Повезане вести
"Од страха сам мокрила у кревету": Потресна исповест Николине о најтежем периоду у животу
Мондо 14.09.2025
Певачица Николина Ковач, која је стекла популарност учешћем у музичком такмичењу "Звезде Гранда", искрено је говорила о изазовима које је доживела током детињства. Данас, Николина ужива у складном браку са својим колегом Сашом… »
„Мама је продавала ствари на пијаци како бисмо преживели“: Певачица проговорила о немаштини у детињству и ожиљцима из…
Нова 14.09.2025
Николина Ковач је недавно за домаће медије открила нове детаље из свог детињства, те том приликом истакла да је живела у немаштини. Певачица Николина Ковач никада није имала проблем да отворено прича о свом животу, а сада је… »
"Сумњала сам да ме је Саша преварио током трудноће": Николина Ковач први пут о прељуби и браку: "Повредио ме је"
Блиц 14.09.2025
Николина Ковач проговорила је о прељуби и открила да је током трудноће сумњала да ју је муж Саша Капор преварио. Наиме, Николина Ковач је у емотивној исповести говорила о свом односу са супругом Сашом Капором са којим је везу… »
"Сумњала сам да ме је Саша преварио током трудноће" Николина Ковач први пут о прељуби и браку: Растали смо се...
Курир 14.09.2025
Николина Ковач проговорила је о прељуби и открила да је током трудноће сумњала да ју је муж Саша Капор преварио. Наиме, Николина Ковач је у емотивној исповести говорила о свом односу са супругом Сашом Капором са којим је везу… »
"Преварио ме је током трудноће, растали смо се" Наша певачица шокирала признањем, сви су мислили да је у идеалном браку са…
Ало 14.09.2025
Како је открила, у периоду трудноће је сумњала да јој је супруг био неверан, након чега су се и растали на неколико дана. Николина Ковач је годинама у складном браку са колегом Сашом Капором, а сада је шокирала признањен о… »
"Од страха сам ноћима мокрила у кревету" Николина о тешком периоду који је прошла "Продавала је ствари..."
Телеграф 14.09.2025
Певачица Николина Ковач која се прославила такмичењем у "Звездама Гранда" проговорила је о тешком детињству. Наиме, Николина Ковач данас ужива у срећном браку са колегом Сашом Капором са којим је и започела везу током… »
"Од страха сам ноћима мокрила у кревету": Николина Ковач о тешком периоду: "Продавала је ствари на пијаци да бисмо преживели"…
Блиц 14.09.2025
Певачица Николина Ковач која се прославила такмичењем у "Звездама Гранда" проговорила је о тешком детињству. Наиме, Николина Ковач данас ужива у срећном браку са колегом Сашом Капором са којим је и започела везу током… »
Вести дана »
Србија и нелегална градња: Како поднети пријаву за легализацију по новом закону
Нова економија пре 47 минутајош 87 повезаних
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 17 минутајош 49 повезаних
Једни имају носач авиона, Ф-16 и моћну морнарицу, други старе руске хеликоптере - њихов сукоб изазива хаос
Б92 пре 16 минутајош 37 повезаних
Одложено суђење оптуженима да су припремали дела против уставног уређења
Б92 пре 1 сатјош 20 повезаних