Povezane vesti

"Od straha sam mokrila u krevetu": Potresna ispovest Nikoline o najtežem periodu u životu

"Od straha sam mokrila u krevetu": Potresna ispovest Nikoline o najtežem periodu u životu

Mondo pre 2 sata
Pevačica Nikolina Kovač, koja je stekla popularnost učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", iskreno je govorila o izazovima koje je doživela tokom detinjstva. Danas, Nikolina uživa u skladnom braku sa svojim kolegom Sašom Kaporom, s kojim je… »
„Mama je prodavala stvari na pijaci kako bismo preživeli“: Pevačica progovorila o nemaštini u detinjstvu i ožiljcima iz…

„Mama je prodavala stvari na pijaci kako bismo preživeli“: Pevačica progovorila o nemaštini u detinjstvu i ožiljcima iz…

Nova pre 3 sata
Nikolina Kovač je nedavno za domaće medije otkrila nove detalje iz svog detinjstva, te tom prilikom istakla da je živela u nemaštini. Pevačica Nikolina Kovač nikada nije imala problem da otvoreno priča o svom životu, a sada je iznela nove detalje koji su… »
"Sumnjala sam da me je Saša prevario tokom trudnoće": Nikolina Kovač prvi put o preljubi i braku: "Povredio me je"

"Sumnjala sam da me je Saša prevario tokom trudnoće": Nikolina Kovač prvi put o preljubi i braku: "Povredio me je"

Blic pre 4 sati
Nikolina Kovač progovorila je o preljubi i otkrila da je tokom trudnoće sumnjala da ju je muž Saša Kapor prevario. Naime, Nikolina Kovač je u emotivnoj ispovesti govorila o svom odnosu sa suprugom Sašom Kaporom sa kojim je vezu, koja je kasnije krunisana… »
"Sumnjala sam da me je Saša prevario tokom trudnoće" Nikolina Kovač prvi put o preljubi i braku: Rastali smo se...

"Sumnjala sam da me je Saša prevario tokom trudnoće" Nikolina Kovač prvi put o preljubi i braku: Rastali smo se...

Kurir pre 4 sati
Nikolina Kovač progovorila je o preljubi i otkrila da je tokom trudnoće sumnjala da ju je muž Saša Kapor prevario. Naime, Nikolina Kovač je u emotivnoj ispovesti govorila o svom odnosu sa suprugom Sašom Kaporom sa kojim je vezu, koja je kasnije krunisana… »
"Prevario me je tokom trudnoće, rastali smo se" Naša pevačica šokirala priznanjem, svi su mislili da je u idealnom braku sa…

"Prevario me je tokom trudnoće, rastali smo se" Naša pevačica šokirala priznanjem, svi su mislili da je u idealnom braku sa…

Alo pre 4 sati
Kako je otkrila, u periodu trudnoće je sumnjala da joj je suprug bio neveran, nakon čega su se i rastali na nekoliko dana. Nikolina Kovač je godinama u skladnom braku sa kolegom Sašom Kaporom, a sada je šokirala priznanjen o odnosu sa njim. Kako je… »
"Od straha sam noćima mokrila u krevetu" Nikolina o teškom periodu koji je prošla "Prodavala je stvari..."

"Od straha sam noćima mokrila u krevetu" Nikolina o teškom periodu koji je prošla "Prodavala je stvari..."

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Nikolina Kovač koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda" progovorila je o teškom detinjstvu. Naime, Nikolina Kovač danas uživa u srećnom braku sa kolegom Sašom Kaporom sa kojim je i započela vezu tokom takmičenja u "Zvezdama Granda"… »
"Od straha sam noćima mokrila u krevetu": Nikolina Kovač o teškom periodu: "Prodavala je stvari na pijaci da bismo preživeli"…

"Od straha sam noćima mokrila u krevetu": Nikolina Kovač o teškom periodu: "Prodavala je stvari na pijaci da bismo preživeli"…

Blic pre 7 sati
Pevačica Nikolina Kovač koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda" progovorila je o teškom detinjstvu. Naime, Nikolina Kovač danas uživa u srećnom braku sa kolegom Sašom Kaporom sa kojim je i započela vezu tokom takmičenja u " Zvezdama Granda"… »

Vesti dana »