Povezane vesti
Ingebrigtsen ispao u kvalifikacijama na 1.500 metara!
Sport klub 14.09.2025
Jakob Ingebrigtsen nije uspeo da se kvalifikuje za polufinale trke na 1.500 metara na Svetskom šampionatu u Tokiju. Olimpijski šampion u ovoj disciplini iz Tokija i dvostruki uzastopni svetski vicešampion potcenio je svoje rivale i to ga je koštalo mesta… »
Ingebrigtsen: Bio sam užasan u kvalifikacijama na 1.500 metara
Sportski žurnal 14.09.2025
Uoči Svetskog prvenstva, Ingebrigtsen se nije takmičio šest meseci zbog povrede. Dvostruki olimpijski i svetski šampion norveški atletičar Jakob Ingebrigtsen rekao je da je bio užasan u današnjim kvalifikacijama na 1.500 metara, nakon što nije uspeo da… »
"Bio sam užasan"
B92 14.09.2025
Dvostruki olimpijski i svetski šampion norveški atletičar Jakob Ingebrigtsen rekao je da je bio užasan u kvalifikacijama na 1.500 metara, nakon što nije uspeo da se plasira u polufinale te discipline na Svetskom prvenstvu u Tokiju. "Bio sam užasan. Trka… »
Ingebrigtsen: Bio sam užasan u kvalifikacijama na 1.500 metara
Radio sto plus 14.09.2025
“Bio sam užasan. Trka je bila savršena, posebno kako se odvijala, bila mi je poklon. Nažalost, izgubio sam previše i nisam mogao da se pripremim. Naravno da sam razočaran, ali to je realnost. Borio sam se žestoko jer volim da se takmičim. Bio sam… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 20 minutajoš 14 povezanih
Asmin Durdžić ispao, Stanija i Aneli plaču! Šok za šokom u finalu Elite 9: Nije se plasirao u top 3, Ivan ga pobedio
Blic pre 37 minutajoš 11 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane