Повезане вести
Ингебригтсен испао у квалификацијама на 1.500 метара!
Спорт клуб 14.09.2025
Јакоб Ингебригтсен није успео да се квалификује за полуфинале трке на 1.500 метара на Светском шампионату у Токију. Олимпијски шампион у овој дисциплини из Токија и двоструки узастопни светски вицешампион потценио је своје ривале… »
Ингебригтсен: Био сам ужасан у квалификацијама на 1.500 метара
Спортски журнал 14.09.2025
Уочи Светског првенства, Ингебригтсен се није такмичио шест месеци због повреде. Двоструки олимпијски и светски шампион норвешки атлетичар Јакоб Ингебригтсен рекао је да је био ужасан у данашњим квалификацијама на 1.500 метара… »
"Био сам ужасан"
Б92 14.09.2025
Двоструки олимпијски и светски шампион норвешки атлетичар Јакоб Ингебригтсен рекао је да је био ужасан у квалификацијама на 1.500 метара, након што није успео да се пласира у полуфинале те дисциплине на Светском првенству у… »
Ингебригтсен: Био сам ужасан у квалификацијама на 1.500 метара
Радио сто плус 14.09.2025
“Био сам ужасан. Трка је била савршена, посебно како се одвијала, била ми је поклон. Нажалост, изгубио сам превише и нисам могао да се припремим. Наравно да сам разочаран, али то је реалност. Борио сам се жестоко јер волим да се… »
Вести дана »
Четири особе страдале на ауто-путу Шабац–Рума, аутомобил ишао у супротном смеру
Инсајдер пре 42 минутајош 48 повезаних
Мерц: Украјина це можда морати да прихвати губитак територије да би била чланица ЕУ
РТВ пре 32 минутајош 56 повезаних
Шта је све погрешно у плану регулације градског превоза који управо усвајају одборници Скупштине града? Све подређено Кинезима, нелегални кампови у којима гину људи, нигде зелених површина...
Нова пре 2 сатајош 26 повезаних
Познати Американац жестоко оплео по Јокићу и Денверу! Осуо је паљбу по Србину: "Ово је срамота"
Курир пре 4 сатијош 46 повезаних
РХМЗ дао прогнозу за целу недељу - најављен преокрет који би могао да вам промени планове за 1. мај
Нова пре 6 сатијош 32 повезане