Povezane vesti

Ingebrigtsen: Bio sam užasan u kvalifikacijama na 1.500 metara

Sportski žurnal pre 2 sata
Uoči Svetskog prvenstva, Ingebrigtsen se nije takmičio šest meseci zbog povrede. Dvostruki olimpijski i svetski šampion norveški atletičar Jakob Ingebrigtsen rekao je da je bio užasan u današnjim kvalifikacijama na 1.500 metara, nakon što nije uspeo da… »
"Bio sam užasan"

"Bio sam užasan"

B92 pre 2 sata
Dvostruki olimpijski i svetski šampion norveški atletičar Jakob Ingebrigtsen rekao je da je bio užasan u kvalifikacijama na 1.500 metara, nakon što nije uspeo da se plasira u polufinale te discipline na Svetskom prvenstvu u Tokiju. "Bio sam užasan. Trka… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Bio sam užasan. Trka je bila savršena, posebno kako se odvijala, bila mi je poklon. Nažalost, izgubio sam previše i nisam mogao da se pripremim. Naravno da sam razočaran, ali to je realnost. Borio sam se žestoko jer volim da se takmičim. Bio sam… »
Ingebrigtsen ispao u kvalifikacijama na 1.500 metara!

Ingebrigtsen ispao u kvalifikacijama na 1.500 metara!

Sport klub pre 11 sati
Jakob Ingebrigtsen nije uspeo da se kvalifikuje za finale trke na 1.500 metara na Svetskom šampionatu u Tokiju. Olimpijski šampion u ovoj disciplini iz Tokija i dvostruki uzastopni svetski vicešampion potcenio je svoje rivale i to ga je koštalo mesta u… »

Vesti dana »