Povezane vesti
Hasan dudić progovorio u ulasku sina u "Elitu 9": Pevač otkrio ko je zapravo Miki: "Uvek se povlačio i krio da je moj i Zlatin…
Blic pre 15 minuta
Sin Hasana Dudića i folkerke Zlate Petrović, Miki Đurić ušao je u "Elitu 9", a njegov otac je sada progovorio o njegovom učešću u rijaliti. "On je rešio da uđe, samo što on ne voli da priča da je moj i Zlatin sin. Uvek se povlačio, a sada je dobio neku… »
(Video) Prijatelj Lune Đogani ulazi u Elitu 9: Ovo niko nije očekivao, pred kamerama priznao: "Moguće je da će ona da uđe"
Blic pre 40 minuta
Sledeći blok učesnica koji ulaze u "Zadrugu 9 Elitu" je usledio, a među njima su se našli sin Zlate Petrović i Hasana Dudića - Miki Dudić, a nakon njega i prijatelj Lune Đogani, frizer Ilija Pečenica. Miki Dudić i Ilija su za "Blic" pričali o tome kako… »
"Plakao sam, imam samo njega": Hasan Dudić progovorio o ulasku starijeg sina u Elitu 9
Mondo pre 7 sati
Hasan Dudić prokomentarisao je ulazak sina Mikija Dudića u devetu sezonu Elite, te je otkrio da li je srećan zbog njegove odluke. Pogledajte njegov ulazak: Pevač je otkrio svoje impresije o ulasku sina u rijaliti. "Gledao sam jutros Elitu do 6, posle sam… »
"Namazan je, prošao je kafansku školu" Hasan Dudić progovorio o ulasku sina u Elitu 9: Ovaj učesnik rijalitija mu je…
Kurir pre 7 sati
Hasan Dudić prokomentarisao je ulazak sina Mikija Dudića u devetu sezonu Elite, te je otkrio da li je srećan zbog njegove odluke. Pevač je otkrio svoje impresije o ulasku sina u rijaliti. - Gledao sam jutros Elitu do 6, posle sam malo dremnuo. Plakao… »
"Krio je da je moj i Zlatin sin" Hasan progovorio o učešću sina u Eliti 9: Pevač otkrio ko je zapravo Miki
Telegraf pre 7 sati
Sin Hasana Dudića i folkerke Zlate Petrović, Miki Dudić ušao je u "Elitu 9", a njegov otac je sada progovorio o njegovom učešću u rijaliti. - On je rešio da uđe, samo što on ne voli da priča da je moj i Zlatin sin. Uvek se povlačio, a sada je dobio neku… »
Vesti dana »

Rezultati svih utakmica Evrobasketa 2025. i reportaže BBC novinara
BBC News pre 5 minutajoš 62 povezane

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 65 povezanih

Studenti u blokadi novosadskog PMF-a: Policija koristila opasan gas; MUP demantuje: Ne posedujemo takvo sredstvo
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih

"Ovo je totalno nova Zvezda, prvo mora sebe da upozna": Vladan Milojević o ključnom zadatku pred Partizan
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih