Povezane vesti
"Doživeo je provokacije i ostao je miran, tri bambija za njega": Stanija o Asminu, otkrila da li se plaši Maje
Mondo pre 4 sati
Asmin Durdžić ušao je u Elitu 9 na iznenađenje šire javnosti, a sada je njegova partnerka Stanija Dobrojević ptkrila svoje utiske nakon spektakularne noći. Pogledajte fotografije Stanije Dobrojević: Starleta je priznala da je pratila celu noć, a o… »
"Trpim teror od Asmina, jedva sam čekala da ode" Stanija progovorila o Alibabi posle njegovog ulaska u Elitu 9
Telegraf pre 5 sati
Partner starlete Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić ušao je u rijaliti program "Elita 9", a ona je sada progovorila o njihovom odnosu. - Sinoć je bila turbulentna noć. Ne bih puno o našem odnosu je poprilično turbulentan. Bilo mi je teško kad sam ga juče… »
"Trpim teror od asmina, jedva sam čekala da ode": Stanija progovorila o Durdžiću nakon što je ušao u "Elitu 9": "Njemu je…
Blic pre 7 sati
Partner starlete Stanije Dobrojević, Asmin Durždić ušao je u rijaliti program "Elita 9", a ona je sada progovorila o njihovom odnosu. "Sinoć je bila turbulentna noć. Ne bih puno o našem odnosu je poprilično turbulentan. Bilo mi je teško kad sam ga juče… »
"Tri bambija za njega, njemu je rijaliti duševna hrana" Stanija o ulasku Asmina u Elitu 9: Evo da li ima strah od prevare i…
Kurir pre 7 sati
Admin Durdžić ušao je u Elitu 9 na iznenađenje šire javnosti, a sada je njegova partnerka Stanija Dobrojević ptkrila svoje utiske nakon spektakularne noći. Starleta je priznala da je pratila celu noć, a o njihovom odnosu govorila je sa knedlomo u grlu. -… »
"Idi više da mogu da dišem, da ne trpim teror" Stanija otkrila da se žestoko posvađala sa Asminom pred ulazak u Elitu 9, ovo…
Alo pre 7 sati
Ne krije da joj je bilo teško kada ga je ispraćala u Elitu. Asmin Durdžić je sinoć, na iznenađenje milionskog auditorijuma, ušao u Elitu 9. Iako je otkrio da nije stavio tačku na odnos sa Stanijom Dobrojević, starleta je sada progovorila o toj temi. -… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 65 povezanih