Povezane vesti
"Sada sam konačno srećna" Dragana i Matora ruku pod ruku ušle u Elitu, evo da li je njena porodica prihvatila Jovanu
Kurir 14.09.2025
Jovana Tomić Matora i Dragana Stojančević sinoć su zajedno ušle u Elitu 9, a pred kamerama nisu krile da ljubav cveta. Iako su mnogi imali loše prognoze, njih dve su, kako kažu, nikad jače. Dragana je nedavno priznala da z bog ljubavi sa Matorom nema… »
"Moji su tek SAD prihvatili matoru": Dragana otkrila šta je kupila Jovani za šest meseci veze, a evo i šta su obećale da će…
Blic 14.09.2025
Jovana Tomić Matora i njena devojka Dragana Stojančević sinoć su zajedno ušle u rijaliti, a za Blic su pre toga otkrile šta planiraju. Naime, kako je Jovana otkrila da joj je Dragana kupila psa za šest meseci veze i to vešto krila, Jovana tvrdi da će… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 9 minutajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 29 minutajoš 36 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 2 satajoš 43 povezane
Rusija spremna da prepusti kontrolu nad: Nis-om! Poslat zahtev OFAC za novu licencu
Blic pre 44 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 33 minutajoš 86 povezanih