Povezane vesti

"Kristijan mi je pretio ubistvom": Kristina iznela šokantne tvrdnje o Goluboviću

"Kristijan mi je pretio ubistvom": Kristina iznela šokantne tvrdnje o Goluboviću

Mondo pre 8 sati
Kristina Spalević otkrila je da joj je Kristijan Golubović više puta uputio pretnje smrću, naglasivši da će uskoro javno podeliti kompletnu istinu o njihovom odnosu. Pogledajte fotografije Kristine Spalević: Nakon što je Golubović u jednom podkast… »
"Pokazaću sve jasno" Kristina Spalević izgovorila uznemirujuće tvrdnje o Kristijanu Goluboviću

"Pokazaću sve jasno" Kristina Spalević izgovorila uznemirujuće tvrdnje o Kristijanu Goluboviću

Alo pre 8 sati
Kristina Spalević izgovorila uznemirujuće tvrdnje o Kristijanu Goluboviću. Kristijan Golubović izneo je nedavno šokantne tvrdnje da se rastao od Kristine Spalević nakon što joj je našao poruke u telefonu. Kristina Spalević se odmah oglasila na svom… »
"Kristijan mi preti ubistvom" Hitno oglašavanje Kristine Spalević: Nije me fizički maltretirao, ali bolje da jeste...

"Kristijan mi preti ubistvom" Hitno oglašavanje Kristine Spalević: Nije me fizički maltretirao, ali bolje da jeste...

Kurir pre 8 sati
Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su stavili tačku na odnos iz kojeg su dobili dva sina. Prepucavanje preko medija i društvenih mreža ne prestaje, a Golubović je nedavno govorio o porukama koje je navodno našao u Kristininom telefonu… »
"Kristijan mi je pretio ubistvom" Kristina iznela jezive tvrdnje: Rešila da obelodani sve "Pokazaću sve javno"

"Kristijan mi je pretio ubistvom" Kristina iznela jezive tvrdnje: Rešila da obelodani sve "Pokazaću sve javno"

Telegraf pre 8 sati
Kristijan Golubović izneo je nedavno šokantne tvrdnje da se rastao od Kristine Spalević nakon što joj je našao poruke u telefonu. Kristina Spalević se odmah oglasila na svom Instagramu i otkrila da će izneti celu istinu o njihovom odnosu, te tvrdi da joj… »
(Video) "Kristijan mi je pretio ubistvom": Kristina Spalević iznela jezive tvrdnje: "Priča da mi je pronašao poruke, sve ću…

(Video) "Kristijan mi je pretio ubistvom": Kristina Spalević iznela jezive tvrdnje: "Priča da mi je pronašao poruke, sve ću…

Blic pre 9 sati
Kristijan Golubović izneo je šokantne tvrdnje da se rastao od Kristine Spalević nakon što joj je našao poruke u telefonu. Kristina Spalević se odmah oglasila na svom Instagramu i otkrila da će izneti celu istinu o njihovom odnosu, te tvrdi da joj je… »

Vesti dana »