Повезане вести

"Кристијан ми је претио убиством": Кристина изнела шокантне тврдње о Голубовићу

"Кристијан ми је претио убиством": Кристина изнела шокантне тврдње о Голубовићу

Мондо пре 30 дана
Кристина Спалевић открила је да јој је Кристијан Голубовић више пута упутио претње смрћу, нагласивши да ће ускоро јавно поделити комплетну истину о њиховом односу. Погледајте фотографије Кристине Спалевић: Након што је… »
"Показаћу све јасно" Кристина Спалевић изговорила узнемирујуће тврдње о Кристијану Голубовићу

"Показаћу све јасно" Кристина Спалевић изговорила узнемирујуће тврдње о Кристијану Голубовићу

Ало пре 30 дана
Кристина Спалевић изговорила узнемирујуће тврдње о Кристијану Голубовићу. Кристијан Голубовић изнео је недавно шокантне тврдње да се растао од Кристине Спалевић након што јој је нашао поруке у телефону. Кристина Спалевић се… »
"Кристијан ми прети убиством" Хитно оглашавање Кристине Спалевић: Није ме физички малтретирао, али боље да јесте...

"Кристијан ми прети убиством" Хитно оглашавање Кристине Спалевић: Није ме физички малтретирао, али боље да јесте...

Курир пре 30 дана
Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић недавно су ставили тачку на однос из којег су добили два сина. Препуцавање преко медија и друштвених мрежа не престаје, а Голубовић је недавно говорио о порукама које је наводно нашао у… »
"Кристијан ми је претио убиством" Кристина изнела језиве тврдње: Решила да обелодани све "Показаћу све јавно"

"Кристијан ми је претио убиством" Кристина изнела језиве тврдње: Решила да обелодани све "Показаћу све јавно"

Телеграф пре 30 дана
Кристијан Голубовић изнео је недавно шокантне тврдње да се растао од Кристине Спалевић након што јој је нашао поруке у телефону. Кристина Спалевић се одмах огласила на свом Инстаграму и открила да ће изнети целу истину о… »
(Видео) "Кристијан ми је претио убиством": Кристина Спалевић изнела језиве тврдње: "Прича да ми је пронашао поруке, све ћу…

(Видео) "Кристијан ми је претио убиством": Кристина Спалевић изнела језиве тврдње: "Прича да ми је пронашао поруке, све ћу…

Блиц пре 30 дана
Кристијан Голубовић изнео је шокантне тврдње да се растао од Кристине Спалевић након што јој је нашао поруке у телефону. Кристина Спалевић се одмах огласила на свом Инстаграму и открила да ће изнети целу истину о њиховом… »

Вести дана »