Povezane vesti
Karleuša otkrila zašto Ne ide na roditeljski kod Atine i Nike: "Postoji samo jedan razlog, ne želim da krijem"
Alo pre 2 sata
Jelena Karleuša ne ide na roditeljski kod Atine i Nike. Jelena Karleuša uvek je isticala koliko je ponosna na svoju decu Atinu i Niku Tošić, te je ponovo stala pred kamere domaćih medija i otkrila prvi put zašto ne ide na roditeljski svojih naslednica… »
Jelena Karleuša gostovala u Pinkovoj emisiji, odmah došlo do prozivki: Ne ideš na roditeljske sastanke ćerkama
Svet & Skandal pre 3 sata
Popularna pevačica Jelena Karleuša pojavila se danas u emisiji Premijera Vikend Specijal i to je prvi put da se pojavila u nekoj zabavnoj emisiji nakon 2019. kada je gostovala u Ami G Show-u. Ona je deo šoua Pinkove zvezde, ali ta emisija se emituje u… »
"Šta si pričala o meni?" Karleuša žestoko odbrusila voditeljki Pinka, ona joj pomenula razvod: "Da li misliš"
Telegraf pre 2 sata
Jelena Karleuša gostovala je u emisiji na RTV Pinku, gde je godinama bila zabranjena, a čim je ušla u studio napala je voditeljku. Karleuša je stigla u beloj kombinaciji koja je izazvala veliku pažnju, bujno porpsje je bilo u prvom planu, a emisija je… »
"Čula sam šta si pričala o meni" Jelena Karleuša stigla u emisiju na Pinku, pa se odmah obratila voditeljki, ona zanemela!
Alo pre 4 sati
Jelena Karleuša stigla u emisiju na Pinku. Jelena Karleuša stigla je u emisiju na ružičastoj televiziji, na kojoj je nismo videli dugi niz godina, a povod za to je njena uloga u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde". Voditeljka Bojana Lazić, na početku… »
"Čula sam da si me komentarisala..." jk stigla u emisiju pa se odmah obratila voditeljki: Ona joj spomenula ćerke, Jelena joj…
Kurir pre 4 sati
Jelena Karleuša nakon mnogo vremena ponovo je deo Pink televizije. Ovoga leta vlasnik ružičaste televizije i muzička diva zakopali su ratne sekire i krenuli u saradnju, koja će ako se po jutru dan poznaje doneti mnogo i televiziji ali i Jeleni Karleuši… »
Vesti dana »

"Idi pogledaj moje klipove na Jutjubu, pa se onda javi": Janis Adetokumbo javno spustio Šenguna posle prozivke
Mondo pre 19 minutajoš 48 povezanih

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 64 povezane