Повезане вести
"Само су уши 100% моје" Адам Адактар коначно открио шта је све радио на свом лицу: Желео сам азијатску кожицу...
Курир 14.09.2025
Адам Адактар, који је себе назвао "краљем обрва", одрастао је у Чачку под правим именом Адам Марјановић. Након пресељења у Београд, створио је империју за улепшавање и исцртавање обрва, а и сам је љубитељ естетске… »
Адам Адактар је урадио више естетских корекција неко све старлете заједно: Ово је списак ФОТО/ВИДЕО
Нова 14.09.2025
Адам Адактар проговорио о естетским корекцијама и списак је веома дугачак. Адам Адактар већ пар година себе представља као бизнисмена, а оно што је познато јесте да у Београду има пет салона лепоте. Сада је на свом званичном… »
Адактар до детаља описао шта је све радио на себи: "Нисам желео мршаву европску, него азијатску кожицу"
Мондо 14.09.2025
Адам Адактар, који је себе назвао "краљем обрва", одрастао је у Чачку под правим именом Адам Марјановић. Након пресељења у Београд, створио је империју за улепшавање и исцртавање обрва, а и сам је љубитељ естетске… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 8 сатијош 3 повезане
Лоше вести за лажног премијера "Наши посланици неће гласази за нову Куртијеву владу"
Ало пре 28 минутајош 2 повезане
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 4 сатијош 8 повезаних
Крвави обрачун у Чачку: Двојица младића избодена у тучи, један у животној опасности
РИНА пре 6 сатијош 4 повезане