Povezane vesti
"Samo su uši 100% moje" Adam Adaktar konačno otkrio šta je sve radio na svom licu: Želeo sam azijatsku kožicu...
Kurir pre 4 sati
Adam Adaktar, koji je sebe nazvao "kraljem obrva", odrastao je u Čačku pod pravim imenom Adam Marjanović. Nakon preseljenja u Beograd, stvorio je imperiju za ulepšavanje i iscrtavanje obrva, a i sam je ljubitelj estetske hirurgije i ulepšavanja. On je… »
Adam Adaktar je uradio više estetskih korekcija neko sve starlete zajedno: Ovo je spisak FOTO/VIDEO
Nova pre 6 sati
Adam Adaktar progovorio o estetskim korekcijama i spisak je veoma dugačak. Adam Adaktar već par godina sebe predstavlja kao biznismena, a ono što je poznato jeste da u Beogradu ima pet salona lepote. Sada je na svom zvaničnom TikTok profilu odgovorio na… »
Adaktar do detalja opisao šta je sve radio na sebi: "Nisam želeo mršavu evropsku, nego azijatsku kožicu"
Mondo pre 11 sati
Adam Adaktar, koji je sebe nazvao "kraljem obrva", odrastao je u Čačku pod pravim imenom Adam Marjanović. Nakon preseljenja u Beograd, stvorio je imperiju za ulepšavanje i iscrtavanje obrva, a i sam je ljubitelj estetske hirurgije i ulepšavanja. On je… »
Vesti dana »

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 2 satajoš 1 povezana