Povezane vesti
Matija Bećković o protestima: „Niko ovakvu Srbiju nije video“
Nedeljnik pre 21 dana
Akademik Matija Bećković izjavio da su za njega mladi u Srbiji veliko, prijatno iznenađenje, ali ističe i da mu smetaju „matori ljudi“ koji se pojavljuju oko studenata. „To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju… »
Matija Bećković o studentima: Svi vide da je ovo srušeno, a ne vide šta nastaje
Radio 021 pre 20 dana
Akademik Matija Bećković izjavio da su za njega mladi u Srbiji veliko, prijatno iznenađenje, ali ističe i da mu smetaju "matori ljudi" koji se pojavljuju oko studenata. "To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju… »
Matija Bećković poslao poruku studentima
Nova pre 20 dana
Akademik Matija Bećković izjavio da su za njega mladi u Srbiji veliko, prijatno iznenađenje, ali ističe i da mu smetaju „matori ljudi“ koji se pojavljuju oko studenata. „To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju… »
Matija Bećković o studentima: Samo da se čuvaju onih koji se oko njih motaju, da ne bude da su radili za druge
Pravda pre 20 dana
Akademik Matija Bećković izjavio je govoreći o slici današnjeg društva u Srbiji da su mladi veliko, prijatno iznenađenje. "To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju gde će da odu. Da ovde nemaju nikakvu nadu ni… »
Matija Bećković: Studenti su se javili kao neko ko zna, i to je velika radost
Vreme pre 20 dana
Studenti su se upravo pojavili kao neko ko zna, ko se izjašnjava o nečemu do čega im je najviše stalo. I to je velika radost. Niko takvu Srbiju nije video ko zna otkad – rekao je akademik Matija Bećković. Akademik Matija Bećković izjavio je da su za… »
Matija Bećković uputio studentima poruku
Danas pre 20 dana
Bećković o studentskim protestima: Samo da se čuvaju onih koji se oko njih motaju
N1 Info pre 20 dana
Akademik Matija Bećković izjavio je govoreći o slici današnjeg društva u Srbiji da su mladi veliko, prijatno iznenađenje. "To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju gde će da odu. Da ovde nemaju nikakvu nadu ni… »
Vesti dana »

Danas novo pogoršanje vremena u Srbiji: Stižu kiša i vetar, ove delove ponovo očekuje i sneg
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Petooktobarska revolucija u Srbiji, umro Stiv Džobs, emitovani prvi Pajtonovci
Radio 021 pre 13 minutajoš 3 povezane

Uživo Rusi rešetaju sve po redu! Masovni vazdušni udari na Ukrajinu: Na meti Kijev, Zaporožje i Odesa!
Alo pre 8 minutajoš 5 povezanih

Nova školska godina na fakultetima počinje za mesec dana: Evo šta sve studenti i budući brucoši moraju da znaju
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana