Povezane vesti
Matija Bećković o protestima: „Niko ovakvu Srbiju nije video“
Nedeljnik pre 1 sat
Akademik Matija Bećković izjavio da su za njega mladi u Srbiji veliko, prijatno iznenađenje, ali ističe i da mu smetaju „matori ljudi“ koji se pojavljuju oko studenata, prenosi portal lista Danas. „To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke… »
Matija Bećković: Studenti su se javili kao neko ko zna, i to je velika radost
Vreme pre 1 sat
Studenti su se upravo pojavili kao neko ko zna, ko se izjašnjava o nečemu do čega im je najviše stalo. I to je velika radost. Niko takvu Srbiju nije video ko zna otkad – rekao je akademik Matija Bećković. Akademik Matija Bećković izjavio je da su za… »
Matija Bećković uputio studentima poruku
Danas pre 3 sata
Akademik Matija Bećković izjavio da su za njega mladi u Srbiji veliko, prijatno iznenađenje, ali ističe i da mu smetaju „matori ljudi“ koji se pojavljuju oko studenata. „To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju… »
Bećković o studentskim protestima: Samo da se čuvaju onih koji se oko njih motaju
N1 Info pre 4 sati
Akademik Matija Bećković izjavio je govoreći o slici današnjeg društva u Srbiji da su mladi veliko, prijatno iznenađenje. "To je novi naraštaj za koji sam mislio da su digli ruke, da uče i unapred planiraju gde će da odu. Da ovde nemaju nikakvu nadu ni… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 63 povezane

"Ovo je totalno nova Zvezda, prvo mora sebe da upozna": Vladan Milojević o ključnom zadatku pred Partizan
Mondo pre 22 minutajoš 26 povezanih