Povezane vesti

(Video) "ubili ste moje dete": Majka preminule bebe iz Konjica optužuje lekarku za smrt sina (1): Ne mogu ti ništa jer si…

(Video) "ubili ste moje dete": Majka preminule bebe iz Konjica optužuje lekarku za smrt sina (1): Ne mogu ti ništa jer si…

Blic pre 21 dana
U Konjicu se dogodila tragedija, kada je jedanaestomesečna beba poslata iz bolnice u Konjicu na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Mostaru, ali je preminula na putu za Mostar. Roditelji bebe tvrde da u bolnici nisu imali sanitetsko vozilo da isprate bebu… »
"Ubila si moje dete i nisi mu pružila pomoć" Majka preminulog dečaka iz Konjica optužila doktorku za njegovu smrt, oglasila se…

"Ubila si moje dete i nisi mu pružila pomoć" Majka preminulog dečaka iz Konjica optužila doktorku za njegovu smrt, oglasila se…

Kurir pre 21 dana
Tvrdi da lekarka nije smela pustiti dete da privatnim vozilom bude prevezeno do Mostara već je to trebalo učiniti vozilom Hitne pomoći uz lekarsku pratnju. – Za mene ti nisi doktorka. Ja kao majka deteta ti kažem da si ubila moje dete i da mu nisi… »
Majka preminulog dečaka iz Konjica optužuje doktorku: Zašto dete nije prevezeno sanitetom do Mostara?

Majka preminulog dečaka iz Konjica optužuje doktorku: Zašto dete nije prevezeno sanitetom do Mostara?

Telegraf pre 21 dana
Oglasila se i prozvana lekarka. Velika tragedija dogodila se u Konjicu u BiH kada je jedanaestomesečni dečak preminuo je na putu do bolnice u Mostaru. Majka Elma Duranović obratila se javnosti i prozvala lekarku iz Konjica koja je bila dežurna tog 7… »

Vesti dana »