Povezane vesti
(Video) "ubili ste moje dete": Majka preminule bebe iz Konjica optužuje lekarku za smrt sina (1): Ne mogu ti ništa jer si…
Blic 14.09.2025
U Konjicu se dogodila tragedija, kada je jedanaestomesečna beba poslata iz bolnice u Konjicu na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Mostaru, ali je preminula na putu za Mostar. Roditelji bebe tvrde da u bolnici nisu imali sanitetsko vozilo da isprate bebu… »
"Ubila si moje dete i nisi mu pružila pomoć" Majka preminulog dečaka iz Konjica optužila doktorku za njegovu smrt, oglasila se…
Kurir 14.09.2025
Tvrdi da lekarka nije smela pustiti dete da privatnim vozilom bude prevezeno do Mostara već je to trebalo učiniti vozilom Hitne pomoći uz lekarsku pratnju. – Za mene ti nisi doktorka. Ja kao majka deteta ti kažem da si ubila moje dete i da mu nisi… »
Majka preminulog dečaka iz Konjica optužuje doktorku: Zašto dete nije prevezeno sanitetom do Mostara?
Telegraf 14.09.2025
Oglasila se i prozvana lekarka. Velika tragedija dogodila se u Konjicu u BiH kada je jedanaestomesečni dečak preminuo je na putu do bolnice u Mostaru. Majka Elma Duranović obratila se javnosti i prozvala lekarku iz Konjica koja je bila dežurna tog 7… »
Vesti dana »
Đilas pisao Bekeratu: Nema šta da se čestita, REM je još jedna Vučićeva prevara
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 12 povezanih
Englezi pojačavaju um pred meč sa Srbijom: Trenirali u patikama koje utiču na mozak!
Hot sport pre 2 satajoš 24 povezane