Povezane vesti
(Video) "ubili ste moje dete": Majka preminule bebe iz Konjica optužuje lekarku za smrt sina (1): Ne mogu ti ništa jer si…
Blic pre 10 sati
U Konjicu se dogodila tragedija, kada je jedanaestomesečna beba poslata iz bolnice u Konjicu na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Mostaru, ali je preminula na putu za Mostar. Roditelji bebe tvrde da u bolnici nisu imali sanitetsko vozilo da isprate bebu… »
"Ubila si moje dete i nisi mu pružila pomoć" Majka preminulog dečaka iz Konjica optužila doktorku za njegovu smrt, oglasila se…
Kurir pre 9 sati
Tvrdi da lekarka nije smela pustiti dete da privatnim vozilom bude prevezeno do Mostara već je to trebalo učiniti vozilom Hitne pomoći uz lekarsku pratnju. – Za mene ti nisi doktorka. Ja kao majka deteta ti kažem da si ubila moje dete i da mu nisi… »
Majka preminulog dečaka iz Konjica optužuje doktorku: Zašto dete nije prevezeno sanitetom do Mostara?
Telegraf pre 13 sati
Oglasila se i prozvana lekarka. Velika tragedija dogodila se u Konjicu u BiH kada je jedanaestomesečni dečak preminuo je na putu do bolnice u Mostaru. Majka Elma Duranović obratila se javnosti i prozvala lekarku iz Konjica koja je bila dežurna tog 7… »
Vesti dana »

Beograd u znaku Srpskih zastava: Dan srpskog jedinstva biće obeležen i u rodnom gradu najpoznatijeg Solunca, Dragutina Matića (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Vremenska prognoza za 15. septembar: Posle oblaka stiže razvedravanje
Glas juga pre 47 minutajoš 3 povezane

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 4 satijoš 3 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova Rumunije uložilo protest ambasadoru Rusije zbog upada ruskog drona
Danas pre 6 satijoš 2 povezane