Povezane vesti
Drama u avionu punom pevača, jedva sleteo na beogradski aerodrom! Ovo su detalji: "Molila sam Boga da mi..."
Telegraf 14.09.2025
Danas, u nedelju 14. septembra, nekoliko pevača doživelo je ozbiljnu turbulenciju na letu do Beograda, a ova situacija videno je uplašila pevačicu Mahrinu. Mahrina je, naime, izletela prestravljena, pa otkrila da je jedva došla sebi. S njom su u avionu… »
Pevači preživeli dramu U avionu ka Beogradu „Molila sam se Bogu da mi oprosti sve grehe“
Dnevnik 14.09.2025
Putovanje više estradnih umetnika pretvorilo se u pravi košmar kada je avion na letu za Beograd upao u jake turbulencije. Pevačica Mahrina otkrila je da je tokom tog leta doživela najveći strah u životu. – Ljudi, jedva sam preživela ovaj let. Još se… »
Estrada doživela horor u avionu Pevačica se tresla na aerodromu, na letu bila i ova poznata lica!
Alo 14.09.2025
Pevači se vraćali sa "tezge" i doživeli veliku neprijatnost. Pevačica Mahrina sinoć je imala nastup van Srbije, a po povratku iz Evrope u toku leta preživela je pravi pakao. Potrešena je stigla na aerodrom, a domaćim medijima je odmah otkrila šta se… »
"Jedva sam preživela, ne mogu da dođem k sebi i dalje, tresem se sva": Naša pevačica potresena, otkrila šta se desilo
Mondo 14.09.2025
Pevačica Marina Cvetković, poznatija pod umetničkim imenom Mahrina, sinoć je imala nastup van granica Srbije, a domaći mediji su je zatekli po povratku na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Pogledajte fotografije Mahrine: Pevačica je sletela uplašena… »
Vesti dana »
Ujutru umereno oblačno, tokom dana razvedravanje, temperatura do 24 stepena
RTV pre 4 satijoš 4 povezane
"Možemo još bolje": Penjaroja veruje u uspeh Partizana - pričao o pojačanjima, povredi Vilisa i maratonu u Evroligi
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih