Povezane vesti
Pevači preživeli dramu U avionu ka Beogradu „Molila sam se Bogu da mi oprosti sve grehe“
Dnevnik pre 11 minuta
Putovanje više estradnih umetnika pretvorilo se u pravi košmar kada je avion na letu za Beograd upao u jake turbulencije. Pevačica Mahrina otkrila je da je tokom tog leta doživela najveći strah u životu. – Ljudi, jedva sam preživela ovaj let. Još se… »
Estrada doživela horor u avionu Pevačica se tresla na aerodromu, na letu bila i ova poznata lica!
Alo pre 36 minuta
Pevači se vraćali sa "tezge" i doživeli veliku neprijatnost. Pevačica Mahrina sinoć je imala nastup van Srbije, a po povratku iz Evrope u toku leta preživela je pravi pakao. Potrešena je stigla na aerodrom, a domaćim medijima je odmah otkrila šta se… »
Drama u avionu pun pevača, jedva sleteo na beogradski aerodrom! Ovo su detalji: "Molila sam Boga da mi..."
Telegraf pre 36 minuta
Danas, u nedelju 14. septembra, nekoliko pevača doživelo je ozbiljnu turbulenciju na letu do Beograda, a ova situacija videno je uplašila pevačicu Mahrinu. Mahrina je, naime, izletela prestravljena, pa otkrila da je jedva došla sebi. S njom su u avionu… »
"Jedva sam preživela, ne mogu da dođem k sebi i dalje, tresem se sva": Naša pevačica potresena, otkrila šta se desilo
Mondo pre 2 sata
Pevačica Marina Cvetković, poznatija pod umetničkim imenom Mahrina, sinoć je imala nastup van granica Srbije, a domaći mediji su je zatekli po povratku na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Pogledajte fotografije Mahrine: Pevačica je sletela uplašena… »
"Jedva sam preživela ovaj let, tresem se" Estrada jedva preživela let! Pevačica stigla u Srbiju otkrila šta se desilo u…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Mahrina sinoć je imala nastup van Srbije, a po povratku iz Evrope u toku leta preživela je pravi pakao. Potrešena je stigla na aerodrom, a domaćim medijima je odmah otkrila šta se desilo. Ona nije bila jedina estradna ličnost na ovom letu, pa je… »
"Jedva sam preživela, molila sam boga da mi oprosti grehe": Pevačica van sebe, otkrila šta joj se desilo
Blic pre 4 sati
Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina (28) nastupala je sinoć van Srbije, te smo je zatekli na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Mahrina je stigla vidno uplašena, te je pred našim kamerama priznala da je pretrnula od straha zbog… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih

Poljoprivrednici protestuju u Novom Sadu jer Vlada nije ispoštovala ranije dogovore: Traktori će kod Banovine biti jedan dan
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih

MUP odbacuje tvrdnje PMF-a: Nismo koristili CN gas, policija ga ne poseduje
Nedeljnik pre 21 minutajoš 21 povezana