Повезане вести

Треба ли икада да прекинете односе са родитељима

BBC News 14.09.2025
Отуђење између родитеља и њихове деце изненађујуће је честа појава - ево шта истраживања кажу о доношењу једне тако тешке одлуке. Сара је први пут прекинула односе са мајком свега неколико дана после 21. рођендана. „Силно… »

Јужне вести 14.09.2025
Гетти Имагес/ББЦ Сара је први пут прекинула односе са мајком свега неколико дана после 21. рођендана. „Силно сам се наљутила“, каже Сара, чије је име промењено да би јој се заштитио идентитет. Прекинула је све везе са њом… »

Данас 14.09.2025
Сара је први пут прекинула односе са мајком свега неколико дана после 21. рођендана. „Силно сам се наљутила“, каже Сара, чије је име промењено да би јој се заштитио идентитет. Прекинула је све везе са њом током љутитог… »

Данас 14.09.2025
Сара је први пут прекинула односе са мајком свега неколико дана после 21. рођендана. „Силно сам се наљутила“, каже Сара, чије је име промењено да би јој се заштитио идентитет. Прекинула је све везе са њом током љутитог… »

НИН 14.09.2025
Сара је први пут прекинула односе са мајком свега неколико дана после 21. рођендана. "Силно сам се наљутила", каже Сара, чије је име промењено да би јој се заштитио идентитет. Прекинула је све везе са њом током љутитог… »

Радио 021 14.09.2025
Отуђење између родитеља и њихове деце изненађујуће је честа појава - ево шта истраживања кажу о доношењу једне тако тешке одлуке. Гетти Имагес/ББЦ Сара је први пут прекинула односе са мајком свега неколико дана после 21… »

Вести дана »