Повезане вести
Бразилски председник поручио Трампу: Суђење Болсонару није био лов на вештице
Н1 Инфо 14.09.2025
Председник Бразила Луиз Инасио Лула да Силва (Луиз Инацио) је изјавом да суђење његовом претходнику с крајње деснице Жаиру Болсонару (Јаир) "није био лов на вештице", оспорио став председника САД Доналда Трампа (Трумп) који је… »
Бразилски председник поручио Трампу: Суђење Болсонару није био лов на вештице
Данас 14.09.2025
Председник Бразила Луиз Инасио Лула да Силва (Луиз Инацио) је изјавом да суђење његовом претходнику с крајње деснице Жаиру Болсонару (Јаир) „није био лов на вештице“, оспорио став председника САД Доналда Трампа (Трумп) који је… »
Лула поручио Трампу: Пресуда Болсонару није лов на вештице, америчке царине Бразилу политички мотивисане
Еуроневс 14.09.2025
Одлука бразилског Врховног суда да осуди бившег председника Жаира Болсонара на 27 година затвора због планирања пуча након пораза на изборима 2022. године није ''лов на вештице'', већ је резултат вишемесечне истраге и у складу… »
Да Силва написао отворено писмо Трампу: Једну ствар посебно истакао
Вести онлине 14.09.2025
Председник Бразила Луис Инасио Лула да Силва написао је отворено писмо како би започео отворени дијалог са председником САД Доналдом Трампом; есеј је објављен у америчком листу “Њујорк тајмс”. “Одлучио сам да напишем овај есеј… »
Председник Бразила написао отворено писмо Трампу
Спутник 14.09.2025
Председник Бразила Луис Инасио Лула да Силва написао је отворено писмо како би започео отворени дијалог са председником САД Доналдом Трампом; есеј је објављен у америчком листу „Њујорк тајмс“. „Одлучио сам да напишем овај есеј… »
Да Силва написао отворено писмо трампу: Једну ствар посебно истакао
Вечерње новости 14.09.2025
ПРЕДСЕДНИК Бразила Луис Инасио Лула да Силва написао је отворено писмо како би започео отворени дијалог са председником САД Доналдом Трампом; есеј је објављен у америчком листу „Њујорк тајмс“. Фото: Тањуг „Одлучио сам да… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана