Povezane vesti
Tanja Savić progovorila o trudnoći, pa pokazala plac na kojem gradi vilu: Muki i ona doneli konačnu odluku!
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Tanja Savić uživa u vezi sa 11 godina mlađim pilotom, a sada je otkrila sve o kupovini placa i izgradnji kuće. Tanja Savić ističe da je njoj najlepše kada je u svom gradu i kada je okružena ljudima koji je vole. - Meni je najlepše kada sam sa… »
Naša pevačica (40) ima dva sina, sa 11 godina mlađim verenikom gradi kuću i ima samo jednu želju: "Volela bih da rodim još…
Blic pre 7 sati
Pevačica Tanja Savić uživa u vezi sa 11 godina mlađim pilotom, a sada je otkrila sve o kupovini placa i izgradnji kuće. Tanja Savić ističe da je njoj najlepše kada je u svom gradu i kada je okružena ljudima koji je vole. - Meni je najlepše kada sam sa… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana