Povezane vesti
Tanja Savić progovorila o trudnoći, pa pokazala plac na kojem gradi vilu: Muki i ona doneli konačnu odluku!
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Tanja Savić uživa u vezi sa 11 godina mlađim pilotom, a sada je otkrila sve o kupovini placa i izgradnji kuće. Tanja Savić ističe da je njoj najlepše kada je u svom gradu i kada je okružena ljudima koji je vole. - Meni je najlepše kada sam sa… »
Naša pevačica (40) ima dva sina, sa 11 godina mlađim verenikom gradi kuću i ima samo jednu želju: "Volela bih da rodim još…
Blic pre 20 dana
Pevačica Tanja Savić uživa u vezi sa 11 godina mlađim pilotom, a sada je otkrila sve o kupovini placa i izgradnji kuće. Tanja Savić ističe da je njoj najlepše kada je u svom gradu i kada je okružena ljudima koji je vole. - Meni je najlepše kada sam sa… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih

Nevreme iz Hrvatske stiglo u Srbiju: U Vojvodini već pljušti, pogoršanje sledi tokom dana, evo koja mesta su na udaru
Blic pre 2 satajoš 34 povezane

Topčiderska tragedija 21 godinu kasnije: Porodice i dalje traže istinu o smrti gardista
Serbian News Media pre 3 satajoš 19 povezanih