Povezane vesti
Peja se oglasio šokiran šta mu se desilo na putu: Ne mogu da verujem šta se dešava na dva metra od mene
Kurir pre 31 dana
Zoran Pejić Peja oglasio se danas na društvenim mrežama i prepričao šta mu se desilo u toku vožnje. Kako kaže voditelj njegova sreća je što ima dobre reflekse pa je uspeo da na vreme zakoči. U suprotnom bi ishod bio fatalan. - Nema dva minuta, meni… »
Peja doživeo dramu u saobraćaju, odmah se oglasio: "Sva sreća da sam uspeo da zakočim..."
Telegraf pre 31 dana
Voditelj Zoran Pejić Peja doživeo je danas pravu dramu u saobraćaju. On se oglasio na društvenim mrežama i otkrio je da je doživeo veliku neprijatnost jer je jedna devojka prešla ulicu kada je njoj bilo crveno svetlo na semaforu. - Nema dva minuta, meni… »
Voditelj doživeo užas u beogradskom saobraćaju Odmah se oglasio: "Sine, šta je, gde je mozak otišao?!"
Alo pre 31 dana
Voditelj doživeo horor. Zoran Pejić Peja doživeo je danas pravu dramu u saobraćaju. Voditelj se oglasio na društvenim mrežama i otkrio je da je doživeo veliku neprijatnost, jer je jedna devojka prešla ulicu, kada je za nju bilo crveno svetlo na semaforu… »
Vesti dana »

Jesen pokazuje pravo lice Suvo samo još nekoliko dana vikend donosi kišu i pad temperature
Dnevnik pre 33 minutajoš 15 povezanih

"Neprijatno mi je da sad pričam o reprezentaciji": Oglasio se Veljko Paunović posle glasina da je novi selektor
Mondo pre 43 minutajoš 16 povezanih

MUP apeluje na vozače u Srbiji: Do ponedeljka pojačana kontrola i kažnjavanje za ugrožavanje bezbednosti pešaka
Nova pre 33 minutajoš 10 povezanih

Hamas predao tela dva taoca, poručio da treba vremena da se iz ruševina izvuče još tela
NIN pre 38 minutajoš 9 povezanih

Sad: traže da Japan obustavi kupovinu ruskih energenata: Oglasio se američki ministar finansija
Blic pre 58 minutajoš 10 povezanih