Povezane vesti

Peja se oglasio šokiran šta mu se desilo na putu: Ne mogu da verujem šta se dešava na dva metra od mene

Peja se oglasio šokiran šta mu se desilo na putu: Ne mogu da verujem šta se dešava na dva metra od mene

Kurir pre 5 sati
Zoran Pejić Peja oglasio se danas na društvenim mrežama i prepričao šta mu se desilo u toku vožnje. Kako kaže voditelj njegova sreća je što ima dobre reflekse pa je uspeo da na vreme zakoči. U suprotnom bi ishod bio fatalan. - Nema dva minuta, meni… »
Peja doživeo dramu u saobraćaju, odmah se oglasio: "Sva sreća da sam uspeo da zakočim..."

Peja doživeo dramu u saobraćaju, odmah se oglasio: "Sva sreća da sam uspeo da zakočim..."

Telegraf pre 5 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja doživeo je danas pravu dramu u saobraćaju. On se oglasio na društvenim mrežama i otkrio je da je doživeo veliku neprijatnost jer je jedna devojka prešla ulicu kada je njoj bilo crveno svetlo na semaforu. - Nema dva minuta, meni… »
Voditelj doživeo užas u beogradskom saobraćaju Odmah se oglasio: "Sine, šta je, gde je mozak otišao?!"

Voditelj doživeo užas u beogradskom saobraćaju Odmah se oglasio: "Sine, šta je, gde je mozak otišao?!"

Alo pre 7 sati
Voditelj doživeo horor. Zoran Pejić Peja doživeo je danas pravu dramu u saobraćaju. Voditelj se oglasio na društvenim mrežama i otkrio je da je doživeo veliku neprijatnost, jer je jedna devojka prešla ulicu, kada je za nju bilo crveno svetlo na semaforu… »

Vesti dana »