Povezane vesti
Tramp: Građani Vašingtona, neću dozvoliti da vam se kriminal vrati
Politika 15.09.2025
Proglasiću nacionalnu vanrednu situaciju ako to bude potrebno, upozorio predsednik SAD. VAŠINGTON- Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće… »
"Vašington je praktično očišćen" Tramp: Neću dozvoliti da se kriminal vrati
Večernje novosti 15.09.2025
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. Foto Tanjug/AP/Mark Schiefelbein - Savezna vlada, pod mojim… »
Tramp: Građani Vašingtona, neću dozvoliti da vam se kriminal vrati
RTV 15.09.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. "Savezna vlada, pod mojim pokroviteljstvom kao… »
Tramp se obratio građanima Vašingtona: Neću dozvoliti da vam se kriminal vrati
Euronews 15.09.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. "Savezna vlada, pod mojim pokroviteljstvom kao predsednika… »
''Neću dozvoliti da se vrati u SAD''! Tramp se obratio građanima, sve oči uprte u njega
Alo 15.09.2025
Kako je ocenio, Vašington je u procvatu, sa punim restoranima i prodavnicama i, prvi put za proteklih nekoliko decenija, praktično bez kriminala. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada… »
Tramp poslao poruku građanima: "Neću dozvoliti..."
B92 15.09.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. "Savezna vlada, pod mojim pokroviteljstvom kao predsednika… »
Vesti dana »
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp srdačno primio u Vašingtonu saudijskog predstolonaslednika Mohameda bin Salmana
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Bajatović: Nisam srećan,ali ruski kapital u NIS-u mora da bude anuliran, gasa će biti
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Čeka se trampovo "amin": Senat usvojio zakon o objavljivanju Epstajnovih dosijea
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane