Povezane vesti

Tramp: Građani Vašingtona, neću dozvoliti da vam se kriminal vrati

Politika pre 30 dana
Proglasiću nacionalnu vanrednu situaciju ako to bude potrebno, upozorio predsednik SAD. VAŠINGTON- Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće… »
"Vašington je praktično očišćen" Tramp: Neću dozvoliti da se kriminal vrati

"Vašington je praktično očišćen" Tramp: Neću dozvoliti da se kriminal vrati

Večernje novosti pre 30 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. Foto Tanjug/AP/Mark Schiefelbein - Savezna vlada, pod mojim… »

RTV pre 30 dana
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. "Savezna vlada, pod mojim pokroviteljstvom kao… »
Tramp se obratio građanima Vašingtona: Neću dozvoliti da vam se kriminal vrati

Tramp se obratio građanima Vašingtona: Neću dozvoliti da vam se kriminal vrati

Euronews pre 30 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. "Savezna vlada, pod mojim pokroviteljstvom kao predsednika… »
''Neću dozvoliti da se vrati u SAD''! Tramp se obratio građanima, sve oči uprte u njega

''Neću dozvoliti da se vrati u SAD''! Tramp se obratio građanima, sve oči uprte u njega

Alo pre 30 dana
Kako je ocenio, Vašington je u procvatu, sa punim restoranima i prodavnicama i, prvi put za proteklih nekoliko decenija, praktično bez kriminala. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada… »
Tramp poslao poruku građanima: "Neću dozvoliti..."

Tramp poslao poruku građanima: "Neću dozvoliti..."

B92 pre 30 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je glavni grad SAD, Vašington, sada praktično očišćen od kriminala i da on neće dozvoliti da se kriminal vrati. "Savezna vlada, pod mojim pokroviteljstvom kao predsednika… »

Vesti dana »