Povezane vesti
Naša voditeljka šokirala! Snežana Dakić u 56. godini bez brusa i u haljini sa prorezima (foto)
Alo 15.09.2025
Njena objava izazvala je niz komentara i komplimenata fanova. Voditeljka Snežana Dakić (56) poznata je po tome što vodi računa o svom izgledu, a na Instagramu često objavljuje snimke i fotografije sa treninga. Snežana se i danas može pohvaliti vitkom… »
Voditeljka (56) bez brushaltera: Prošetala gradom u haljini sa prorezima, niko ne veruje koliko godina ima: "Svaka čast" (Foto)…
Blic 15.09.2025
Voditeljka Snežana Dakić (56) veoma vodi računa o izgledu, te na Instagramu neretko objavljuje snimke i fotografije sa treninga. Snežana se i danas može pohvaliti vitkom linijom i zategnutim telom, a sada je istakla figuru i pokazala da su se treninzi… »
Anastasija Ražnatović pokazala kako održava liniju: Nema ni grama sala, a zbog ove navike ima savršeno telo
Blic 15.09.2025
Anastasija Ražnatović slovi za jednu od naših najlepših pevačica, a svom izgledu može da zahvali genetici, ali i disciplini. Anastasija neretko objavljuje snimke iz teretane i tako pokazuje da ne propušta vežbanje. Kako je sada pokazala, iako je bila… »
"Uradila sam grudi, jer sam ravna kao daska" Pevačica iskreno o kompleksima, a sad pokazala lice bez šminke i filtera - niko…
Kurir 15.09.2025
Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je na profilu na Instagramu kako izgleda bez trunke šminke. Pevačica se uslikala u studiju u prirodnom izdanju, a po svemu sudeći ona nema problem da tako izađe u javnost. Nikolija je na račun svoj izgleda dobila… »
"Uradila sam grudi, jer sam ravna kao daska": Pevačica iskreno o kompleksima i operacijama, a sad pokazala lice bez šminke i…
Blic 15.09.2025
Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je lice bez šminke i filtera. Naime, Nikolija Jovanović se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako izgleda bez trunke šminke, a mnogi su ostali u čudu koliko ima lepo, negovano i čisto lice. Pevačica se uslikala… »
Vesti dana »
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih
Profesor na protestu u Nišu: Nažalost, ministar nije uspeo da nas čuje i vidi
N1 Info pre 36 minutajoš 27 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka napustila šator, okupljeni kod Skupštine pale sveće za njeno zdravlje
N1 Info pre 45 minutajoš 120 povezanih
Kragujevčani na korak od elite: Odbojkaši Radničkog se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LŠ
Kurir pre 21 minutajoš 33 povezane
Antonijević o funkciji Poverenika: Veliki zadatak za nezavisnu instituciju, prioriteti jasni
Beta pre 1 satjoš 21 povezana