Povezane vesti
Naša voditeljka šokirala! Snežana Dakić u 56. godini bez brusa i u haljini sa prorezima (foto)
Alo 15.09.2025
Njena objava izazvala je niz komentara i komplimenata fanova. Voditeljka Snežana Dakić (56) poznata je po tome što vodi računa o svom izgledu, a na Instagramu često objavljuje snimke i fotografije sa treninga. Snežana se i danas može pohvaliti vitkom… »
Voditeljka (56) bez brushaltera: Prošetala gradom u haljini sa prorezima, niko ne veruje koliko godina ima: "Svaka čast" (Foto)…
Blic 15.09.2025
Voditeljka Snežana Dakić (56) veoma vodi računa o izgledu, te na Instagramu neretko objavljuje snimke i fotografije sa treninga. Snežana se i danas može pohvaliti vitkom linijom i zategnutim telom, a sada je istakla figuru i pokazala da su se treninzi… »
Anastasija Ražnatović pokazala kako održava liniju: Nema ni grama sala, a zbog ove navike ima savršeno telo
Blic 15.09.2025
Anastasija Ražnatović slovi za jednu od naših najlepših pevačica, a svom izgledu može da zahvali genetici, ali i disciplini. Anastasija neretko objavljuje snimke iz teretane i tako pokazuje da ne propušta vežbanje. Kako je sada pokazala, iako je bila… »
"Uradila sam grudi, jer sam ravna kao daska" Pevačica iskreno o kompleksima, a sad pokazala lice bez šminke i filtera - niko…
Kurir 15.09.2025
Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je na profilu na Instagramu kako izgleda bez trunke šminke. Pevačica se uslikala u studiju u prirodnom izdanju, a po svemu sudeći ona nema problem da tako izađe u javnost. Nikolija je na račun svoj izgleda dobila… »
"Uradila sam grudi, jer sam ravna kao daska": Pevačica iskreno o kompleksima i operacijama, a sad pokazala lice bez šminke i…
Blic 15.09.2025
Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je lice bez šminke i filtera. Naime, Nikolija Jovanović se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako izgleda bez trunke šminke, a mnogi su ostali u čudu koliko ima lepo, negovano i čisto lice. Pevačica se uslikala… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 35 povezanih
Čaušić o požaru u Deliblatskoj peščari: Stanovnici svih naselja bezbedni ali se situacija brzo menja
Beta pre 54 minutajoš 51 povezana
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 55 povezanih
Ima li kraja paklu? Oglasio se RHMZ, neće vam se svideti: "Pratite savete nadležnih"
Telegraf pre 4 minutajoš 19 povezanih