Povezane vesti
Anastasija Ražnatović pokazala kako održava liniju: Nema ni grama sala, a zbog ove navike ima savršeno telo
Blic pre 3 sata
Anastasija Ražnatović slovi za jednu od naših najlepših pevačica, a svom izgledu može da zahvali genetici, ali i disciplini. Anastasija neretko objavljuje snimke iz teretane i tako pokazuje da ne propušta vežbanje. Kako je sada pokazala, iako je bila… »
"Uradila sam grudi, jer sam ravna kao daska" Pevačica iskreno o kompleksima, a sad pokazala lice bez šminke i filtera - niko…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je na profilu na Instagramu kako izgleda bez trunke šminke. Pevačica se uslikala u studiju u prirodnom izdanju, a po svemu sudeći ona nema problem da tako izađe u javnost. Nikolija je na račun svoj izgleda dobila… »
"Uradila sam grudi, jer sam ravna kao daska": Pevačica iskreno o kompleksima i operacijama, a sad pokazala lice bez šminke i…
Blic pre 8 sati
Pevačica Nikolija Jovanović pokazala je lice bez šminke i filtera. Naime, Nikolija Jovanović se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako izgleda bez trunke šminke, a mnogi su ostali u čudu koliko ima lepo, negovano i čisto lice. Pevačica se uslikala… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih

Poljoprivrednici traktorima blokirali saobraćaj u Novom Sadu: Traže hitnu podršku države zbog suše i lošeg roda
Euronews pre 33 minutajoš 31 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije pozvalo ruskog ambasadora zbog upada dronova u vazdušni prostor NATO-a
RTV pre 1 satjoš 21 povezana

Studenti analizirali suzavac korišćen 5. marta: Policija koristila opasniji gas
Mašina pre 3 satajoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih