Povezane vesti
Tramp priznao pred javnosti! ''Oni se toliko mrze, to je neshvatljivo...'' (video)
Alo pre 30 dana
Tramp je novinarima rekao da će "morati da interveniše" kako bi došlo do sastanka između njih. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se okončanje rata u Ukrajini ispostavilo težim nego što je očekivao, a razlog je, kako je naveo, "neshvatljiva… »
Tramp objasnio: Šta ometa dijalog Putina i Zelenskog
Večernje novosti pre 30 dana
RUSKI i ukrajinski predsednici Vladimir Putin i Vladimir Zelenski se toliko „mrze“ da to sprečava njihov dijalog, izjavio je američki predsednik Donald Tramp novinarima. foto: Tviter - Oni se toliko mrze da jedva mogu da razgovaraju, nisu sposobni da… »
Tramp o sastanku Putina i Zelenskog: Njihova mržnja je neshvatljiva
RTV pre 30 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se okončanje rata u Ukrajini ispostavilo težim nego što je očekivao, a razlog je, kako je naveo, "neshvatljiva mržnja" između ruskog i ukrajinskog predsednika, Vladimira Putina i Volodimira… »
Tramp objasnio šta ometa dijalog Putina i Zelenskog
Sputnik pre 30 dana
Ruski i ukrajinski predsednici Vladimir Putin i Vladimir Zelenski se toliko „mrze“ da to sprečava njihov dijalog, izjavio je američki predsednik Donald Tramp novinarima. Prema Trampovim rečima, verovatno će morati sam da vodi pregovarački proces zbog… »
"Oni se toliko mrze, neshvatljivo mi je": Tramp najavio da će da interveniše između Putina i Zelenskog: Uvešćemo sankcije…
Blic pre 30 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se okončanje rata u Ukrajini ispostavilo težim nego što je očekivao, a razlog je, kako je naveo, "neshvatljiva mržnja" između ruskog i ukrajinskog predsednika, Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. Tramp… »
Donald Tramp je priznao; "Oni se toliko mrze..." VIDEO
B92 pre 30 dana
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je sumnju u mogućnost direktnih razgovora između ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i ruskog lidera Vladimira Putina, zbog njihovog dubokog ličnog neprijateljstva. Kako je prenela Ukrajinska pravda… »
Tramp: „Nezamisliva mržnja“ između Putina i Zelenskog onemogućava dijalog
Politika pre 30 dana
Zaustavio sam sedam ratova. Mislio sam da će ovo biti lako za mene, ali ispostavilo se da je ovaj najteži, kaže predsednik SAD. – Tramp će uvesti sankcije protiv Putina samo ako Evropa poveća pritisak na Moskvu i odustane od ruske nafte. VAŠINGTON-… »
Tramp objasnio šta ometa dijalog Putina i Zelenskog
Vesti online pre 30 dana
Ruski i ukrajinski predsednici Vladimir Putin i Vladimir Zelenski se toliko “mrze” da to sprečava njihov dijalog, izjavio je američki predsednik Donald Tramp novinarima. Sankcije EU protiv Rusije nisu dovoljno oštre. – Oni se toliko mrze da jedva mogu da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 3 satajoš 1 povezana