Povezane vesti

Mamić: Kod vas se nametnuli menadžeri, tako ste izdali sve

Mamić: Kod vas se nametnuli menadžeri, tako ste izdali sve

Sport klub pre 21 dana
Gostujući na K1 televiziji, nekada prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić govorio je o brojnim temama koje se tiču srpskog sporta. Ponovio je i ovom prilikom da je fasciniran Evroligom i činjenicom da veliki broj ljudi iz Hrvatske dolazi da gleda… »
Zdravko Mamić otkrio da mnogo Hrvata dolazi da bodri Partizan

Zdravko Mamić otkrio da mnogo Hrvata dolazi da bodri Partizan

Danas pre 21 dana
Nekadašnji čelnik FK Dinamo Zdravko Mamić je bio gost na televiziji K1 i pričao je o mnogim temama. Prema sopstvenom priznanju, od Zvezde je preuzeo pristup fudbalu kada su u pitanju pojačanja. – Jednu stvar sam zapravo iskopirao od Crvene zvezde. Kad… »
Zdravko Mamić šokirao region: Biznismen iz Republike Srpske mi dao 22 miliona – na poverenje!

Zdravko Mamić šokirao region: Biznismen iz Republike Srpske mi dao 22 miliona – na poverenje!

Hot sport pre 21 dana
Mamić ispričao priču vrednu filma! Zdravko Mamić, nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama, u emisiji „Sve u 16“ na K1 televiziji govorio je o tome kako mu je jedan biznismen iz Republike Srpske pomogao u ključnom trenutku života. Kako je ispričao, od… »
Mamić oduševljen: Mnogo Hrvata dolazi da gleda Partizan!

Mamić oduševljen: Mnogo Hrvata dolazi da gleda Partizan!

Sport klub pre 21 dana
Nekadašnji predsednik zagrebačkog Dinama nije krio simpatije prema Srbiji i opčinjenost atmosferom na utakmicama crno-belih. Hrvatski fudbalski funkcioner otkrio je da poznaje mnogo sunarodnika koji posećuju Beograd kako bi pogledali navijački spektakl… »
Mamić: Za Vučića bih dao litar krvi

Mamić: Za Vučića bih dao litar krvi

Vesti online pre 21 dana
Osim o samom sportu i političkoj situaciji u Hrvatskoj, odnosno onoj koja je vezana za njegov problem, Zdravko Mamić je u svom poslednjem intervjuu govorio i o poznanstvu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Naime, Mamić je gostovao u emisiji “Sve… »
"Srbin mi u jednom danu dao 22 miliona maraka": Mamić će zauvek biti zahvalan čoveku koji mu je promenio život

"Srbin mi u jednom danu dao 22 miliona maraka": Mamić će zauvek biti zahvalan čoveku koji mu je promenio život

Mondo pre 22 dana
Dugogodišnji prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić otkrio je kako mu je Srbin iz Republike Srpske dao 22 miliona maraka, kako sam tvrdi nisu se poznavali, a sada mu je večni dužnik. "Zahvaljujući njemu, da mu sutra zatreba, sve bih mu prepisao"… »
Zdravko Mamić brutalno zagrmeo o reprezentaciji Srbije! Čuveni Hrvat digao glas: "Kod vas menadžeri guraju igrače... To je…

Zdravko Mamić brutalno zagrmeo o reprezentaciji Srbije! Čuveni Hrvat digao glas: "Kod vas menadžeri guraju igrače... To je…

Kurir pre 22 dana
Zdravko Mamić bio je gost emisije "Sve u 16" na televiziji "K1" i tom prilikom govorio je o brojnim zanimljivim temama. Jedna od njih bila je i poređenje reprezentacija Hrvatske i Srbije. - U Hrvatskoj se taj nacionalni ponos i zajedništvo zaista… »
Mamić: "Kopirao sam Zvezdu"; "Znate li koliko Hrvata dolazi na utakmice Partizana?"

Mamić: "Kopirao sam Zvezdu"; "Znate li koliko Hrvata dolazi na utakmice Partizana?"

B92 pre 22 dana
Zdravko Mamić, bivši prvi čovek zagrebačkog Dinama, naširoko je govorio o stanju u srpskom sportu sa fokusom na stanje u našem fudbalu, onome što je pokupio iz Srbije, ali i košarkaškim navijačima Partizana. Prema sopstvenom priznanju, od Zvezde je… »
"Hrvati dolaze da navijaju za Partizan"! Zdravko Mamić otkrio veliku tajnu, pomenuo i Crvenu zvezdu

"Hrvati dolaze da navijaju za Partizan"! Zdravko Mamić otkrio veliku tajnu, pomenuo i Crvenu zvezdu

Večernje novosti pre 22 dana
Legendarni bivši predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić govorio je o razlici između Srbije i Hrvatske. Foto EPA Mamić je na "K1" televiziji gostovao u emisiji "Sve u 16" i tom prilikom je govorio o raznim temama, a među njima se našla i priča o… »
"Srbin sočno opsovao i dao mi 22 miliona u danu!" Zdravko Mamić zapalio region otkrićem: Bio je u problemu, nije imao ni evro…

"Srbin sočno opsovao i dao mi 22 miliona u danu!" Zdravko Mamić zapalio region otkrićem: Bio je u problemu, nije imao ni evro…

Kurir pre 22 dana
Dugo godina Zdravko Mamić bio je prvi čovek zagrebačkog Dinama sa kojim je postizao odlične rezultate. Ipak, sada je nepoželjan na "Maksimiru", u Zagrebu, ali i Hrvatskoj, a gostujući u emisiji "Sve u 16" na televiziji "K1" Mamić je otkrio jednu… »
Šok u regionu! Kontroverzni Hrvat otkrio kako mu je Srbin u danu dao 22 miliona

Šok u regionu! Kontroverzni Hrvat otkrio kako mu je Srbin u danu dao 22 miliona

Večernje novosti pre 22 dana
Zdravko Mamić je godinama bio prvi čovek zagrebačkog Dinama sa kojim je postizao odlične rezultate. TANJUG / Zvonimir Barisin Ipak, sada je nepoželjan na "Maksimiru", u Zagrebu, ali i Hrvatskoj, a gostujući u emisiji "Sve u 16" na televiziji "K1" Mamić… »
Mamić o Vučiću: "Stisnuo mi je ruku i rekao jednu stvar za Zvezdu, ako mi ne ispuni tu želju..."

Mamić o Vučiću: "Stisnuo mi je ruku i rekao jednu stvar za Zvezdu, ako mi ne ispuni tu želju..."

Telegraf pre 22 dana
Osim o samom sportu i političkoj situaciji u Hrvatskoj, odnosno onoj koja je vezana za njegov problem, Zdravko Mamić je u svom poslednjem intervjuu govorio i o poznanstvu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Naime, Mamić je gostovao u emisiji "Sve… »
Mamićeva poruka srpskom fudbalu: "Ja bih dao utrobu za Džajića, a vama menadžeri guraju igrače"

Mamićeva poruka srpskom fudbalu: "Ja bih dao utrobu za Džajića, a vama menadžeri guraju igrače"

Sportske.net pre 22 dana
Nekadašnji predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić otkrio je ključnu razliku između fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije, što je godinama unazad dovelo do toga da rezultati jedne budu višestruko bolji nego druge, iako je distanca u igračkom… »
Mamić: "Džajiću bih dao svoju utrobu! Navijači Partizana su čudo, znaš koliko Hrvata dolazi na njihove mečeve"

Mamić: "Džajiću bih dao svoju utrobu! Navijači Partizana su čudo, znaš koliko Hrvata dolazi na njihove mečeve"

Telegraf pre 22 dana
Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama iz Zagreba i jedan od najuticajnijih ljudi u regionalnom fudbalu, govorio je o razlici u mentalitetu navijača, organizaciji reprezentacija Srbije i Hrvatske, i o ličnom poštovanju koje gaji prema nekim legendama srpskog… »
Mamić: "Priznajem, jednu stvar sam iskopirao od Crvene zvezde"

Mamić: "Priznajem, jednu stvar sam iskopirao od Crvene zvezde"

Telegraf pre 22 dana
Tokom gostovanja u emisiji "Sve u 16", koja se emituje na televiziji K1, Zdravko Mamić govorio je i o Crvenoj zvezdi, odnosno kako se u jednom segmentu ugledao na crveno-bele i napravio moćan Dinamo! Svojevremeno alfa i omega zagrebačkog kluba, Mamić je… »
Mamić: "Srbin mi je u danu dao 22 miliona! Rekao je - j**e mi se za rizik, ti si moj brat"

Mamić: "Srbin mi je u danu dao 22 miliona! Rekao je - j**e mi se za rizik, ti si moj brat"

Telegraf pre 22 dana
Zdravko Mamić, svojevremeno alfa i omega zagrebačkog Dinama i jedan od najuspešnijhih sportskih radnika u ovom delu Evrope, detaljno je otkrio kako mu je jedan Srbin iz Republike Srpske pomogao i dao mu 22 miliona maraka na "lepe oči". Mamić je godtovao… »

Vesti dana »