Повезане вести

Мамић: Код вас се наметнули менаџери, тако сте издали све

Мамић: Код вас се наметнули менаџери, тако сте издали све

Спорт клуб пре 17 сати
Гостујући на К1 телевизији, некада први човек Динама из Загреба Здравко Мамић говорио је о бројним темама које се тичу српског спорта. Поновио је и овом приликом да је фасциниран Евролигом и чињеницом да велики број људи из… »
Здравко Мамић открио да много Хрвата долази да бодри Партизан

Здравко Мамић открио да много Хрвата долази да бодри Партизан

Данас пре 21 сат
Некадашњи челник ФК Динамо Здравко Мамић је био гост на телевизији К1 и причао је о многим темама. Према сопственом признању, од Звезде је преузео приступ фудбалу када су у питању појачања. – Једну ствар сам заправо ископирао… »
Здравко Мамић шокирао регион: Бизнисмен из Републике Српске ми дао 22 милиона – на поверење!

Здравко Мамић шокирао регион: Бизнисмен из Републике Српске ми дао 22 милиона – на поверење!

Хот спорт пре 20 сати
Мамић испричао причу вредну филма! Здравко Мамић, некадашњи први човек загребачког Динама, у емисији „Све у 16“ на К1 телевизији говорио је о томе како му је један бизнисмен из Републике Српске помогао у кључном тренутку… »
Мамић одушевљен: Много Хрвата долази да гледа Партизан!

Мамић одушевљен: Много Хрвата долази да гледа Партизан!

Спорт клуб пре 20 сати
Некадашњи председник загребачког Динама није крио симпатије према Србији и опчињеност атмосфером на утакмицама црно-белих. Хрватски фудбалски функционер открио је да познаје много сународника који посећују Београд како би… »
Мамић: За Вучића бих дао литар крви

Мамић: За Вучића бих дао литар крви

Вести онлине пре 21 сат
Осим о самом спорту и политичкој ситуацији у Хрватској, односно оној која је везана за његов проблем, Здравко Мамић је у свом последњем интервјуу говорио и о познанству са председником Србије Александром Вучићем. Наиме, Мамић… »
"Србин ми у једном дану дао 22 милиона марака": Мамић ће заувек бити захвалан човеку који му је променио живот

"Србин ми у једном дану дао 22 милиона марака": Мамић ће заувек бити захвалан човеку који му је променио живот

Мондо пре 22 сата
Дугогодишњи први човек Динама из Загреба Здравко Мамић открио је како му је Србин из Републике Српске дао 22 милиона марака, како сам тврди нису се познавали, а сада му је вечни дужник. "Захваљујући њему, да му сутра затреба… »
Здравко Мамић брутално загрмео о репрезентацији Србије! Чувени Хрват дигао глас: "Код вас менаџери гурају играче... То је…

Здравко Мамић брутално загрмео о репрезентацији Србије! Чувени Хрват дигао глас: "Код вас менаџери гурају играче... То је…

Курир пре 23 сата
Здравко Мамић био је гост емисије "Све у 16" на телевизији "К1" и том приликом говорио је о бројним занимљивим темама. Једна од њих била је и поређење репрезентација Хрватске и Србије. - У Хрватској се тај национални понос и… »
Мамић: "Копирао сам Звезду"; "Знате ли колико Хрвата долази на утакмице Партизана?"

Мамић: "Копирао сам Звезду"; "Знате ли колико Хрвата долази на утакмице Партизана?"

Б92 пре 23 сата
Здравко Мамић, бивши први човек загребачког Динама, нашироко је говорио о стању у српском спорту са фокусом на стање у нашем фудбалу, ономе што је покупио из Србије, али и кошаркашким навијачима Партизана. Према сопственом… »
"Хрвати долазе да навијају за Партизан"! Здравко Мамић открио велику тајну, поменуо и Црвену звезду

"Хрвати долазе да навијају за Партизан"! Здравко Мамић открио велику тајну, поменуо и Црвену звезду

Вечерње новости пре 22 сата
Легендарни бивши председник Динама из Загреба Здравко Мамић говорио је о разлици између Србије и Хрватске. Фото ЕПА Мамић је на "К1" телевизији гостовао у емисији "Све у 16" и том приликом је говорио о разним темама, а међу њима… »
"Србин сочно опсовао и дао ми 22 милиона у дану!" Здравко Мамић запалио регион открићем: Био је у проблему, није имао ни евро…

"Србин сочно опсовао и дао ми 22 милиона у дану!" Здравко Мамић запалио регион открићем: Био је у проблему, није имао ни евро…

Курир пре 24 сата
Дуго година Здравко Мамић био је први човек загребачког Динама са којим је постизао одличне резултате. Ипак, сада је непожељан на "Максимиру", у Загребу, али и Хрватској, а гостујући у емисији "Све у 16" на телевизији "К1" Мамић… »
Шок у региону! Контроверзни Хрват открио како му је Србин у дану дао 22 милиона

Шок у региону! Контроверзни Хрват открио како му је Србин у дану дао 22 милиона

Вечерње новости пре 23 сата
Здравко Мамић је годинама био први човек загребачког Динама са којим је постизао одличне резултате. ТАЊУГ / Звонимир Барисин Ипак, сада је непожељан на "Максимиру", у Загребу, али и Хрватској, а гостујући у емисији "Све у 16"… »
Мамић о Вучићу: "Стиснуо ми је руку и рекао једну ствар за Звезду, ако ми не испуни ту жељу..."

Мамић о Вучићу: "Стиснуо ми је руку и рекао једну ствар за Звезду, ако ми не испуни ту жељу..."

Телеграф пре 23 сата
Осим о самом спорту и политичкој ситуацији у Хрватској, односно оној која је везана за његов проблем, Здравко Мамић је у свом последњем интервјуу говорио и о познанству са председником Србије Александром Вучићем. Наиме, Мамић… »
Мамићева порука српском фудбалу: "Ја бих дао утробу за Џајића, а вама менаџери гурају играче"

Мамићева порука српском фудбалу: "Ја бих дао утробу за Џајића, а вама менаџери гурају играче"

Спортске.нет пре 24 сата
Некадашњи председник загребачког Динама Здравко Мамић открио је кључну разлику између фудбалских репрезентација Хрватске и Србије, што је годинама уназад довело до тога да резултати једне буду вишеструко бољи него друге, иако… »
Мамић: "Џајићу бих дао своју утробу! Навијачи Партизана су чудо, знаш колико Хрвата долази на њихове мечеве"

Мамић: "Џајићу бих дао своју утробу! Навијачи Партизана су чудо, знаш колико Хрвата долази на њихове мечеве"

Телеграф пре 1 дан
Здравко Мамић, бивши челник Динама из Загреба и један од најутицајнијих људи у регионалном фудбалу, говорио је о разлици у менталитету навијача, организацији репрезентација Србије и Хрватске, и о личном поштовању које гаји… »
Мамић: "Признајем, једну ствар сам ископирао од Црвене звезде"

Мамић: "Признајем, једну ствар сам ископирао од Црвене звезде"

Телеграф пре 24 сата
Током гостовања у емисији "Све у 16", која се емитује на телевизији К1, Здравко Мамић говорио је и о Црвеној звезди, односно како се у једном сегменту угледао на црвено-беле и направио моћан Динамо! Својевремено алфа и омега… »
Мамић: "Србин ми је у дану дао 22 милиона! Рекао је - ј**е ми се за ризик, ти си мој брат"

Мамић: "Србин ми је у дану дао 22 милиона! Рекао је - ј**е ми се за ризик, ти си мој брат"

Телеграф пре 1 дан
Здравко Мамић, својевремено алфа и омега загребачког Динама и један од најуспешнијхих спортских радника у овом делу Европе, детаљно је открио како му је један Србин из Републике Српске помогао и дао му 22 милиона марака на "лепе… »

Вести дана »