Povezane vesti
Botoks je napravio haos: Goca Božinovska jedva prepoznala sebe u ogledalu
Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska otvoreno govori o svom iskustvu sa estetskim tretmanima. Iako je jednom prilikom priznala da je imala neprijatno iskustvo sa botoksom, danas se kune u prirodnije načine nege. Lice Goce Božinovske održava elastičnost zahvaljujući… »
Goca Božinovska se sva izbotoksirala! Kao pokvarena lutka, primetila sam promene na licu, otkrila kako se sad neguje
Kurir pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska imala je, kako kaže, neprijatno iskustvo kada je u lice ubrizgala botoks, te da je tada izgledala neprirodno. Ipak, pevačica Goca Božinovska sada, kako kaže, kožu održava redovnim tretmanima. - Jeste, bila sam kod mog… »
Goca Božinovska se izobličila od botoksa: "Kao pokvarena lutka, primetila sam promene na licu", otkrila kako se sad neguje
Blic pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska imala je, kako kaže, neprijatno iskustvo kada je u lice ubrizgala botoks, te da je tada izgledala neprirodno. Ipak, pevačica Goca Božinovska sada, kako kaže, kožu održava redovnim tretmanima. - Jeste, bila sam kod mog… »
Izboličila se zbog botoksa, Goca Božinovska sada ponovo otišla na intervenciju: Evo kako sada izgleda
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska iako je bila veliki protivnik estetskih intervencija, jer je imala užasno iskustvo, u sedmoj deceniji se ipak predomislila. Naime, Goca je otišla na bockanje, i javno pokazala kako se podmlađuje u 60. godini. Božinovska je malo… »
Vesti dana »

Napao vojne policajce na VMA i razbio respirator: Podignuta optužnica protiv Zdravka zbog divljanja na toksikologiji!
Kurir pre 52 minutajoš 47 povezanih

MUP o incidentu na protestu poljoprivrednika: Četvorica uhapšena zbog nasilničkog ponašanja
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 27 povezanih

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih