Повезане вести
Ботокс је направио хаос: Гоца Божиновска једва препознала себе у огледалу
Свет & Скандал 15.09.2025
Певачица Гоца Божиновска отворено говори о свом искуству са естетским третманима. Иако је једном приликом признала да је имала непријатно искуство са ботоксом, данас се куне у природније начине неге. Лице Гоце Божиновске одржава… »
Гоца Божиновска се сва изботоксирала! Као покварена лутка, приметила сам промене на лицу, открила како се сад негује
Курир 15.09.2025
Певачица Гоца Божиновска имала је, како каже, непријатно искуство када је у лице убризгала ботокс, те да је тада изгледала неприродно. Ипак, певачица Гоца Божиновска сада, како каже, кожу одржава редовним третманима. - Јесте… »
Гоца Божиновска се изобличила од ботокса: "Као покварена лутка, приметила сам промене на лицу", открила како се сад негује
Блиц 15.09.2025
Певачица Гоца Божиновска имала је, како каже, непријатно искуство када је у лице убризгала ботокс, те да је тада изгледала неприродно. Ипак, певачица Гоца Божиновска сада, како каже, кожу одржава редовним третманима. - Јесте… »
Изболичила се због ботокса, Гоца Божиновска сада поново отишла на интервенцију: Ево како сада изгледа
Телеграф 15.09.2025
Певачица Гоца Божиновска иако је била велики противник естетских интервенција, јер је имала ужасно искуство, у седмој деценији се ипак предомислила. Наиме, Гоца је отишла на боцкање, и јавно показала како се подмлађује у 60… »
Вести дана »
Вођа навијача Партизана мучио: Младића?! Језиви детаљи хапшења у Нишу: Сумња се да је жртва силована!
Блиц пре 42 минутајош 26 повезаних
(БЛОГ) После прекида штрајка глађу: Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић и даље у шаторима
Н1 Инфо пре 12 минутајош 13 повезаних
Станивуковић о снимку са Ђајићем: „Дрога је требало да буде подметнута мени“
Недељник пре 57 минутајош 27 повезаних
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
НИН пре 37 минутајош 37 повезаних