Povezane vesti

Botoks je napravio haos: Goca Božinovska jedva prepoznala sebe u ogledalu

Botoks je napravio haos: Goca Božinovska jedva prepoznala sebe u ogledalu

Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska otvoreno govori o svom iskustvu sa estetskim tretmanima. Iako je jednom prilikom priznala da je imala neprijatno iskustvo sa botoksom, danas se kune u prirodnije načine nege. Lice Goce Božinovske održava elastičnost zahvaljujući… »
Goca Božinovska se sva izbotoksirala! Kao pokvarena lutka, primetila sam promene na licu, otkrila kako se sad neguje

Goca Božinovska se sva izbotoksirala! Kao pokvarena lutka, primetila sam promene na licu, otkrila kako se sad neguje

Kurir pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska imala je, kako kaže, neprijatno iskustvo kada je u lice ubrizgala botoks, te da je tada izgledala neprirodno. Ipak, pevačica Goca Božinovska sada, kako kaže, kožu održava redovnim tretmanima. - Jeste, bila sam kod mog… »
Goca Božinovska se izobličila od botoksa: "Kao pokvarena lutka, primetila sam promene na licu", otkrila kako se sad neguje

Goca Božinovska se izobličila od botoksa: "Kao pokvarena lutka, primetila sam promene na licu", otkrila kako se sad neguje

Blic pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska imala je, kako kaže, neprijatno iskustvo kada je u lice ubrizgala botoks, te da je tada izgledala neprirodno. Ipak, pevačica Goca Božinovska sada, kako kaže, kožu održava redovnim tretmanima. - Jeste, bila sam kod mog… »
Izboličila se zbog botoksa, Goca Božinovska sada ponovo otišla na intervenciju: Evo kako sada izgleda

Izboličila se zbog botoksa, Goca Božinovska sada ponovo otišla na intervenciju: Evo kako sada izgleda

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Goca Božinovska iako je bila veliki protivnik estetskih intervencija, jer je imala užasno iskustvo, u sedmoj deceniji se ipak predomislila. Naime, Goca je otišla na bockanje, i javno pokazala kako se podmlađuje u 60. godini. Božinovska je malo… »

Vesti dana »