Povezane vesti
Grbović: Vučić kriminalizacijom bezbednosnih struktura samo ubrzava svoj pad
N1 Info 15.09.2025
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je "lojalistička struja u Vučićevom okruženju odnela prevagu". "Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom… »
Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju prednjače
Beta 15.09.2025
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je "lojalistička struja u Vučićevom okruženju odnela prevagu". "Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom… »
INTERVJU Pavle Grbović: SNS pokušava da se dotetura do kraja 2026. kada će većina poslova u vezi EXPO biti naplaćena
Nova 15.09.2025
Verujem da će ono što je do Evropskog parlamenta, poput slanja misije u Srbiju, biti sprovedeno u relativno kratkom roku. Ozbiljnije mere poput sankcionisanja pojedinaca odgovornih za uništavanje demokratije u Srbiji su u nadležnosti Evropske komisije i… »
Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju prednjače
Radio sto plus 15.09.2025
“Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom mobilizacijom, kriminalizacijom bezbednosnih struktura i represijom samo će ubrzati svoj pad, ali će podići cenu tog pada”, rekao je Grbović u… »
Pavle Grbović: Vučić povećava cenu svog pada
Danas 15.09.2025
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je „lojalistička struja u Vučićevom okruženju odnela prevagu“. „Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom… »
Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju
Novi magazin 15.09.2025
Vesti dana »
'Sve smo se dogovorili, osim Donbasa, a to će ići teško': Tramp posle razgovora sa Zelenskim
BBC News pre 34 minutajoš 17 povezanih
Samoopredeljenje pobednik vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu sa 49.74 odsto glasova
Radio sto plus pre 24 minutajoš 15 povezanih
Ledeno jutro i sunce koje zavarava: Srbiju danas šiba jak vetar, hladnoća se ne predaje, a evo kakvo će vreme biti narednih sedam dana
Dnevnik pre 44 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Dvoje povređenih u dve saobraćajne nezgode, radnik povređen na gradilištu
B92 pre 34 minutajoš 7 povezanih