Повезане вести
Грбовић: Вучић криминализацијом безбедносних структура само убрзава свој пад
Н1 Инфо пре 3 сата
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Павле Грбовић изјавио је да је "лојалистичка струја у Вучићевом окружењу однела превагу". "Да није тако, сам би разумео да је и у његовом интересу да створи услове за мирну транзицију… »
Грбовић: Вучић репресијом убрзава и подиже цену свог пада, лојалисти у његовом окружењу предњаче
Бета пре 4 сати
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Павле Грбовић изјавио је да је "лојалистичка струја у Вучићевом окружењу однела превагу". "Да није тако, сам би разумео да је и у његовом интересу да створи услове за мирну транзицију… »
ИНТЕРВЈУ Павле Грбовић: СНС покушава да се дотетура до краја 2026. када ће већина послова у вези ЕКСПО бити наплаћена
Нова пре 4 сати
Верујем да ће оно што је до Европског парламента, попут слања мисије у Србију, бити спроведено у релативно кратком року. Озбиљније мере попут санкционисања појединаца одговорних за уништавање демократије у Србији су у… »
Грбовић: Вучић репресијом убрзава и подиже цену свог пада, лојалисти у његовом окружењу предњаче
Радио сто плус пре 3 сата
“Да није тако, сам би разумео да је и у његовом интересу да створи услове за мирну транзицију власти. Оваквом мобилизацијом, криминализацијом безбедносних структура и репресијом само ће убрзати свој пад, али ће подићи цену тог… »
Грбовић: Вучић репресијом убрзава и подиже цену свог пада, лојалисти у његовом окружењу
Нови магазин пре 3 сата
Павле Грбовић: Вучић повећава цену свог пада
Данас пре 4 сати
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Павле Грбовић изјавио је да је „лојалистичка струја у Вучићевом окружењу однела превагу“. „Да није тако, сам би разумео да је и у његовом интересу да створи услове за мирну транзицију… »
Вести дана »

РХМЗ објавио прогнозу за целу недељу: Ново невреме стиже нам већ сутра
Нова пре 1 сатјош 26 повезаних

Нови Сад: Пољопривредници блокирали Булевар Михајла Пупина испред Бановине
Бета пре 28 минутајош 19 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 38 минутајош 17 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 6 сатијош 10 повезаних

Нато затвара небо изнад западне: Украјине?! Пољски министар наговестио да се спрема овај потез: "Путин је охрабрио идеју"
Блиц пре 28 минутајош 16 повезаних