Povezane vesti

Grbović: Vučić kriminalizacijom bezbednosnih struktura samo ubrzava svoj pad

Grbović: Vučić kriminalizacijom bezbednosnih struktura samo ubrzava svoj pad

N1 Info pre 22 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je "lojalistička struja u Vučićevom okruženju odnela prevagu". "Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom… »
Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju prednjače

Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju prednjače

Beta pre 22 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je "lojalistička struja u Vučićevom okruženju odnela prevagu". "Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom… »
INTERVJU Pavle Grbović: SNS pokušava da se dotetura do kraja 2026. kada će većina poslova u vezi EXPO biti naplaćena

INTERVJU Pavle Grbović: SNS pokušava da se dotetura do kraja 2026. kada će većina poslova u vezi EXPO biti naplaćena

Nova pre 22 dana
Verujem da će ono što je do Evropskog parlamenta, poput slanja misije u Srbiju, biti sprovedeno u relativno kratkom roku. Ozbiljnije mere poput sankcionisanja pojedinaca odgovornih za uništavanje demokratije u Srbiji su u nadležnosti Evropske komisije i… »

Radio sto plus pre 22 dana
“Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom mobilizacijom, kriminalizacijom bezbednosnih struktura i represijom samo će ubrzati svoj pad, ali će podići cenu tog pada”, rekao je Grbović u… »
Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju

Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju

Novi magazin pre 22 dana
Pavle Grbović: Vučić povećava cenu svog pada

Pavle Grbović: Vučić povećava cenu svog pada

Danas pre 22 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je „lojalistička struja u Vučićevom okruženju odnela prevagu“. „Da nije tako, sam bi razumeo da je i u njegovom interesu da stvori uslove za mirnu tranziciju vlasti. Ovakvom… »

Vesti dana »