Povezane vesti
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori, intervenisala i Hitna pomoć
Radio 021 pre 31 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje smo dobili, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »
Stršljeni napali maratonce na Fruškoj gori: Trčali ka cilju, završili na Urgentnom
Luftika pre 30 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Oni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su zadobile ubode su prevezene u Urgentni centar i… »
"Pomislio sam da je dron, a kada sam se okrenuo video sam čitav roj stršljena!": Drama na Fruškoj gori, uboli brojne pešake…
Blic pre 30 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje objavljuje portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
"Pomislio sam da je dron, a kada sam se okrenuo video sam čitav roj stršljena!": Drama na Fruškoj gori, uboli brojne pešake…
Blic pre 30 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje objavljuje portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori: Intervenisala i Hitna pomoć
N1 Info pre 31 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori, piše 021.rs. Prema informacijama 021.rs, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »
Stršljeni napali maratonce i šetače na Fruškoj gori, dvoje završilo u Urgentnom centru
Moj Novi Sad pre 31 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Prema informacijama koje je dobio portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori, intervenisala i Hitna pomoć
Novi magazin pre 30 dana
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori, piše 021.rs. Prema informacijama 021.rs, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »
Vesti dana »

Napad na Poltavsku oblast, stala proizvodnja gasa; FSB: NATO umešan u incidente sa dronovima iznad EU
RTS pre 7 minutajoš 18 povezanih

Veljko Paunović o reprezentaciji Srbije: Razumem zašto se o tome govori, ali mi je neprijatno
Danas pre 12 minutajoš 22 povezane

Dejan Vuk Stanković: Ministar bira direktore škola, uskoro konkurs za Petu
Novi magazin pre 2 minutajoš 12 povezanih