Povezane vesti

Stršljeni napali maratonce na Fruškoj gori: Trčali ka cilju, završili na Urgentnom

Stršljeni napali maratonce na Fruškoj gori: Trčali ka cilju, završili na Urgentnom

Luftika pre 5 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Oni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su zadobile ubode su prevezene u Urgentni centar i… »
"Pomislio sam da je dron, a kada sam se okrenuo video sam čitav roj stršljena!": Drama na Fruškoj gori, uboli brojne pešake…

"Pomislio sam da je dron, a kada sam se okrenuo video sam čitav roj stršljena!": Drama na Fruškoj gori, uboli brojne pešake…

Blic pre 7 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje objavljuje portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »

Blic pre 7 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje objavljuje portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori: Intervenisala i Hitna pomoć

Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori: Intervenisala i Hitna pomoć

N1 Info pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori, piše 021.rs. Prema informacijama 021.rs, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »
Stršljeni napali maratonce i šetače na Fruškoj gori, dvoje završilo u Urgentnom centru

Stršljeni napali maratonce i šetače na Fruškoj gori, dvoje završilo u Urgentnom centru

Moj Novi Sad pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Prema informacijama koje je dobio portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori, intervenisala i Hitna pomoć

Novi magazin pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori, piše 021.rs. Prema informacijama 021.rs, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »

Radio 021 pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Prema navodima osoba, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su zadobile ubode su… »

Vesti dana »