Povezane vesti
Stršljeni napali maratonce na Fruškoj gori: Trčali ka cilju, završili na Urgentnom
Luftika pre 5 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Oni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su zadobile ubode su prevezene u Urgentni centar i… »
"Pomislio sam da je dron, a kada sam se okrenuo video sam čitav roj stršljena!": Drama na Fruškoj gori, uboli brojne pešake…
Blic pre 7 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje objavljuje portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
"Pomislio sam da je dron, a kada sam se okrenuo video sam čitav roj stršljena!": Drama na Fruškoj gori, uboli brojne pešake…
Blic pre 7 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovale na Bukovačkom maratonu ili se šetale po Fruškoj gori. Prema informacijama koje objavljuje portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori: Intervenisala i Hitna pomoć
N1 Info pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori, piše 021.rs. Prema informacijama 021.rs, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »
Stršljeni napali maratonce i šetače na Fruškoj gori, dvoje završilo u Urgentnom centru
Moj Novi Sad pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Prema informacijama koje je dobio portal 021, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori, intervenisala i Hitna pomoć
Novi magazin pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori, piše 021.rs. Prema informacijama 021.rs, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su… »
Stršljeni napadali ljude na Fruškoj gori, intervenisala i Hitna pomoć
Radio 021 pre 8 sati
Stršljeni su napali više osoba u subotu, dok su učestvovali na Bukovačkom maratonu ili se šetali po Fruškoj gori. Prema navodima osoba, stršljeni su napadali ljude koji su se kretali od Stolova prema Brankovom grobu. Dve osobe koje su zadobile ubode su… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
N1 Info pre 3 satajoš 32 povezane

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu, tvrde da Vlada nije ispunila dogovore
RTS pre 2 satajoš 44 povezane

Vulin traži da vlada prekine put ka EU nakon saopštenja ruske tajne službe
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Ciklon sa Atlantika juri prema Srbiji: Nevreme već zahvatilo ovaj deo Evrope, evo kada promena stiže i do nas
Telegraf pre 4 satijoš 34 povezane