Povezane vesti
Lidl i Crveni krst Srbije prikupili više od 250 jedinica krvi tokom leta
BizLife 15.09.2025
Letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena. Akcije su održane na parkinzima Lidl prodavnica širom zemlje, gde su volonteri Crvenog krsta direktno pozivali… »
Nedeljnik 15.09.2025
Letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena. Akcije su održane na parkinzima Lidl prodavnica širom zemlje, gde su volonteri Crvenog krsta direktno pozivali… »
InStore 15.09.2025
Letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi "Moj si tip", koju su zajednički realizovali Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena. Akcije su održane na parkinzima Lidl prodavnica širom zemlje, gde su volonteri Crvenog krsta direktno pozivali… »
Vesti dana »
Američka zver stigla pred vrata ove države! Vojska hitno počela da sprema odbranu od invazije, Tramp poručio: "Oslobađamo ih!"
Blic pre 53 minutajoš 35 povezanih
Zelenski se dogovoro sa Vučićem "da ostanu u kontaktu": Razgovarali o bilateralnim odnosima
Radio 021 pre 53 minutajoš 24 povezane
Đoković potvrdio: Troicki novi trener najboljeg srpskog tenisera
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 31 povezana
Jevtić: Hapšenja u Gračanici presedan i pokušaj Kurtija da podrži Rašića pred izbore
Euronews pre 2 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO: Poslanici Skupštine Srbije usvojili set izbornih zakona
Insajder pre 7 satijoš 30 povezanih