Povezane vesti
Lidl i Crveni krst Srbije prikupili više od 250 jedinica krvi tokom leta
BizLife 15.09.2025
Letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena. Akcije su održane na parkinzima Lidl prodavnica širom zemlje, gde su volonteri Crvenog krsta direktno pozivali… »
Nedeljnik 15.09.2025
Letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi „Moj si tip“, koju su zajednički realizovali Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena. Akcije su održane na parkinzima Lidl prodavnica širom zemlje, gde su volonteri Crvenog krsta direktno pozivali… »
InStore 15.09.2025
Letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi "Moj si tip", koju su zajednički realizovali Lidl Srbija i Crveni krst Srbije, uspešno je završena. Akcije su održane na parkinzima Lidl prodavnica širom zemlje, gde su volonteri Crvenog krsta direktno pozivali… »
Vesti dana »
Znate li kada je Voša poslednji put slavila na "Marakani", a kada je upisala "duplu pobedu" nad Crvenom zvezdom?!
Sportske.net pre 17 minutajoš 95 povezanih
„Treba zdrobiti rusku ratnu ekonomiju“: Dva poteza mogu da nateraju Putina da prekine rat
Nova pre 1 satjoš 51 povezana
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 2 satajoš 34 povezane
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane