Повезане вести
"Питала сам оца да ли има превоз за бебу, а он је рекао..." Огласила се докторка из Коњица коју је мајка оптужила да јој је…
Курир 15.09.2025
Родитељи бебе тврде да у болници нису имали санитетско возило да испрате бебу према Мостару, па су морали да је возе приватним возилом у пратњи полиције, а сада се огласила и докторка Ламија Велагић која је примила бебу… »
Нисам крива, отац детета ми је: Рекао... Огласила се докторка из Коњица коју је мајка оптужила да јој је убила бебу
Блиц 15.09.2025
Беба стара 11 месеци преминула је на путу из болнице у Коњицу ка болници у Мостару. Родитељи бебе тврде да у болници нису имали санитетско возило да испрате бебу према Мостару, па су морали да је возе приватним возилом у… »
Нисам крива, отац детета ми је: Рекао... Огласила се докторка из Коњица коју је мајка оптужила да јој је убила бебу
Блиц 15.09.2025
Беба стара 11 месеци преминула је на путу из болнице у Коњицу ка болници у Мостару. Родитељи бебе тврде да у болници нису имали санитетско возило да испрате бебу према Мостару, па су морали да је возе приватним возилом у… »
Вести дана »
Општински шалтери претесни за Врањанце: Велико интересовање од јутарњих сати за упис права својине на нелегалним објектима
Курир пре 0 минутајош 35 повезаних
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 1 сатјош 35 повезаних
Зеленски: Украјина, Русија и САД немају јединствен став о Донбасу
Политика пре 16 минутајош 43 повезане