Povezane vesti
Kako bez keša i kredita legalno doći do automobila?
Biznis i finansije pre 4 sati
2 Osim preko kredita i plaćanja kešom, postoji još načina da dođete do svog četvoročkaša, počev od dugoročnog najma do auto-pretplate, piše portal Dnevnik.rs. „Svestan sam da mi, Balkanci, ne volimo da plaćamo nešto što nikada neće zvanično biti naše (u… »
Kako do četvorotočkaša bez keša i kredita? Auto možete nabaviti i na pretplatu, a može i plati pa vrati
Dnevnik pre 6 sati
Keš i krediti više nisu jedini način da sednete za volan svog sledećeg automobila – od dugoročnog najma do auto-pretplate, postoji čitav niz fleksibilnih opcija koje štede novac, vreme i nerve. „Svestan sam da mi, Balkanci, ne volimo da plaćamo nešto što… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Protest „Kampus nije policijska stanica“ u Novom Sadu: „Policija da napusti studentski grad, ovde im nije mesto“
Danas pre 28 minutajoš 44 povezane

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 3 satajoš 28 povezanih

MUP saopštio da u Novom Sadu nije korišćen CN gas, studenti u blokadi zatražili istragu
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih

Ruska obaveštajna služba optužila nezavisne medije u Srbiji za pripremanje „srpskog Majdana“ 1. novembra
Cenzolovka pre 8 minutajoš 15 povezanih