Povezane vesti
Nada Obrić otkrila zašto je završila u invalidskim kolicima
Vesti online pre 1 dan
Oglasila se Nada Obrić za Telegraf nakon što je juče, 14. septembra, uhvaćena na aerodromu u invalidskim kolicima. Pevačica narodne muzike je sada za naš portal otkrila zbog čega je morala da koristi invalidska kolica. – Znate kako, ja imam velikih… »
"Imam veliki problem..." Nada Obrić otkrila zašto je završila u invalidskim kolicima
Kurir pre 1 dan
Pevačica Nada Obrić, koja je usnimljena u invalidskim kolicima na aerodromu, otkrila je zašto mora da koristi pomagalo. - Znate kako, ja imam velikih problema sa kukovima. Kao što znate, imala sam par operacija i ne mogu više. Mislim, ja mogu da hodam… »
„Imala sam par operacija, ne mogu više“: Nada Obrić se oglasila nakon što je snimljena u invalidskim kolicima na aerodromu…
Nova pre 1 dan
Pevačica Nada Obrić oglasila se nakon što je juče na aerodromu snimljena u invalidskim kolicima. Nada Obrić objasnila je zbog čega, nakon nekoliko operacija koje je imala, sada mora da koristi invalidska kolica. „Znate kako, ja imam velikih problema sa… »
Nada Obrić završila u invalidskim kolicima: Pevačica se oglasila: "Imala sam nekoliko operacija i ne mogu više"
Blic pre 1 dan
Nadu Obrić je ekipa "Blica" uslikala na aerodromu u invalidskim kolicima, a pevačica se sada oglasila i progovorila o problemima sa zdravljem. - Znate kako, ja imam velikih problema sa kukovima. Kao što znate, imala sam par operacija i ne mogu više… »
"Imala sam par operacija i ne mogu više": Nada Obrić otkrila zbog čega je završila u invalidskim kolicima
Mondo pre 1 dan
Pevačica Nada Obrić uslikana na aerodromu u invalidskim kolicima što je zabrinulo sve prisutne. Kako su domaći mediji dalje preneli s lica mesta, uz pevačicu je sve vreme njena drugarica koja se ne odvaja od nje, pa joj je pomogla i da uđe u automobil… »
Evo zašto je Nada Obrić završila u invalidskim kolicima Pevačica otkrila kroz šta prolazi
Alo pre 1 dan
Nada Obrić u invalidskim kolicima. Pevačica Nada Obrić juče je snimljena na beogradskom aerodromu u invalidskim kolicima, zbog čega je zabrinula javnosti. Legenda narodne muzike, tri puta je pobedila opaku bolest, a sada je otkrila za domaće medije zbgo… »
Pozvali smo Nadu Obrić, otkrila zašto je završila u invalidskim kolicima: "Imam veliki problem sa..."
Telegraf pre 1 dan
Oglasila se Nada Obrić za Telegraf nakon što je juče, 14. septembra, uhvaćena na aerodromu u invalidskim kolicima. Pevačica narodne muzike je sada za naš portal otkrila zbog čega je morala da koristi invalidska kolica. - Znate kako, ja imam velikih… »
Vesti dana »

Rajić o optužnici: Sada smo tamo gde smo bili pre devet meseci, ovim činom nije ništa rešeno
N1 Info pre 54 minutajoš 51 povezana

MUP: Uhapšena četvorica poljoprivrednika zbog nasilnog ponašanja na protestu u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih