Повезане вести

„Арапи су се убили од алкохола кад су ме видели“: Ћана открила шта све доживљава на весељима на којима пева

„Арапи су се убили од алкохола кад су ме видели“: Ћана открила шта све доживљава на весељима на којима пева

Нова 15.09.2025
Певачица Станојка Митровић Ћана позната је по својим, сада већ легендарним, доласцима на весеља на којима пева. Ћана је на прославе као изненађење долазила и у камиону, а сада је открила разне анегдоте са својих наступа. „Данас… »
"Певала сам арапима на свадби, убили су се од алкохола" Кад су видели Ћану да пева, шеици потпуно одлепили! Фолкерка открила…

"Певала сам арапима на свадби, убили су се од алкохола" Кад су видели Ћану да пева, шеици потпуно одлепили! Фолкерка открила…

Курир 15.09.2025
Певачица Станојка Митровић Ћана каже да је једном приликом певала арапима на једном венчању на ком се појавила као гост. Она је испричала да је млада имала везе са Катаром, те је било разних гостију, као и да се попило доста… »
Ћана певала мортус пијаним Арапима на свадби, ово су младенци тражили од ње!

Ћана певала мортус пијаним Арапима на свадби, ово су младенци тражили од ње!

Телеграф 15.09.2025
Певачица Станојка Митровић Ћана каже да је једном приликом певала арапима на једном венчању на ком се појавила као гост. Она је, наиме, испричала да је Млата имала везе са Катаром, те је било разних гостију, као и да се попило… »
"Певала сам арапима на свадби, били су мортус пијани": Ћана открила шта су јој младенци тражили, па проговорила о дијети: "Не…

"Певала сам арапима на свадби, били су мортус пијани": Ћана открила шта су јој младенци тражили, па проговорила о дијети: "Не…

Блиц 15.09.2025
Певачица Станојка Митровић Ћана каже да је једном приликом певала арапима на једном венчању на ком се појавила као гост. Она је наиме, за Блиц испричала да је Млата имала везе са Катаром, те је било разних гостију, као и да се… »

Вести дана »