Povezane vesti
„Arapi su se ubili od alkohola kad su me videli“: Ćana otkrila šta sve doživljava na veseljima na kojima peva
Nova 15.09.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana poznata je po svojim, sada već legendarnim, dolascima na veselja na kojima peva. Ćana je na proslave kao iznenađenje dolazila i u kamionu, a sada je otkrila razne anegdote sa svojih nastupa. „Danas moje pesme znaju kako… »
"Pevala sam arapima na svadbi, ubili su se od alkohola" Kad su videli Ćanu da peva, šeici potpuno odlepili! Folkerka otkrila…
Kurir 15.09.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana kaže da je jednom prilikom pevala arapima na jednom venčanju na kom se pojavila kao gost. Ona je ispričala da je mlada imala veze sa Katarom, te je bilo raznih gostiju, kao i da se popilo dosta alkohola. - Danas moje pesme… »
Ćana pevala mortus pijanim Arapima na svadbi, ovo su mladenci tražili od nje!
Telegraf 15.09.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana kaže da je jednom prilikom pevala arapima na jednom venčanju na kom se pojavila kao gost. Ona je, naime, ispričala da je Mlata imala veze sa Katarom, te je bilo raznih gostiju, kao i da se popilo dosta alkohola. - Danas… »
"Pevala sam arapima na svadbi, bili su mortus pijani": Ćana otkrila šta su joj mladenci tražili, pa progovorila o dijeti: "Ne…
Blic 15.09.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana kaže da je jednom prilikom pevala arapima na jednom venčanju na kom se pojavila kao gost. Ona je naime, za Blic ispričala da je Mlata imala veze sa Katarom, te je bilo raznih gostiju, kao i da se popilo dosta alkohola. -… »
Vesti dana »
Jokić za RTS: Majicu posvećenu Dejanu Milojeviću često nosim, Jovićeva budućnost je sjajna
RTS pre 8 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 6. novembar: Danas ujutro magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
"Srbijavoz" objavio kako su pad nadstrešnice i dojave o bombama uticale na poslovanje: "Manji prihodi"
Radio 021 pre 53 minutajoš 2 povezane
Milikić kaže da je podneo prijavu protiv NN lica koje preti njegovoj deci. Čekamo epilog, jer MUP to sa lakoćom otkriva
Ist media pre 53 minutajoš 1 povezana
Skandal na takmičenju za Mis sveta: Organizator izvređao Meksikanku
BBC News pre 44 minutajoš 4 povezane