Povezane vesti

"Osećam se kao Donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

"Osećam se kao Donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

Alo 15.09.2025
Osećam se kao Donald Tramp, ostalo je još da pucaju u mene i da se zaokruži jedan medijski, NVO i politički projekat koji je usmeren protiv mene i stavova koje zastupam. To je nakon saslušanja u Centru bezbednosti u Podgorici kazao lider Demokratske… »
Knežević dao izjavu povodom krivične prijave: Osećam se kao Tramp, ostalo još da pucaju na mene

Knežević dao izjavu povodom krivične prijave: Osećam se kao Tramp, ostalo još da pucaju na mene

Sputnik 15.09.2025
Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević dao je izjavu u policiji zbog govora koji je održao u Botunu, na protestu protiv gradnje kolektora. Knežević je poručio da se oseća kao Donald Tramp jer je „ostalo još da pucaju na njega da se u… »
"Osećam se kao donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

"Osećam se kao donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

Kurir 15.09.2025
To je nakon saslušanja u Centru bezbednosti u Podgorici kazao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević. Njega je Upravi policije u petak prijavio građanski i ekološki aktivista Aleksandar Dragićević, navodeći da se oseća ugroženim zbog… »

Vesti dana »

UKP upao u Rektorat Univerziteta u Beogradu

UKP upao u Rektorat Univerziteta u Beogradu

Mašina pre 24 minutajoš 29 povezanih
Srbija će imati stabilno snabdevanje ruskim gasom do 2028. godine

Srbija će imati stabilno snabdevanje ruskim gasom do 2028. godine

Radio sto plus pre 34 minutajoš 22 povezane
Pretežno hladno

Pretežno hladno

Šabačke novosti pre 2 satajoš 25 povezanih