Povezane vesti

"Osećam se kao Donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

"Osećam se kao Donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

Alo pre 20 dana
Osećam se kao Donald Tramp, ostalo je još da pucaju u mene i da se zaokruži jedan medijski, NVO i politički projekat koji je usmeren protiv mene i stavova koje zastupam. To je nakon saslušanja u Centru bezbednosti u Podgorici kazao lider Demokratske… »
Knežević dao izjavu povodom krivične prijave: Osećam se kao Tramp, ostalo još da pucaju na mene

Knežević dao izjavu povodom krivične prijave: Osećam se kao Tramp, ostalo još da pucaju na mene

Sputnik pre 21 dana
Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević dao je izjavu u policiji zbog govora koji je održao u Botunu, na protestu protiv gradnje kolektora. Knežević je poručio da se oseća kao Donald Tramp jer je „ostalo još da pucaju na njega da se u… »
"Osećam se kao donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

"Osećam se kao donald Tramp, još samo da me upucaju" Saslušan Milan Knežević, u svom maniru odgovorio na napade - Volim pse…

Kurir pre 21 dana
To je nakon saslušanja u Centru bezbednosti u Podgorici kazao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević. Njega je Upravi policije u petak prijavio građanski i ekološki aktivista Aleksandar Dragićević, navodeći da se oseća ugroženim zbog… »

Vesti dana »