Повезане вести

"Осећам се као Доналд Трамп, још само да ме упуцају" Саслушан Милан Кнежевић, у свом маниру одговорио на нападе - Волим псе…

"Осећам се као Доналд Трамп, још само да ме упуцају" Саслушан Милан Кнежевић, у свом маниру одговорио на нападе - Волим псе…

Ало пре 14 сати
Осећам се као Доналд Трамп, остало је још да пуцају у мене и да се заокружи један медијски, НВО и политички пројекат који је усмерен против мене и ставова које заступам. То је након саслушања у Центру безбедности у Подгорици… »
Кнежевиц́ дао изјаву поводом кривичне пријаве: Осец́ам се као Трамп, остало још да пуцају на мене

Кнежевиц́ дао изјаву поводом кривичне пријаве: Осец́ам се као Трамп, остало још да пуцају на мене

Спутник пре 20 сати
Председник Демократске народне партије Милан Кнежевиц́ дао је изјаву у полицији због говора који је одржао у Ботуну, на протесту против градње колектора. Кнежевиц́ је поручио да се осец́а као Доналд Трамп јер је „остало још да… »
"Осећам се као доналд Трамп, још само да ме упуцају" Саслушан Милан Кнежевић, у свом маниру одговорио на нападе - Волим псе…

"Осећам се као доналд Трамп, још само да ме упуцају" Саслушан Милан Кнежевић, у свом маниру одговорио на нападе - Волим псе…

Курир пре 20 сати
То је након саслушања у Центру безбедности у Подгорици казао лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић. Њега је Управи полиције у петак пријавио грађански и еколошки активиста Александар Драгићевић, наводећи да се… »

Вести дана »