Povezane vesti

Savo izašao iz kuće i nestao bez traga Porodica u očaju

Savo izašao iz kuće i nestao bez traga Porodica u očaju

Alo pre 1 sat
Savo Milovanović nestao je 24. avgusta 2025. godine nakon što je napustio svoju kuću u selu Popadić kod Banje Vrujci i otišao u nepoznatom pravcu. - Uperiodu pre nestanka ispoljavao je simptome demencije i senilnosti, a živeo je sam. Milovanović je… »
Nestao muškarac kod Banje Vrujci: Išetao iz kuće i nestao bez traga: Živeo sam, ispoljavao simptome demencije

Nestao muškarac kod Banje Vrujci: Išetao iz kuće i nestao bez traga: Živeo sam, ispoljavao simptome demencije

Blic pre 3 sata
Savo Milovanović (96) nestao je 24. avgusta 2025. godine nakon što je napustio svoju kuću u selu Popadić kod Banje Vrujci i otišao u nepoznatom pravcu. Nestao je u jutarnjim satima iz svoje kuće u selu Popadić kod Banje Vrujci. U vremenu pre svog… »
Nestao Savo (96) iz okoline Banje Vrujci: U jutarnjim satima izašao iz kuće i otišao u nepoznatom pravcu

Nestao Savo (96) iz okoline Banje Vrujci: U jutarnjim satima izašao iz kuće i otišao u nepoznatom pravcu

Mondo pre 2 sata
Savo Milovanović (96) nestao je u jutarnjim satima 24. avgusta 2025. godine nakon što je napustio svoju kuću u selu Popadić kod Banje Vrujci. Pre nestanka viđen je da razgovora sa nekim iako pored njega nikoga nije bilo, a ispoljavao je simptome… »
Nestao stariji muškarac kod Banje Vrujci: Savo Milovanović izašao iz kuće i nestao bez traga, porodica u očaju

Nestao stariji muškarac kod Banje Vrujci: Savo Milovanović izašao iz kuće i nestao bez traga, porodica u očaju

RINA pre 3 sata
Nestao stariji muškarac kod Banje Vrujci: Savo Milovanović izašao iz kuće i nestao bez traga, porodica u očaju Banja Vrujci – Savo Milovanović nestao je 24. avgusta 2025. godine nakon što je napustio svoju kuću u selu Popadić kod Banje Vrujci i otišao u… »
Savo je izašao iz kuće i nestao bez traga Ako ge vidite odmah obavestite policiju

Savo je izašao iz kuće i nestao bez traga Ako ge vidite odmah obavestite policiju

Dnevnik pre 3 sata
BANjA VRUJCI: Savo Milovanović nestao je 24. avgusta 2025. godine nakon što je napustio svoju kuću u selu Popadić kod Banje Vrujci i otišao u nepoznatom pravcu. - Uperiodu pre nestanka ispoljavao je simptome demencije i senilnosti, a živeo je sam… »
Kod Banje Vrujci nestao muškarac: Save nema već 22 dana

Kod Banje Vrujci nestao muškarac: Save nema već 22 dana

Telegraf pre 6 sati
U selu Popadić kod Banje Vrujci nestao je Savo Milovanović. Kako piše na Instagram stranici Nestali Srbija, njemu se još 24. avgusta gubi svaki trag. Ono što je simptomatično, jeste što je u trenutku nestanka ispoljavao simptome demencije i senilnosti… »

Vesti dana »