Повезане вести

"Седела сам у кади и вриштала": Јована Јеремић проговорила о паклу кроз који је прошла

"Седела сам у кади и вриштала": Јована Јеремић проговорила о паклу кроз који је прошла

Телеграф пре 21 сат
Водитељка Јована Јеремић пред камерама се присетила најболнијег тренутка у њеном животу - када је сазнала да јој је отац преминуо. Како је и сама рекла, када је чула ту страшну вест, она се затворила у купатило и вриштала од… »
"У кади сам вриштала од бола": Јована Јеремић се сломила кад је сазнала тужну вест: "Молила сам Бога само једно"

"У кади сам вриштала од бола": Јована Јеремић се сломила кад је сазнала тужну вест: "Молила сам Бога само једно"

Блиц пре 23 сата
Водитељка Јована Јеремић присетила се тренутка када је сазнала за смрт оца Миодрага Јеремића, те открила да је од бола вриштала. Наиме, Јована Јеремић је прошла кроз тежак животни период. Након раскида са Драганом Станковићем… »
"Вриштала сам од бола" Јована Јеремић оголила душу, сломљена због смрти!

"Вриштала сам од бола" Јована Јеремић оголила душу, сломљена због смрти!

Ало пре 23 сата
Тужну вест јој је саопштила мајка. Водитељка Јована Јеремић присетила се тренутка када је сазнала за смрт оца Миодрага Јеремића. Како је навела када је пролазила кроз тежак животни период вриштала је од емотивног бола, а да је… »

Вести дана »