Povezane vesti

Hrvatski šef diplomatije: Nikad više gostiju iz Srbije

Hrvatski šef diplomatije: Nikad više gostiju iz Srbije

Vesti online pre 21 dana
Hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman izjavio je danas u Saboru da su odnosi njegovog resora sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije vrlo dobri, vredni poštovanja i sa otvorenim kanalima komunikacija koje su stalne, ali i da… »
Grlić Radman: Uprkos antihrvatskoj retorici, u Hrvatskoj nikad više gostiju iz Srbije

Grlić Radman: Uprkos antihrvatskoj retorici, u Hrvatskoj nikad više gostiju iz Srbije

Beta pre 21 dana
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman je danas izjavio da, uprkos antihrvatskoj retorici, "nikad nije bilo više gostiju iz Srbije u Hrvatskoj". "Uprkos ovoj antihrvatskoj retorici mi nikada nismo imali više gostiju iz… »

Radio sto plus pre 21 dana
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman je danas izjavio da, uprkos antihrvatskoj retorici, “nikad nije bilo više gostiju iz Srbije u Hrvatskoj”. “Uprkos ovoj antihrvatskoj retorici mi nikada nismo imali više gostiju iz… »
Grlić Radman: Odnosi sa srpskim MSP-om vrlo dobri, nikad više gostiju iz Srbije

Grlić Radman: Odnosi sa srpskim MSP-om vrlo dobri, nikad više gostiju iz Srbije

RTV pre 21 dana
ZAGREB - Hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman izjavio je danas u Saboru da su odnosi njegovog resora sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije vrlo dobri, vredni poštovanja sa otvorenim kanalima komunikacija koja je stalna… »
Grlić Radman: Odnosi sa srpskim MSP-om vrlo dobri, sa otvorenim kanalima komunikacije

Grlić Radman: Odnosi sa srpskim MSP-om vrlo dobri, sa otvorenim kanalima komunikacije

Euronews pre 21 dana
Hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman izjavio je danas u Saboru da su odnosi njegovog resora sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije vrlo dobri, vredni poštovanja sa otvorenim kanalima komunikacija koja je stalna, kao i da… »

Novi magazin pre 21 dana
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman je danas izjavio da, uprkos antihrvatskoj retorici, "nikad nije bilo više gostiju iz Srbije u Hrvatskoj". "Uprkos ovoj antihrvatskoj retorici mi nikada nismo imali više gostiju iz… »
Grlić Radman: Uprkos antihrvatskoj retorici, nikad više gostiju iz Srbije

Grlić Radman: Uprkos antihrvatskoj retorici, nikad više gostiju iz Srbije

Danas pre 21 dana
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman je danas izjavio da, uprkos antihrvatskoj retorici, „nikad nije bilo više gostiju iz Srbije u Hrvatskoj“. „Uprkos ovoj antihrvatskoj retorici mi nikada nismo imali više gostiju iz… »

Vesti dana »