Повезане вести
"Сумњала сам да ме је Саша преварио током трудноће": Николина искрено о проблемима у браку са певачем
Мондо 15.09.2025
Познати естрадни пар годинама ужива у складном браку у којем су добили двоје деце, али певачица сада искрено признаје да су, као и сви парови, пролазили кроз разне изазове и кризе. Николина Ковач и Саша Капор упознали су се током… »
Мама је продавала ствари на пијаци како бисмо преживели: Детињство Николине Ковач било је тешко
Хелло 15.09.2025
Детињство Николине Ковач било је тешко Николина Ковач пред публику је стала јако млада, а на путу којим је изабрала да хода увек је имала подршку породице. Бака ју је наговорила да се, својевремено, пријави у “Звезде Гранда” и… »
„Сумњала сам да ме је Саша преварио“: Николина Ковач искрено о проблемима у браку
Нова 15.09.2025
Познати естрадни већ годинама је у складном браку у коме су добили двоје деце, а певачица сада открива да су, попут свих парова, и они пролазили кроз кризе. Николина Ковач и Саша Капор упознали су се током такмичења „Звезде… »
Вести дана »
"Ако стане Рафинерија, 4.000 људи остаје без посла": Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Н1 Инфо пре 3 сатајош 43 повезане
НУНС: Полиција и даље штити нападаче, а легитимише новинаре – хитно истражити нападе на новинаре у Неготину
Ин медија пре 5 сатијош 16 повезаних
"Ударна" група напредњака у нападу на тужилаштва: Тужиоци напустили седницу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 33 повезане
Нови Сад: Велико срце од лампиона на Тргу слободе, одата пошта код Железничке станице
Бета пре 46 минутајош 46 повезаних
Председник о изборима: „Опозиција је терорисала грађане, а ми смо и поред тога победили“
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 29 повезаних