Povezane vesti

"Sumnjala sam da me je Saša prevario tokom trudnoće": Nikolina iskreno o problemima u braku sa pevačem

"Sumnjala sam da me je Saša prevario tokom trudnoće": Nikolina iskreno o problemima u braku sa pevačem

Mondo pre 21 dana
Poznati estradni par godinama uživa u skladnom braku u kojem su dobili dvoje dece, ali pevačica sada iskreno priznaje da su, kao i svi parovi, prolazili kroz razne izazove i krize. Nikolina Kovač i Saša Kapor upoznali su se tokom takmičenja "Zvezde… »
Mama je prodavala stvari na pijaci kako bismo preživeli: Detinjstvo Nikoline Kovač bilo je teško

Mama je prodavala stvari na pijaci kako bismo preživeli: Detinjstvo Nikoline Kovač bilo je teško

Hello pre 21 dana
Detinjstvo Nikoline Kovač bilo je teško Nikolina Kovač pred publiku je stala jako mlada, a na putu kojim je izabrala da hoda uvek je imala podršku porodice. Baka ju je nagovorila da se, svojevremeno, prijavi u “Zvezde Granda” i tako je počela njena… »
„Sumnjala sam da me je Saša prevario“: Nikolina Kovač iskreno o problemima u braku

„Sumnjala sam da me je Saša prevario“: Nikolina Kovač iskreno o problemima u braku

Nova pre 21 dana
Poznati estradni već godinama je u skladnom braku u kome su dobili dvoje dece, a pevačica sada otkriva da su, poput svih parova, i oni prolazili kroz krize. Nikolina Kovač i Saša Kapor upoznali su se tokom takmičenja „Zvezde Granda“, a ubrzo su odlučili… »

Vesti dana »