Повезане вести
"Сумњала сам да ме је Саша преварио током трудноће": Николина искрено о проблемима у браку са певачем
Мондо пре 13 сати
Познати естрадни пар годинама ужива у складном браку у којем су добили двоје деце, али певачица сада искрено признаје да су, као и сви парови, пролазили кроз разне изазове и кризе. Николина Ковач и Саша Капор упознали су се током… »
Мама је продавала ствари на пијаци како бисмо преживели: Детињство Николине Ковач било је тешко
Хелло пре 16 сати
Детињство Николине Ковач било је тешко Николина Ковач пред публику је стала јако млада, а на путу којим је изабрала да хода увек је имала подршку породице. Бака ју је наговорила да се, својевремено, пријави у “Звезде Гранда” и… »
„Сумњала сам да ме је Саша преварио“: Николина Ковач искрено о проблемима у браку
Нова пре 20 сати
Познати естрадни већ годинама је у складном браку у коме су добили двоје деце, а певачица сада открива да су, попут свих парова, и они пролазили кроз кризе. Николина Ковач и Саша Капор упознали су се током такмичења „Звезде… »
Вести дана »

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана

Оборен дрон изнад зграде владе: Нова драма у Пољској: Огласио се премијер, двоје ухапшених!
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана