Povezane vesti
Profesorka PMF: „Imam informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima“
Nedeljnik 15.09.2025
Marija Lesjak, profesorka PMF na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, za N1 kazala je da ima informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima, kao i da nema razloga da sumnja u rezultate. Iako Ministarstvo… »
Profesorka PMF o CN gasu: Imam informacije da je analiza studenata urađena po svim standardima, nemam zašto da sumnjam
N1 Info 15.09.2025
Marija Lesjak, profesorka PMF na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, za N1 kazala je da ima informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima, kao i da nema razloga da sumnja u rezultate. "Analizu su radili… »
Profesorka PMF o CN gasu: Imam informacije da je analiza studenata urađena po svim standardima, nemam zašto da sumnjam
Danas 15.09.2025
Marija Lesjak, profesorka PMF na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, za N1 kazala je da ima informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima, kao i da nema razloga da sumnja u rezultate. „Analizu su radili… »
Vesti dana »
Vučić o Klasteru 3: Razumeli smo poruku EU, za nas je važno da nam raste životni standard
Euronews pre 29 minutajoš 48 povezanih
Kod Titela pronađeno telo muškarca, ranije prijavljenog kao nestalo lice
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih
Omladinci Španije ubedljivi protiv Hrvatske za plasman u finale Evropskog prvenstva
Serbian News Media pre 1 satjoš 50 povezanih