Повезане вести
Професорка ПМФ: „Имам информације да је анализа студената о ЦН гасу урађена по свим стандардима“
Недељник пре 18 сати
Марија Лесјак, професорка ПМФ на департману за хемију, биохемију и заштиту животне средине, за Н1 казала је да има информације да је анализа студената о ЦН гасу урађена по свим стандардима, као и да нема разлога да сумња у… »
Професорка ПМФ о ЦН гасу: Имам информације да је анализа студената урађена по свим стандардима, немам зашто да сумњам
Н1 Инфо пре 20 сати
Марија Лесјак, професорка ПМФ на департману за хемију, биохемију и заштиту животне средине, за Н1 казала је да има информације да је анализа студената о ЦН гасу урађена по свим стандардима, као и да нема разлога да сумња у… »
Професорка ПМФ о ЦН гасу: Имам информације да је анализа студената урађена по свим стандардима, немам зашто да сумњам
Данас пре 19 сати
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 31 минутајош 40 повезаних

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 31 минутајош 32 повезане

Пукла љубав! Разводе се Данило Икодиновић и Маја Огњеновић
Вечерње новости пре 11 минутајош 24 повезане

Јутрос приведена три пољопривредника након јучерашњег протеста у Новом Саду
Данас пре 1 сатјош 8 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане