Повезане вести
Професорка ПМФ: „Имам информације да је анализа студената о ЦН гасу урађена по свим стандардима“
Недељник 15.09.2025
Марија Лесјак, професорка ПМФ на департману за хемију, биохемију и заштиту животне средине, за Н1 казала је да има информације да је анализа студената о ЦН гасу урађена по свим стандардима, као и да нема разлога да сумња у… »
Професорка ПМФ о ЦН гасу: Имам информације да је анализа студената урађена по свим стандардима, немам зашто да сумњам
Н1 Инфо 15.09.2025
Марија Лесјак, професорка ПМФ на департману за хемију, биохемију и заштиту животне средине, за Н1 казала је да има информације да је анализа студената о ЦН гасу урађена по свим стандардима, као и да нема разлога да сумња у… »
Професорка ПМФ о ЦН гасу: Имам информације да је анализа студената урађена по свим стандардима, немам зашто да сумњам
Данас 15.09.2025
Вести дана »
Јутарњи приземни мраз и маглу замениће сунце, температура до 17 степени
РТС пре 15 минутајош 4 повезане
Вељко Пауновић: „Податак да се у новембру дешавају добре ствари за Србију, да ставимо и тај милиграм наде и подршке од свих…“
Данас пре 9 сатијош 5 повезаних
За одржив пензиони систем: Министарство финансија представља макроекономски модел
Курир пре 2 сатајош 1 повезана