Povezane vesti
Profesorka PMF: „Imam informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima“
Nedeljnik 15.09.2025
Marija Lesjak, profesorka PMF na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, za N1 kazala je da ima informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima, kao i da nema razloga da sumnja u rezultate. Iako Ministarstvo… »
Profesorka PMF o CN gasu: Imam informacije da je analiza studenata urađena po svim standardima, nemam zašto da sumnjam
N1 Info 15.09.2025
Marija Lesjak, profesorka PMF na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, za N1 kazala je da ima informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima, kao i da nema razloga da sumnja u rezultate. "Analizu su radili… »
Profesorka PMF o CN gasu: Imam informacije da je analiza studenata urađena po svim standardima, nemam zašto da sumnjam
Danas 15.09.2025
Marija Lesjak, profesorka PMF na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, za N1 kazala je da ima informacije da je analiza studenata o CN gasu urađena po svim standardima, kao i da nema razloga da sumnja u rezultate. „Analizu su radili… »
Vesti dana »
Nikola Selaković – portret bez (s)rama: Radikal, ministar, strasni poznavalac ustaša
Nova pre 11 minutajoš 51 povezana
Rute: NATO suočen s trajnim opasnostima, podrška Ukrajini mora da ostane čvrsta
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih
Usvojeni zakoni o nafti, gasu i o obaveznim rezervama derivata nafte i prirodnog gasa
Ekapija pre 2 satajoš 54 povezane
Sijarto: Mađarska ne može da prihvati odluku EU o ukidanju uvoza ruskih energenata
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane