Повезане вести
Хасан Дудић испратио сина у Елиту, па завршио у болници: "Тешко ми је пало"
Телеграф пре 1 дан
Пре само пар дана Хасан Дудић и Злата Петровић испратили су сина Микија Дудића у "Елиту 9". Како је сада певач признао, њему је тај растанак са наследником јако тешко пао, али је рекао и да је завршио у болници због јаких болова… »
Хасан Дудић у болници Сина испратио у ријалити, а сад има здравсдтвени проблем, огласио се и све открио
Курир пре 18 сати
Певач Хасан Дудић и његова бивша партнерка Злата Петровић испратили су пре неколико дана сина Микија Дудића у ријалити. Певач је сада открио да му је то врло тешко пало, али и да је завршио у болници због болова, те се сада… »
Хасан Дудић завршио у болници: "Тешко ми је.."
Ало пре 18 сати
Већ дуже време има проблеме са кичмом. Хасан Дудић и Злата Петровић испратили су сина Микија Дудића у нову сезону најгледанијег ријалитија у региону. Како је певач признао, њему је растанак са наследником јако тешко пао, али је… »
Хасан Дудић завршио у болници: Сина испратио у ријалити, а сад има проблем са кичмом: "То ми је тешко пало"
Блиц пре 19 сати
Певач Хасан Дудић и његова бивша партнерка Злата Петровић испратили су пре неколико дана сина Микија Дудића у ријалити. Певач је за Блиц сада открио да му је то врло тешко пало, али и да је завршио у болници због болова, те се… »
Вести дана »

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 7 повезаних