Повезане вести

Ђоковић и крај каријере: Новак о том тужном дану!

Ђоковић и крај каријере: Новак о том тужном дану!

Курир пре 15 сати
Новак Ђоковић је говорио о бројним темама, као и о дану када ће завршити играчку каријеру. У подкасту код Џеја Шетија, Новак се дотакао и свог краја каријере: - Одувек сам се трудио да размишљам и о стварима ван тениса… »
(Видео) Ђоковић говорио о дану када ће да заврши каријеру: Да, биће тужан дан за мене када напустим тенис, биће врло емотивно…

(Видео) Ђоковић говорио о дану када ће да заврши каријеру: Да, биће тужан дан за мене када напустим тенис, биће врло емотивно…

Дневник пре 15 сати
Српски тенисер Новак Ђоковић је говорио о бројним темама, као и дану када ће завршити играчку каријеру. Новакови резултати ове сезоне нису били на нивоу на какав смо навикли од њега. Он је открио да већ неко време размишља о… »
Ђоковић говорио о дану када ће да заврши каријеру ВИДЕО

Ђоковић говорио о дану када ће да заврши каријеру ВИДЕО

Б92 пре 16 сати
Српски тенисер Новак Ђоковић је говорио о бројним темама, као и дану када ће завршити играчку каријеру. Новакови резултати ове сезоне нису били на нивоу на какав смо навикли од њега. Он је открио да већ неко време размишља о… »
Тужан и веома емотиван дан: Новак Ђоковић о крају каријере

Тужан и веома емотиван дан: Новак Ђоковић о крају каријере

Стори пре 16 сати
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена и човек који је померио границе белог спорта до неслућених висина, отворено је говорио о једној теми која је за његове навијаче готово незамислива – о крају каријере. Гостујући у… »
Ђоковић проговорио о дану када ће завршити каријеру

Ђоковић проговорио о дану када ће завршити каријеру

Нова пре 16 сати
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, говорио је о бројним темама, па и о дану када ће завршити играчку каријеру. Ђоковићеви резултати ове године нису били на ниову на каквом смо навикли од њега, а Новак је сада открио да већ… »
Ђоковић проговорио о крају каријере: Постоје менталне муке после пензионисања!

Ђоковић проговорио о крају каријере: Постоје менталне муке после пензионисања!

Хот спорт пре 17 сати
Српски тенисер проговорио о проблемима у евентуалној пензији! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић говорио је у подкасту код Џеја Шетија о менталним изазовима с којима се спортисти суочавају након завршетка каријере, као и о… »
Новак: Биће ми тужно и емотивно кад напустим тенис, али…

Новак: Биће ми тужно и емотивно кад напустим тенис, али…

Спорт клуб пре 17 сати
Највећи тенисер свих времена Новак Ђоковић каже да већ неко време размишља о томе како ће му живот изгледати после професионалне каријере. У последњих неколико година Новак је активнији и на пољу маркетинга и спонзора, о чему… »

Вести дана »