Повезане вести

„Имао сам прилику да га елиминишем и то ћу учинити!“ ФБИ: Осумњичени је написао претећу поруку Кирку, форензика потврдила…

„Имао сам прилику да га елиминишем и то ћу учинити!“ ФБИ: Осумњичени је написао претећу поруку Кирку, форензика потврдила…

Дневник 15.09.2025
ВАШИНГТОН: Осумњичени за убиство америчког патриоте Чарлија Кирка у америчкој савезној држави Јути, Тајер Робинсон, пре него што је дошло до пуцњаве порукама је наводно јавио да намерава да убије Кирка, изјавио је директор… »
ФБИ: Осумњичени написао претећу папирну поруку Кирку; Вашингтон пост: Робинсон признао злочин у онлајн чету

ФБИ: Осумњичени написао претећу папирну поруку Кирку; Вашингтон пост: Робинсон признао злочин у онлајн чету

РТВ 15.09.2025
ВАШИНГТОН - Осумњичени за убиство америчког патриоте Чарлија Кирка у америчкој савезној држави Јути, Тајер Робинсон, пре него што је дошло до пуцњаве порукама је наводно јавио да намерава да убије Кирка, изјавио је директор… »
ФБИ: Осумњичени порукама најавио убиство Чарлија Кирка

ФБИ: Осумњичени порукама најавио убиство Чарлија Кирка

РТС 15.09.2025
Директор Федералног иатражног бироа Каш Пател рекао је да је осумњичени за убиство десничарског активисте Чарлија Кирка у Јути пренео СМС поруком другој особи да планира да га убије. У гостовању у емисији “Фокс њуз и… »
ФБИ: Осумњичени је написао претец́у папирну поруку Кирку

ФБИ: Осумњичени је написао претец́у папирну поруку Кирку

Еуроневс 15.09.2025
Осумњичени за убиство америчког патриоте Чарлија Кирка у америчкој савезној држави Јути, Тајер Робинсон, пре него што је дошло до пуцњаве порукама је наводно јавио да намерава да убије Кирка, изјавио је директор америчког… »
Директор ФБИ: Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Директор ФБИ: Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Курир 15.09.2025
Директор ФБИ, Кеш Пател, изјавио је да су истражитељи пронашли отиске који повезују осумњиченог за убиство Чарлија Кирка, Тајлера Робинсона, са местом прошлонедељног пуцања, пише Фокс њуз. Пател је у понедељак ујутру… »
Фби открио нове детаље о убиству Чарлија Кирка

Фби открио нове детаље о убиству Чарлија Кирка

Правда 15.09.2025
ДНК пронађена на месту злочина поклапа се са ухапшеним Тајлером Робинсоном, којег је властима предао рођени отац. Америчке власти потврдиле су идентитет атентатора на активисту Чарлија Кирка, саопштио је шеф ФБИ Каш Пател, док је… »
Убиство Чарлија Кирка: ДНК повезао осумњиченог са местом злочина, каже шеф ФБИ-ја

Убиство Чарлија Кирка: ДНК повезао осумњиченог са местом злочина, каже шеф ФБИ-ја

Јужне вести 15.09.2025
Реутерс Каш Пател каже да се ДНК са оружја пронађеним у близини места одакле је убијен десничарски активиста подудара са осумњиченим за убиство ДНК на пешкиру обмотаном око пиштоља којим је, наводно, убијен Чарли Кирк, подудара… »
Огласио се ФБИ: Пронађен је кључни доказ у истрази убиства Чарлија Кирка

Огласио се ФБИ: Пронађен је кључни доказ у истрази убиства Чарлија Кирка

Б92 15.09.2025
Директор ФБИ-а Каш Пател изјавио је да је пронађен ДНК доказ који повезује осумњиченог Тајлера Робинсона са прошлонедељним убиством Чарлија Кирка. Пател је данас гостовао у емисији Фокс & Фриендс, где је рекао да су истражитељи… »
Хитно обраћање директора ФБИ: Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Хитно обраћање директора ФБИ: Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Вечерње новости 15.09.2025
ДИРЕКТОР ФБИ, Кеш Пател је потврдио информацију да отисци на пушци којом је убијен Чарли Кирк припадају осумњиченом за његово убиство Тајлеру Робинсону. Фото: Профимедиа Директор ФБИ, Кеш Пател, изјавио је да су истражитељи… »
"Имам прилику": Пронађен је папирић, откривено шта је Тајлер Робинсон написао уочи атентата на Кирка

"Имам прилику": Пронађен је папирић, откривено шта је Тајлер Робинсон написао уочи атентата на Кирка

Блиц 15.09.2025
Осумњичени за убиство Чарлија Кирка (Цхарлие Кирк), Тајлер Робинсон, наводно је оставио поруку у којој каже да ће убити Кирка, рекао је директор ФБИ-а Кеш Пател, преноси "Дејли мејл". - Имам прилику да смакнем Чарлија Кирка и… »
Директор ФБИ-а потврдио: Тајлер Робинсон оставио ДНК трагове на оружју приликом атентата на Чарлија Кирка

Директор ФБИ-а потврдио: Тајлер Робинсон оставио ДНК трагове на оружју приликом атентата на Чарлија Кирка

Еуроневс 15.09.2025
Директор ФБИ-а Каш Пател изјавио је да су истражитељи пронашли ДНК доказе који повезују наводног атентатора на Чарлија Кирка, Тајлера Робинсона, са местом прошлонедељне пуцњаве. Пател је ову изјаву дао у понедељак ујутру… »
Фби отворио карте Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка, шрафцигер и пешкир причају причу

Фби отворио карте Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка, шрафцигер и пешкир причају причу

Дневник 15.09.2025
Директор ФБИ Каш Пател изјавио је да су истражитељи пронашли ДНК доказе који повезују наводног убицу Чарлија Кирка, Тајлера Робинсона, са местом прошлонедељног атентата. Пател је то изјавио у понедељак ујутру током гостовања… »
Пронађен кључни доказ у случају убиства Кирка: Овај траг је запечатио судбину убице

Пронађен кључни доказ у случају убиства Кирка: Овај траг је запечатио судбину убице

Мондо 15.09.2025
Директор ФБИ-а Каш Пател изјавио је у понедељак да је мушкарац оптужен убиство конзервативног коментатора Чарлија Кирка на Универзитету у Јути прошле недеље повезан са местом злочина путем ДНК анализе. Тајлер Робинсон (22) из… »
Хитно обраћање директора ФБИ Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Хитно обраћање директора ФБИ Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Ало 15.09.2025
Директор ФБИ, Кеш Пател је потврдио информацију да отисци на пушци којом је убијен Чарли Кирк припадају осумњиченом за његово убиство Тајлеру Робинсону. Директор ФБИ, Кеш Пател, изјавио је да су истражитељи пронашли отиске… »
Порука која леди крв у жилама Откривено шта је наводно Робинсон написао на папирићу уочи убиства Кирка

Порука која леди крв у жилама Откривено шта је наводно Робинсон написао на папирићу уочи убиства Кирка

Ало 15.09.2025
Осумњичени за убиство Чарлија Кирка, Тајлер Робинсон, наводно је оставио поруку у којој каже да ће убити Кирка, рекао је директор ФБИ-а Кеш Пател, преноси "Дејли мејл" - Имам прилику да смакнем Чарлија Кирка и искористићу је -… »
Фби: Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Фби: Пронађен кључни доказ у случају убиства Чарлија Кирка

Телеграф 15.09.2025
Директор ФБИ Каш Пател изјавио је да су истражитељи пронашли ДНК доказе који повезују наводног убицу Чарлија Кирка, Тајлера Робинсона, са местом прошлонедељног атентата. Пател је то изјавио у понедељак ујутру током гостовања… »
Убица Чарлија Кирка је пре атентата оставио поруку; Ево шта пише у њој...

Убица Чарлија Кирка је пре атентата оставио поруку; Ево шта пише у њој...

Б92 15.09.2025
Тајлер Робинсон, младић који је осумњичен за убиство америчког политичара Чарлија Кирка, према речима директора ФБИ-ја, оставио је поруку пре него што је починио атентат. Директор Федералног истражног бироа Кеш Пател изјавио је… »

Вести дана »