Povezane vesti
Joler: Da li imam „prof.“ ispred imena ili ne – u ovom trenutku potpuno nebitno
Danas 15.09.2025
Vladan Joler, profesor koji je prošle nedelje dao otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, za N1 rekao je da je o odluci razmišljao dugo, kao i da je u ovom trenutku potpuno nebitno da li mu ispred imena stoji reč „profesor“ ili ne. „Želim da ostanem… »
Joler: Da li imam "prof." ispred imena ili ne - u ovom trenutku potpuno nebitno, želim da ostanem slobodan
N1 Info 15.09.2025
Vladan Joler, profesor koji je prošle nedelje dao otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, za N1 rekao je da je o odluci razmišljao dugo, kao i da je u ovom trenutku potpuno nebitno da li mu ispred imena stoji reč "profesor" ili ne. „Želim da ostanem… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 58 povezanih
NIS dobio novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD za nastavak rada do 1. jula
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Breskvica o Rikiju Martinu i novom dečku biznismenu: "Došla sam da pokupim cake"
Mondo pre 29 minutajoš 28 povezanih
Predsednik Egipta pozvao Izrael da obustavi zaposedanje Pojasa Gaze
Politika pre 1 satjoš 64 povezane
Hamad napravio iznenađenje, izbacio šestog nosioca na podlozi koja mu ne odgovara, ne igra sa slavnim Hrvatom
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih