Повезане вести

Настављено суђење за убиства припадника шкаљарског клана у Грчкој, у судници био отац убијеног

Настављено суђење за убиства припадника шкаљарског клана у Грчкој, у судници био отац убијеног

РТВ пре 21 сат
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је извођењем доказа настављено суђење припадницима групе Дарка Шарића и Вељка Беливука, оптуженим за убиства припадника тзв. шкаљарског клана у Грчкој. Реч је о убиствима Стевана… »
Настављено суђење Шарићевој и Беливуковој групи за убиства у Грчкој: Отац убијеног Дедовића први пут у судници

Настављено суђење Шарићевој и Беливуковој групи за убиства у Грчкој: Отац убијеног Дедовића први пут у судници

НИН пре 22 сата
У Специјалном суду у Београду данас је извођењем доказа настављено суђење припадницима групе Дарка Шарића и Вељка Беливука, оптуженим за убиства припадника тзв. шкаљарског клана у Грчкој. Реч је о убиствима Стевана… »
Дошао сам да погледам у очи човека који ми је убио сина: Отац вође шкаљарског клана убијеног у Атини први пут дошао у…

Дошао сам да погледам у очи човека који ми је убио сина: Отац вође шкаљарског клана убијеног у Атини први пут дошао у…

Курир пре 21 сат
Милан Дедовић, отац једног од вођа шкаљарског клана, Игора Дедовића, који је убијен 19. јануара 2020. у Атини, данас се први пут појавио пред Специјалним судом у Београду, пред којим се води поступак за убиство његовог сина… »
Настављено суђење за убиства у Грчкој

Настављено суђење за убиства у Грчкој

Политика пре 21 сат
У судници био отац убијеног. У Специјалном суду у Београду данас је извођењем доказа настављено суђење припадницима групе Дарка Шарића и Вељка Беливука, оптуженим за убиства припадника тзв. шкаљарског клана у Грчкој. Реч је… »

Вести дана »