Povezane vesti

Nastavljeno suđenje za ubistva pripadnika škaljarskog klana u Grčkoj, u sudnici bio otac ubijenog

Nastavljeno suđenje za ubistva pripadnika škaljarskog klana u Grčkoj, u sudnici bio otac ubijenog

RTV pre 21 dana
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izvođenjem dokaza nastavljeno suđenje pripadnicima grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka, optuženim za ubistva pripadnika tzv. škaljarskog klana u Grčkoj. Reč je o ubistvima Stevana Stamatovića i Igora… »
Nastavljeno suđenje Šarićevoj i Belivukovoj grupi za ubistva u Grčkoj: Otac ubijenog Dedovića prvi put u sudnici

Nastavljeno suđenje Šarićevoj i Belivukovoj grupi za ubistva u Grčkoj: Otac ubijenog Dedovića prvi put u sudnici

NIN pre 21 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izvođenjem dokaza nastavljeno suđenje pripadnicima grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka, optuženim za ubistva pripadnika tzv. škaljarskog klana u Grčkoj. Reč je o ubistvima Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u… »
Došao sam da pogledam u oči čoveka koji mi je ubio sina: Otac vođe škaljarskog klana ubijenog u Atini prvi put došao u…

Došao sam da pogledam u oči čoveka koji mi je ubio sina: Otac vođe škaljarskog klana ubijenog u Atini prvi put došao u…

Kurir pre 21 dana
Milan Dedović, otac jednog od vođa škaljarskog klana, Igora Dedovića, koji je ubijen 19. januara 2020. u Atini, danas se prvi put pojavio pred Specijalnim sudom u Beogradu, pred kojim se vodi postupak za ubistvo njegovog sina. Dedović, Kako Kurir… »
Nastavljeno suđenje za ubistva u Grčkoj

Nastavljeno suđenje za ubistva u Grčkoj

Politika pre 21 dana
U sudnici bio otac ubijenog. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izvođenjem dokaza nastavljeno suđenje pripadnicima grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka, optuženim za ubistva pripadnika tzv. škaljarskog klana u Grčkoj. Reč je o ubistvima Stevana… »

Vesti dana »