Повезане вести

Процурила приватна фотка водитељке Пинка из кревета! Ево ко спава поред ње, ово нико није очекивао! (фото)

Процурила приватна фотка водитељке Пинка из кревета! Ево ко спава поред ње, ово нико није очекивао! (фото)

Ало пре 1 дан
Бојана се спремала за спавање. Водитељка Пинка, Бојана Лазић изазвала је бројне коментаре на друштвеним мрежама након што је објавила интимну фотографију из свог дома. Бојана се, наиме, спремала за спавање, а потом поделила… »
Бојана Лазић објавила фотографију из кревета, па распалила машту многима "Овако ми спавамо..."

Бојана Лазић објавила фотографију из кревета, па распалила машту многима "Овако ми спавамо..."

Телеграф пре 1 дан
Водитељка "Пинка" Бојана Лазић једна је од наших најатрактивнијих дама са јавне сцене а често је активна и на друштвеним мрежама где подели ту и тамо неку занимљивост из свог живота. Бојана је скоро објавила слику због које је… »
Водитељка заголицала машту многима: Бојана Лазић објавила слику из кревета: "Овако ми спавамо"

Водитељка заголицала машту многима: Бојана Лазић објавила слику из кревета: "Овако ми спавамо"

Блиц пре 1 дан
Водитељка "Пинка" Бојана Лазић објавила је приватну фотографију на друштвеним мрежама и тиме потегла много коментара. Бојана Лазић се припремила за спавање, а онда објавила и фотографију из кревета. Поред ње је био њен пас… »

Вести дана »