Povezane vesti

"Veoma sam srećan što sam selektor Srbije!" Hose Ignasio blista od radosti pred Svetsko prvenstvo za rukometašice

"Veoma sam srećan što sam selektor Srbije!" Hose Ignasio blista od radosti pred Svetsko prvenstvo za rukometašice

Večernje novosti pre 17 sati
Moram reći da sam veoma srećan što sam deo reprezentacije Srbije i nadam se da je zadovoljstvo obostrano, izjavio je novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades Pons na početku pripreme za septembarsku EHF nedelju. FOTO… »
Hose Ignasio: Veoma sam srećan što sam deo reprezentacije Srbije

Hose Ignasio: Veoma sam srećan što sam deo reprezentacije Srbije

RTV pre 20 sati
STARA PAZOVA - Moram reći da sam veoma srećan što sam deo reprezentacije Srbije i nadam se da je zadovoljstvo obostrano, izjavio je novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades Pons na početku pripreme za septembarsku EHF… »
Hose Ignasio o mestu selektora "orlica": Ovo je veliki korak za mene

Hose Ignasio o mestu selektora "orlica": Ovo je veliki korak za mene

Euronews pre 21 sat
Moram reći da sam veoma srećan što sam deo reprezentacije Srbije i nadam se da je zadovoljstvo obostrano, izjavio je novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose Ignasio Prades Pons na početku pripreme za septembarsku EHF nedelju… »
Prades: Ovo je veliki korak za mene, nadam se da ćemo postići željene rezultate

Prades: Ovo je veliki korak za mene, nadam se da ćemo postići željene rezultate

RTS pre 22 sata
Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, gde je započela prvi pripremni ciklus pod vođstvom novog selektora Španca Hosea Ignasija Pradesa Ponsa. Srpske rukometašice će u Staroj Pazovi boraviti do petka… »
Selektor Prades: Moram da proverim što veći broj igračica kako bih odabrao one najbolje

Selektor Prades: Moram da proverim što veći broj igračica kako bih odabrao one najbolje

Sportski žurnal pre 22 sata
Ovo je veliki korak za mene, poznajem dobro ekipu i igračice i moram reći da je sve to pravi izazov. - Moram reći da sam veoma srećan što sam deo reprezentacije Srbije i nadam se da je zadovoljstvo obostrano - izjavio je novi selektor ženske rukometne… »
Ignasio: Veoma sam srećan što sam deo reprezentacije Srbije

Ignasio: Veoma sam srećan što sam deo reprezentacije Srbije

Politika pre 22 sata
U Staroj Pazovi je počeo novi ciklus priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo. Moram reći da sam veoma srećan što sam deo reprezentacije Srbije i nadam se da je zadovoljstvo obostrano, izjavio je novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Hose… »
Hose Ignasio Prades okupio rukometašice u EHF nedelji: "Veoma sam srećan što sam deo reprezentacije Srbije"

Hose Ignasio Prades okupio rukometašice u EHF nedelji: "Veoma sam srećan što sam deo reprezentacije Srbije"

Dnevnik pre 22 sata
Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi i počela pripreme za septembarsku EHF nedelju. Pod vođstvom novog selektora Hose Ignasia Pradesa rukometašice su počele novi ciklus priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo. Naše… »

Vesti dana »