Povezane vesti
(Video) Zavodio žene pretvarajući se da je milijarder "Tinder Swindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji prevario milione, u…
Dnevnik 15.09.2025
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder Swindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
"Tinder svindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji
Euronews 15.09.2025
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
Poznati "Tinder svindler" uhapšen u Gruziji
Alo 15.09.2025
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
Prevarant sa Tindera uhapšen
B92 15.09.2025
"Tinder svindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji
Politika 15.09.2025
Slobodno putovao po svetu. Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugi po veličini grad u Gruziji, saopštio je njegov advokat. „Razgovarao sam sa njim nakon što je… »
Vesti dana »
Advokati i opozicija o ponašanju policije kod Banovine: Teška krivična dela pripadnika MUP-a
In medija pre 1 satjoš 48 povezanih
Od Zrenjaninca oduzeto 10,15 grama marihuane, nakon saslušanja mu određen pritvor
Zrenjaninski pre 51 minutajoš 25 povezanih
Pozno miholjsko leto je završeno – Nedeljko Todorović otkriva koliko će potrajati zahlađenje
RTS pre 21 minutajoš 61 povezana
U Zagrebu gori zgrada Vjesnika; Plenković: Požar pod kontrolom, šteta ogromna
RTV pre 3 satajoš 60 povezanih