Povezane vesti
(Video) Zavodio žene pretvarajući se da je milijarder "Tinder Swindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji prevario milione, u…
Dnevnik 15.09.2025
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder Swindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
"Tinder svindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji
Euronews 15.09.2025
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
Prevarant sa Tindera uhapšen
B92 15.09.2025
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
Poznati "Tinder svindler" uhapšen u Gruziji
Alo 15.09.2025
"Tinder svindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji
Politika 15.09.2025
Slobodno putovao po svetu. Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugi po veličini grad u Gruziji, saopštio je njegov advokat. „Razgovarao sam sa njim nakon što je… »
Vesti dana »
Mađarska predložila Ukrajini da obnovi isporuke nafte iz Rusije u roku od tri dana
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Prekinuta sednica Skupštine Kosova, nema kvoruma za glasanje o amandmanima o izboru predsednika
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane
Rojters: Kina pregovara sa Iranom o prolazu tankera kroz Ormuski moreuz
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
Novi snimci haosa iz Novog Pazara: Masovna tuča, ima uhapšenih VIDEO
Nova pre 1 satjoš 129 povezanih