Повезане вести
(Видео) Заводио жене претварајући се да је милијардер "Тиндер Свиндлер" Симон Левиев ухапшен у Грузији преварио милионе, у…
Дневник 15.09.2025
Израелски држављанин Симон Левиев, познат као "Тиндер Свиндлер", ухапшен је по доласку на Међународни аеродром у Батумију, другог по величини граду у Грзуији, саопштио је његов адвокат. "Разговарао сам са њим након што је… »
"Тиндер свиндлер" Симон Левиев ухапшен у Грузији
Еуроневс 15.09.2025
Израелски држављанин Симон Левиев, познат као "Тиндер свиндлер", ухапшен је по доласку на Међународни аеродром у Батумију, другог по величини граду у Грзуији, саопштио је његов адвокат. "Разговарао сам са њим након што је… »
Познати "Тиндер свиндлер" ухапшен у Грузији
Ало 15.09.2025
Израелски држављанин Симон Левиев, познат као "Тиндер свиндлер", ухапшен је по доласку на Међународни аеродром у Батумију, другог по величини граду у Грзуији, саопштио је његов адвокат. "Разговарао сам са њим након што је… »
Преварант са Тиндера ухапшен
Б92 15.09.2025
"Тиндер свиндлер" Симон Левиев ухапшен у Грузији
Политика 15.09.2025
Слободно путовао по свету. Израелски држављанин Симон Левиев, познат као "Тиндер свиндлер", ухапшен је по доласку на Међународни аеродром у Батумију, други по величини град у Грузији, саопштио је његов адвокат. „Разговарао сам… »
Вести дана »
Саобраћајна несрећа на аутопуту Шабац-Рума: Возило ишло у контра смеру, настрадало четворо људи
НИН пре 27 минутајош 44 повезане
Талас напада Израела на положаје Хезболаха у долини Бека; Путин обећао Аракчију подршку Русије
РТС пре 27 минутајош 56 повезаних
"Спремни смо да препешачимо целу Србију": Одборници Крени-Промени се ближе Батајници, позвали грађане на разговор
Н1 Инфо пре 37 минутајош 27 повезаних
РХМЗ се огласио у 15 сати: Најавио када тачно креће погоршање! Биће кише, а и мраза, ево шта следи
Телеграф пре 47 минутајош 32 повезане