Povezane vesti

(Video) Zavodio žene pretvarajući se da je milijarder "Tinder Swindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji prevario milione, u…

(Video) Zavodio žene pretvarajući se da je milijarder "Tinder Swindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji prevario milione, u…

Dnevnik pre 22 dana
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder Swindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
"Tinder svindler" Simon Leviev uhapšen u Gruziji

Euronews pre 21 dana
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
Prevarant sa Tindera uhapšen

Prevarant sa Tindera uhapšen

B92 pre 21 dana
Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugog po veličini gradu u Grzuiji, saopštio je njegov advokat. "Razgovarao sam sa njim nakon što je uhapšen, ali još ne razumemo… »
Poznati "Tinder svindler" uhapšen u Gruziji

Poznati "Tinder svindler" uhapšen u Gruziji

Alo pre 22 dana

Politika pre 21 dana
Slobodno putovao po svetu. Izraelski državljanin Simon Leviev, poznat kao "Tinder svindler", uhapšen je po dolasku na Međunarodni aerodrom u Batumiju, drugi po veličini grad u Gruziji, saopštio je njegov advokat. „Razgovarao sam sa njim nakon što je… »

Vesti dana »