Повезане вести
"Спремни смо на све"
Б92 пре 14 сати
Британска полиција саопштила је данас да је у потпуности припремљена за све могуће ситуације и сценарије уочи државне посете председника Сједињених Држава Доналда Трампа, која ће се одржати ове недеље. "Веома сам задовољан… »
Британска полиција: Спремни смо за сваки сценарио током Трампове посете
Политика пре 15 сати
Ваздушни простор над замком Виндзор ће бити затворен. Британска полиција саопштила је данас да је у потпуности припремљена за све могуће ситуације и сценарије уочи државне посете председника Сједињених Држава Доналда Трампа… »
Британска полиција: Спремни смо за сваки сценарио током Трампове посете
Еуроневс пре 15 сати
Британска полиција саопштила је данас да је у потпуности припремљена за све могуће ситуације и сценарије уочи државне посете председника Сједињених Држава Доналда Трампа, која ће се одржати ове недеље. "Веома сам задовољан… »
"Спремни смо на сваки сценарио" Британска полиција послала важну поруку пред Трампов долазак
Ало пре 15 сати
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 41 минутајош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 5 минутајош 30 повезаних

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних