Povezane vesti
Vens: Kirk je najpametniji politički operativac koga sam ikad upoznao
Politika 15.09.2025
–Mnogo mu dugujem, bili smo pravi prijatelji – rekao je potpredsednik Amerike Džej Di Vens. VAŠINGTON – Potpredsednik SAD Džej Di Vens koji je danas domaćin emisije „Šou Čarlija Kirka” u znak sećanja na pokojnog američkog patriotu, koji je prošle nedelje… »
Vens: Kirk je najpametniji politički operativac koga sam ikad upoznao, mnogo mu dugujem
Telegraf 15.09.2025
Potpredsednik SAD Džej Di Vens koji je danas domaćin emisije "Šou Čarlija Kirka" u znak sećanja na pokojnog američkog patriotu, koji je prošle nedelje ubijen iz vatrenog oružja, izjavio je da "zamenjuje nekoga ko ne može da bude zamenjen". "Ali pokušaću… »
Vens: Kirk je najpametniji politički operativac koga sam ikad upoznao, mnogo mu dugujem
Euronews 15.09.2025
Potpredsednik SAD Džej Di Vens koji je danas domaćin emisije "Šou Čarlija Kirka" u znak sećanja na pokojnog američkog patriotu, koji je prošle nedelje ubijen iz vatrenog oružja, izjavio je da "zamenjuje nekoga ko ne može da bude zamenjen".
"Ali pokušaću… »
Vesti dana »
Kragujevčanin uhapšen u Crnoj Gori po međunarodnoj poternici Interpola
iKragujevac pre 54 minutajoš 18 povezanih
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Veleobrt oko Isaka Bonge: 7,5 miliona evra sve menja, ovo je njegova nova destinacija
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih