Повезане вести

Венс: Кирк је најпаметнији политички оперативац кога сам икад упознао

Венс: Кирк је најпаметнији политички оперативац кога сам икад упознао

Политика пре 18 сати
–Много му дугујем, били смо прави пријатељи – рекао је потпредседник Америке Џеј Ди Венс. ВАШИНГТОН – Потпредседник САД Џеј Ди Венс који је данас домаћин емисије „Шоу Чарлија Кирка” у знак сећања на покојног америчког… »
Венс: Кирк је најпаметнији политички оперативац кога сам икад упознао, много му дугујем

Венс: Кирк је најпаметнији политички оперативац кога сам икад упознао, много му дугујем

Телеграф пре 18 сати
Потпредседник САД Џеј Ди Венс који је данас домаћин емисије "Шоу Чарлија Кирка" у знак сећања на покојног америчког патриоту, који је прошле недеље убијен из ватреног оружја, изјавио је да "замењује некога ко не може да буде… »

Еуроневс пре 20 сати
Потпредседник САД Џеј Ди Венс који је данас домаћин емисије "Шоу Чарлија Кирка" у знак сећања на покојног америчког патриоту, који је прошле недеље убијен из ватреног оружја, изјавио је да "замењује некога ко не може да буде… »

Вести дана »