Povezane vesti
Vens: Kirk je najpametniji politički operativac koga sam ikad upoznao
Politika 15.09.2025
–Mnogo mu dugujem, bili smo pravi prijatelji – rekao je potpredsednik Amerike Džej Di Vens. VAŠINGTON – Potpredsednik SAD Džej Di Vens koji je danas domaćin emisije „Šou Čarlija Kirka” u znak sećanja na pokojnog američkog patriotu, koji je prošle nedelje… »
Vens: Kirk je najpametniji politički operativac koga sam ikad upoznao, mnogo mu dugujem
Telegraf 15.09.2025
Potpredsednik SAD Džej Di Vens koji je danas domaćin emisije "Šou Čarlija Kirka" u znak sećanja na pokojnog američkog patriotu, koji je prošle nedelje ubijen iz vatrenog oružja, izjavio je da "zamenjuje nekoga ko ne može da bude zamenjen". "Ali pokušaću… »
Vens: Kirk je najpametniji politički operativac koga sam ikad upoznao, mnogo mu dugujem
Euronews 15.09.2025
Potpredsednik SAD Džej Di Vens koji je danas domaćin emisije "Šou Čarlija Kirka" u znak sećanja na pokojnog američkog patriotu, koji je prošle nedelje ubijen iz vatrenog oružja, izjavio je da "zamenjuje nekoga ko ne može da bude zamenjen".
"Ali pokušaću… »
Vesti dana »
Majstorović: Ako predsednik misli da EP nije bitan, pokazuje fundamentalno nepoznavanje EU
N1 Info pre 49 minutajoš 50 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Putin izneo svoje uslove na maratonskom sastanku sa Trampovim ljudima
Nova pre 40 minutajoš 46 povezanih