Povezane vesti
FBI: Osumnjičeni porukama najavio ubistvo Čarlija Kirka
Vesti online 16.09.2025
Direktor Federalnog istražnog biroa Kaš Patel rekao je da je osumnjičeni za ubistvo desničarskog aktiviste Čarlija Kirka u Juti preneo SMS porukom drugoj osobi da planira da ga ubije. Implicitno priznanje ubistva. U gostovanju u emisiji “Foks njuz i… »
Osumnjičeni napisao poruku Čarliju Kirku da će ga ubiti
Radio 021 16.09.2025
Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka u američkoj saveznoj državi Juti, Tajler Robinson, pre nego što je došlo do pucnjave porukama je navodno javio da namerava da ubije Kirka. To je izjavio direktor FBI Kaš Patel. Patel je za Foks njuz rekao da istraga… »
"Ja sam bio juče na univerzitetu juta, žao mi je..." FBI izneo nove detalje - Ubica Čarlija Kirka u lajvu priznao zločin
Večernje novosti 16.09.2025
DIREKTOR Federalnog istražnog biroa Kaš Patel rekao je da je osumnjičeni za ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka u Juti preneo SMS porukom drugoj osobi da planira da ga ubije. Foto: AP U gostovanju u emisiji „Foks njuz i prijatelji“, Kaš Patel je… »
Vesti dana »
MOL potpisao okvirni sporazum o preuzimanju većinskog vlasništva u srpskom NIS-u
Biznis i finansije pre 19 minutajoš 30 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
MOL potvrdio potpisivanje sporazuma s Rusima o preuzimanju većinskog vlasništva u NIS-u: Ugovor do kraja marta
Forbes pre 1 satjoš 41 povezana
Tramp povezao atak na Grenland sa nedobijanjem Nobelove nagrade za mir: Iz Osla mu odgovorili
Telegraf pre 49 minutajoš 86 povezanih
Šabić: Tragikomična odluka skupštinskog odbora o izboru članova REM-a
Radio 021 pre 34 minutajoš 31 povezana