Повезане вести
Убиство у Обреновцу: Мотив и начин извршења злочина узнемирујући, адвокат за "Блиц": "Очекује се максимална казна затвора"…
Блиц пре 33 минута
Паљење куће, пребијање њеног власника и убиство - све то осумњиченом Срђану П. није било довољно. Након злочина снимио је жртву, потом снимак поставио на друштвене мреже и све то, кажу психолози, упућује на чињеницу, да… »
"Рекао је да иде да убије и да му је све црно пред очима" Проговорила мајка крвника из Обреновца: Ово је био окидач да пресуди…
Курир пре 1 сат
Велико Поље код Обреновца и даље је обавијено неверицом након свирепог убиства Игора Ј. (45), које је у понедељак починио његов комшија Срђан П. (37). Дан након злочина, Р. П, мајка осумњиченог, за Курир открива детаље који… »
Очи у очи са убицом! Срђан после злочина ушетао у његово двориште! Негослав испричао како је изгледао сусрет са крвником из…
Курир пре 1 сат
Негослав Кузмановић, мештанин Црвене Јабуке, јуче је имао сусрет са убицом Срђаном П. из Великом Поља, када је осумњичени након злочина побегао из родног краја где је убио комшину Игора Ј. Он је у разговору за Курир испричао… »
„Био је го до појаса, изгребан“: Комшија описао сусрет са убицом из Обреновца, после стравичног злочина ушао у његово двориште…
Нова пре 2 сата
Негослав Кузмановић, мештанин Црвене Јабуке, јуче је имао сусрет са убицом Срђаном П. из Великом Поља, када је осумњичени након злочина побегао из родног краја где је убио комшину Игора Ј. Он је у разговору за Курир испричао… »
Шок детаљи се нижу! Убица из Обреновца има четворо деце, оставио их у дому
Ало пре 3 сата
Неколико тренутка након убиства Срђан је објавио снимак на коме је снимио своју жртву. Извештава са терена: Слађана Степановић Срђан П. (37) ухапшен је у због сумње да је у понедељак у насељу Велико Поље код Обреновца на… »
Стравичан злочин у Обреновцу: Осумњичени био у затвору и слао претећа писма
НИН пре 3 сата
У месту Стублине код Обреновца у понедељак је почињен злочин који је шокирао Србију. С. П. (1988) осумњичен је да је претукао шездесетдеветогодишњег мушкарца, запалио његову кућу, а затим, бежећи аутомобилом, усмртио… »
"Испред капије сам га затекла мртвог": Комшиница убијеног Игора описала стравичан тренутак у Великом Пољу
Мондо пре 4 сати
Гордана Чанић из Великог Поља потресена је након што је јуче затекла Игора Ј. како лежи у локви крви испред капије. "Јуче су ми комшије јавиле да ми је полиција испред куће, када сам се враћала из Обреновца, видела сам Игора да… »
"Појавио се ниоткуда и питао да попије воду, био је сав изгребан": Негослав имао сусрет са убицом из Великог Поља
Мондо пре 3 сата
Негослав Кузмановић, мештанин Црвене Јабуке, јуче је имао сусрет са убицом Срђаном П. из Великог Поља, када је осумњичени након злочина побегао из родног краја где је убио комшију Игора Ј. Он је испричао како је убица ушетао у… »
Мештани великог поља остављају цвеће и свеће на месту где је Срђан згазио брата Са тог места настао и језиви снимак (видео)…
Ало пре 3 сата
На асфалту, поред још видљивих трагова крви, сада стоје цвеће и упаљене свеће. Дан након трагедије у Великом Пољу, призор на месту где је живот изгубио Игор Ј. (45) леди крв у жилама. На асфалту, поред још видљивих трагова… »
"Испред капије сам га затекла мртвог" Потресна исповест Игорове комшинице из Обреновца: Јавили ми да је полиција испред куће…
Курир пре 4 сати
"Јуче су ми комшије јавиле да ми је полиција испред куће, када сам се враћала из Обреновца, видела сам Игора да лежи испред моје капије.Било ми је страшно видети га у локви крви", каже за Курир Гордана Чанић, мештанка Великог… »
"Рекао је да иде да убије девојку, па себе" Огласила се мајка убице из Обреновца, испричала како је дошло до крвопролића
Ало пре 4 сати
Р. П. наводи да она лично са породицом убијеног Игора Ј. није имала сукобе, али да су проблеми постојали између њеног сина и чланова те породице. Велико Поље код Обреновца и даље је обавијено неверицом након свирепог убиства… »
Мајка убице из Обреновца била у вези с девером Комшије откриле језиве детаље
Ало пре 5 сати
Како комшије наводе, окидач за злочин који је починио Срђан П. била је наводна љубавна веза његове мајке и стрица, односно рођеног брата жртве. Клупко породичних размирица које је кулминирало свирепим убиством Игора Ј. у… »
Срђан кренуо да убије брата, а пре злочина дивљао по селу Разлупао комшији прозоре, па наставио даље
Ало пре 4 сати
Наша екипа затекла је власника куће како поправља разлупана стакла. Извештава са терена: Слађана Степановић Срђан П. (37) из Обреновца ухапшен је јуче због тешког убиства, наношења повреда и изазивања опште опасности и очекује… »
Кућу стрица претворио у згариште, па згазио брата на бицикли Дан након стравичног убиства у селу мук
Ало пре 4 сати
На месту куће сада се налазе зидине које сведоче стравичном догађају који се јутрос одигроа у овом селу. Извештава са терена: Слађана Степановић У селу Велико Поље завладала је туга дан након свирепог убиства Игора Ј. (45), за… »
Свеће и цвеће на месту где је умро Игор у Великом Пољу: Локва крви прекрила део пута, убица објавио снимак
Телеграф пре 4 сати
Огласио се Дачић. Игора Ј. (45) јуче је у Великом Пољу мучки убио Срђан П. (37), а затим колима побегао ка Убу. На месту где је Игор издахнуо данас се налазе свеће и цвеће. Није било човека који га у селу није волео. Био је тих… »
„Рекао је да иде да убије девојку, па себе, јер са њом има проблема“: Мајка убице из Обреновца тврди да је покушала да…
Нова пре 5 сати
Велико Поље код Обреновца и даље је обавијено неверицом након свирепог убиства Игора Ј. (45), које је у понедељак починио његов комшија Срђан П. (37). Дан након злочина, Р. П, мајка осумњиченог, за Курир открива детаље који… »
"Мислим да су им очеви рођена браћа": Комшиница из Обреновца открива: "Срђан је и пре недељу дана запалио Игорову кућу"
Блиц пре 5 сати
"Срђана не познајем, био је само једном код мене, био је заинтересован за моју кућу, али му се она није свидела због полицијског аларма. Њега више никада нисам видела", речи су Гоце, комшинице Игора који је убијен јуче у околини… »
Отац убијеног Игора из Обреновца нем након трагедије Ево шта је поручио
Ало пре 5 сати
Репортерима који су се затекли на месту злочина, упутио је молбу да породицу, у овим тешким тренуцима, оставе саму у њиховом болу. Извештава са терена: Слађана Сепановић У селу Велико Поље завладала је туга дан након свирепог… »
„Био је веома насилан, људима је крао ствари из дворишта“: Мештани страховали од убице из Обреновца, причају да је већ био…
Нова пре 7 сати
Велико Поље код Обреновца потресло је језиво убиство када је Срђан П, након што је по други пут у неколико дана запалио кућу Игору Ј, на њега насрнуо аутомобилом, а снимак његовог умирања објавио на друштвеним мрежама… »
Отац убијеног Игора се огласио потресним речима: Срђан му запалио кућу, претукао и прегазио сина, па објавио снимак
Мондо пре 7 сати
Срђан П. (37) из Обреновца ухапшен је јуче због тешког убиства, наношења повреда и изазивања опште опасности и очекује се да ће сутра бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду. Он је јуче монструозно убио Игора Ј. (45)… »
Сазнајемо! Ово је мотив крвопролића код Обреновца: Мајка убице била у вези за жртвом
Телеграф пре 6 сати
Огласио се Дачић. Мајка осумњиченог за монстрозно убиство Срђана П. (37) била је у емотивној вези са Игором Ј. (45) из Великог Поља, па га је чак пре неколико месеци пријавила полицији за насиље у породици, сазнаје… »
Радуловић открива детаље убиства у Обреновцу: Мештани су свакодневно страховали, злочин је био планиран, помиње се свађа око…
Курир пре 7 сати
Полиција је током јучерашњег дана ухапсила убицу из Обреновца који се сумњичи да је најпре претукао мушкарца у околини Обреновца, запалио му кућу, а потом колима усмртио његовог сина и на друштвеним мрежама објавио снимак… »
Проговорио отац убијеног Игора у Великом Пољу: Срђан га претукао, запалио му кућу, убио сина и објавио снимак
Телеграф пре 7 сати
Срђан П. (37) из Обреновца ухапшен је јуче због тешког убиства, наношења повреда и изазивања опште опасности и очекује се да ће сутра бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду. Он је јуче монструозно убио Игора Ј. (45)… »
Убица из Обреновца хтео да купи кућу комшинице, па напрасно одустао Ево због чега
Ало пре 10 сати
Полиција га је опколила и напослетку ухапсила у селу Црвена Јабука, на око 15 километара од места убиства. Велико Поље код Обреновца потресло је језиво убиство када је Срђан П, након што је по други пут у неколико дана запалио… »
Монструм убио Игора у Великом Пољу, објавио снимак: Осумњичени искочио кроз прозор суда, приведена мајка
Телеграф пре 9 сати
Огласио се Дачић. Телеграф.рс и овог јутра објављује најважније вести из црне хронике у Србији које су се догодиле током претходног дана. Монструм Срђан П. (37) направио је злочин какав Србија не памти. У Великом Пољу јуче је… »
"Попио је кафу и изашао": Гордана испред своје куће затекла језиву сцену: Убица из Обреновца хтео да купи кућу од ње, али се…
Блиц пре 10 сати
Велико Поље код Обреновца потресло је језиво убиство када је Срђан П, након што је по други пут у неколико дана запалио кућу Игору Ј, на њега насрнуо аутомобилом, а снимак његовог умирања објавио на друштвеним мрежама… »
Вести дана »

Напао војне полицајце на ВМА и разбио респиратор: Подигнута оптужница против Здравка због дивљања на токсикологији!
Курир пре 2 сатајош 51 повезана

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 4 сатијош 16 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних