Povezane vesti

Saznajemo! Ovo je motiv krvoprolića kod Obrenovca: Majka ubice bila u vezi za žrtvom

Saznajemo! Ovo je motiv krvoprolića kod Obrenovca: Majka ubice bila u vezi za žrtvom

Telegraf pre 21 dana
Oglasio se Dačić. Majka osumnjičenog za monstrozno ubistvo Srđana P. (37) bila je u emotivnoj vezi sa Igorom J. (45) iz Velikog Polja, pa ga je čak pre nekoliko meseci prijavila policiji za nasilje u porodici, saznaje "Telegraf.rs". Zbog ove ljubavne… »
"Rekao je da ide da ubije i da mu je sve crno pred očima" Progovorila majka krvnika iz Obrenovca: Ovo je bio okidač da presudi…

"Rekao je da ide da ubije i da mu je sve crno pred očima" Progovorila majka krvnika iz Obrenovca: Ovo je bio okidač da presudi…

Kurir pre 20 dana
Veliko Polje kod Obrenovca i dalje je obavijeno nevericom nakon svirepog ubistva Igora J. (45), koje je u ponedeljak počinio njegov komšija Srđan P. (37). Dan nakon zločina, R. P, majka osumnjičenog, za Kurir otkriva detalje koji su prethodili krvavom… »
Ubistvo u Obrenovcu: Motiv i način izvršenja zločina uznemirujući, advokat za "Blic": "Očekuje se maksimalna kazna zatvora"…

Ubistvo u Obrenovcu: Motiv i način izvršenja zločina uznemirujući, advokat za "Blic": "Očekuje se maksimalna kazna zatvora"…

Blic pre 20 dana
Paljenje kuće, prebijanje njenog vlasnika i ubistvo - sve to osumnjičenom Srđanu P. nije bilo dovoljno. Nakon zločina snimio je žrtvu, potom snimak postavio na društvene mreže i sve to, kažu psiholozi, upućuje na činjenicu, da radi o višestrukom… »
Oči u oči sa ubicom! Srđan posle zločina ušetao u njegovo dvorište! Negoslav ispričao kako je izgledao susret sa krvnikom iz…

Oči u oči sa ubicom! Srđan posle zločina ušetao u njegovo dvorište! Negoslav ispričao kako je izgledao susret sa krvnikom iz…

Kurir pre 20 dana
Negoslav Kuzmanović, meštanin Crvene Jabuke, juče je imao susret sa ubicom Srđanom P. iz Velikom Polja, kada je osumnjičeni nakon zločina pobegao iz rodnog kraja gde je ubio komšinu Igora J. On je u razgovoru za Kurir ispričao kako je ubica ušetao u… »
„Bio je go do pojasa, izgreban“: Komšija opisao susret sa ubicom iz Obrenovca, posle stravičnog zločina ušao u njegovo dvorište…

„Bio je go do pojasa, izgreban“: Komšija opisao susret sa ubicom iz Obrenovca, posle stravičnog zločina ušao u njegovo dvorište…

Nova pre 20 dana
Negoslav Kuzmanović, meštanin Crvene Jabuke, juče je imao susret sa ubicom Srđanom P. iz Velikom Polja, kada je osumnjičeni nakon zločina pobegao iz rodnog kraja gde je ubio komšinu Igora J. On je u razgovoru za Kurir ispričao kako je ubica ušetao u… »
Šok detalji se nižu! Ubica iz Obrenovca ima četvoro dece, ostavio ih u domu

Šok detalji se nižu! Ubica iz Obrenovca ima četvoro dece, ostavio ih u domu

Alo pre 20 dana
Nekoliko trenutka nakon ubistva Srđan je objavio snimak na kome je snimio svoju žrtvu. Izveštava sa terena: Slađana Stepanović Srđan P. (37) uhapšen je u zbog sumnje da je u ponedeljak u naselju Veliko Polje kod Obrenovca na svirep način usmrtio svog… »
Stravičan zločin u Obrenovcu: Osumnjičeni bio u zatvoru i slao preteća pisma

Stravičan zločin u Obrenovcu: Osumnjičeni bio u zatvoru i slao preteća pisma

NIN pre 20 dana
U mestu Stubline kod Obrenovca u ponedeljak je počinjen zločin koji je šokirao Srbiju. S. P. (1988) osumnjičen je da je pretukao šezdesetdevetogodišnjeg muškarca, zapalio njegovu kuću, a zatim, bežeći automobilom, usmrtio njegovog sina I. J. (45), koji… »
"Ispred kapije sam ga zatekla mrtvog": Komšinica ubijenog Igora opisala stravičan trenutak u Velikom Polju

"Ispred kapije sam ga zatekla mrtvog": Komšinica ubijenog Igora opisala stravičan trenutak u Velikom Polju

Mondo pre 20 dana
Gordana Čanić iz Velikog Polja potresena je nakon što je juče zatekla Igora J. kako leži u lokvi krvi ispred kapije. "Juče su mi komšije javile da mi je policija ispred kuće, kada sam se vraćala iz Obrenovca, videla sam Igora da leži ispred moje kapije… »
"Pojavio se niotkuda i pitao da popije vodu, bio je sav izgreban": Negoslav imao susret sa ubicom iz Velikog Polja

"Pojavio se niotkuda i pitao da popije vodu, bio je sav izgreban": Negoslav imao susret sa ubicom iz Velikog Polja

Mondo pre 20 dana
Negoslav Kuzmanović, meštanin Crvene Jabuke, juče je imao susret sa ubicom Srđanom P. iz Velikog Polja, kada je osumnjičeni nakon zločina pobegao iz rodnog kraja gde je ubio komšiju Igora J. On je ispričao kako je ubica ušetao u njegovo dvorište. "Ja sam… »
Meštani velikog polja ostavljaju cveće i sveće na mestu gde je Srđan zgazio brata Sa tog mesta nastao i jezivi snimak (video)…

Meštani velikog polja ostavljaju cveće i sveće na mestu gde je Srđan zgazio brata Sa tog mesta nastao i jezivi snimak (video)…

Alo pre 20 dana
Na asfaltu, pored još vidljivih tragova krvi, sada stoje cveće i upaljene sveće. Dan nakon tragedije u Velikom Polju, prizor na mestu gde je život izgubio Igor J. (45) ledi krv u žilama. Na asfaltu, pored još vidljivih tragova krvi, sada stoje cveće i… »
"Ispred kapije sam ga zatekla mrtvog" Potresna ispovest Igorove komšinice iz Obrenovca: Javili mi da je policija ispred kuće…

"Ispred kapije sam ga zatekla mrtvog" Potresna ispovest Igorove komšinice iz Obrenovca: Javili mi da je policija ispred kuće…

Kurir pre 20 dana
"Juče su mi komšije javile da mi je policija ispred kuće, kada sam se vraćala iz Obrenovca, videla sam Igora da leži ispred moje kapije.Bilo mi je strašno videti ga u lokvi krvi", kaže za Kurir Gordana Čanić, meštanka Velikog Polja. - Igor je bio divan… »
Majka ubice iz Obrenovca bila u vezi s deverom Komšije otkrile jezive detalje

Majka ubice iz Obrenovca bila u vezi s deverom Komšije otkrile jezive detalje

Alo pre 20 dana
Kako komšije navode, okidač za zločin koji je počinio Srđan P. bila je navodna ljubavna veza njegove majke i strica, odnosno rođenog brata žrtve. Klupko porodičnih razmirica koje je kulminiralo svirepim ubistvom Igora J. u okolini Obrenovca počelo je da… »
Srđan krenuo da ubije brata, a pre zločina divljao po selu Razlupao komšiji prozore, pa nastavio dalje

Srđan krenuo da ubije brata, a pre zločina divljao po selu Razlupao komšiji prozore, pa nastavio dalje

Alo pre 20 dana
Naša ekipa zatekla je vlasnika kuće kako popravlja razlupana stakla. Izveštava sa terena: Slađana Stepanović Srđan P. (37) iz Obrenovca uhapšen je juče zbog teškog ubistva, nanošenja povreda i izazivanja opšte opasnosti i očekuje se da će sutra biti… »
"Rekao je da ide da ubije devojku, pa sebe" Oglasila se majka ubice iz Obrenovca, ispričala kako je došlo do krvoprolića

"Rekao je da ide da ubije devojku, pa sebe" Oglasila se majka ubice iz Obrenovca, ispričala kako je došlo do krvoprolića

Alo pre 20 dana
R. P. navodi da ona lično sa porodicom ubijenog Igora J. nije imala sukobe, ali da su problemi postojali između njenog sina i članova te porodice. Veliko Polje kod Obrenovca i dalje je obavijeno nevericom nakon svirepog ubistva Igora J. (45), koje je u… »
Kuću strica pretvorio u zgarište, pa zgazio brata na bicikli Dan nakon stravičnog ubistva u selu muk

Kuću strica pretvorio u zgarište, pa zgazio brata na bicikli Dan nakon stravičnog ubistva u selu muk

Alo pre 20 dana
Na mestu kuće sada se nalaze zidine koje svedoče stravičnom događaju koji se jutros odigroa u ovom selu. Izveštava sa terena: Slađana Stepanović U selu Veliko Polje zavladala je tuga dan nakon svirepog ubistva Igora J. (45), za koje se sumnja da ga je u… »
Sveće i cveće na mestu gde je umro Igor u Velikom Polju: Lokva krvi prekrila deo puta, ubica objavio snimak

Sveće i cveće na mestu gde je umro Igor u Velikom Polju: Lokva krvi prekrila deo puta, ubica objavio snimak

Telegraf pre 20 dana
Oglasio se Dačić. Igora J. (45) juče je u Velikom Polju mučki ubio Srđan P. (37), a zatim kolima pobegao ka Ubu. Na mestu gde je Igor izdahnuo danas se nalaze sveće i cveće. Nije bilo čoveka koji ga u selu nije voleo. Bio je tih, miran i pošten. Iako se… »
„Rekao je da ide da ubije devojku, pa sebe, jer sa njom ima problema“: Majka ubice iz Obrenovca tvrdi da je pokušala da…

„Rekao je da ide da ubije devojku, pa sebe, jer sa njom ima problema“: Majka ubice iz Obrenovca tvrdi da je pokušala da…

Nova pre 20 dana
Veliko Polje kod Obrenovca i dalje je obavijeno nevericom nakon svirepog ubistva Igora J. (45), koje je u ponedeljak počinio njegov komšija Srđan P. (37). Dan nakon zločina, R. P, majka osumnjičenog, za Kurir otkriva detalje koji su prethodili krvavom… »
"Mislim da su im očevi rođena braća": Komšinica iz Obrenovca otkriva: "Srđan je i pre nedelju dana zapalio Igorovu kuću"

"Mislim da su im očevi rođena braća": Komšinica iz Obrenovca otkriva: "Srđan je i pre nedelju dana zapalio Igorovu kuću"

Blic pre 20 dana
"Srđana ne poznajem, bio je samo jednom kod mene, bio je zainteresovan za moju kuću, ali mu se ona nije svidela zbog policijskog alarma. Njega više nikada nisam videla", reči su Goce, komšinice Igora koji je ubijen juče u okolini Obrenovca. Na njega je… »
Otac ubijenog Igora iz Obrenovca nem nakon tragedije Evo šta je poručio

Otac ubijenog Igora iz Obrenovca nem nakon tragedije Evo šta je poručio

Alo pre 20 dana
Reporterima koji su se zatekli na mestu zločina, uputio je molbu da porodicu, u ovim teškim trenucima, ostave samu u njihovom bolu. Izveštava sa terena: Slađana Sepanović U selu Veliko Polje zavladala je tuga dan nakon svirepog ubistva Igora J. (45), za… »
„Bio je veoma nasilan, ljudima je krao stvari iz dvorišta“: Meštani strahovali od ubice iz Obrenovca, pričaju da je već bio…

„Bio je veoma nasilan, ljudima je krao stvari iz dvorišta“: Meštani strahovali od ubice iz Obrenovca, pričaju da je već bio…

Nova pre 20 dana
Veliko Polje kod Obrenovca potreslo je jezivo ubistvo kada je Srđan P, nakon što je po drugi put u nekoliko dana zapalio kuću Igoru J, na njega nasrnuo automobilom, a snimak njegovog umiranja objavio na društvenim mrežama. Meštani su u šoku, a u selu… »
Otac ubijenog Igora se oglasio potresnim rečima: Srđan mu zapalio kuću, pretukao i pregazio sina, pa objavio snimak

Otac ubijenog Igora se oglasio potresnim rečima: Srđan mu zapalio kuću, pretukao i pregazio sina, pa objavio snimak

Mondo pre 20 dana
Srđan P. (37) iz Obrenovca uhapšen je juče zbog teškog ubistva, nanošenja povreda i izazivanja opšte opasnosti i očekuje se da će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On je juče monstruozno ubio Igora J. (45) u Velikom Polju dok je… »
Radulović otkriva detalje ubistva u Obrenovcu: Meštani su svakodnevno strahovali, zločin je bio planiran, pominje se svađa oko…

Radulović otkriva detalje ubistva u Obrenovcu: Meštani su svakodnevno strahovali, zločin je bio planiran, pominje se svađa oko…

Kurir pre 20 dana
Policija je tokom jučerašnjeg dana uhapsila ubicu iz Obrenovca koji se sumnjiči da je najpre pretukao muškarca u okolini Obrenovca, zapalio mu kuću, a potom kolima usmrtio njegovog sina i na društvenim mrežama objavio snimak krvavog pira. Ministar… »
Progovorio otac ubijenog Igora u Velikom Polju: Srđan ga pretukao, zapalio mu kuću, ubio sina i objavio snimak

Progovorio otac ubijenog Igora u Velikom Polju: Srđan ga pretukao, zapalio mu kuću, ubio sina i objavio snimak

Telegraf pre 20 dana
Srđan P. (37) iz Obrenovca uhapšen je juče zbog teškog ubistva, nanošenja povreda i izazivanja opšte opasnosti i očekuje se da će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On je juče monstruozno ubio Igora J. (45) u Velikom Polju dok je… »
Ubica iz Obrenovca hteo da kupi kuću komšinice, pa naprasno odustao Evo zbog čega

Ubica iz Obrenovca hteo da kupi kuću komšinice, pa naprasno odustao Evo zbog čega

Alo pre 20 dana
Policija ga je opkolila i naposletku uhapsila u selu Crvena Jabuka, na oko 15 kilometara od mesta ubistva. Veliko Polje kod Obrenovca potreslo je jezivo ubistvo kada je Srđan P, nakon što je po drugi put u nekoliko dana zapalio kuću Igoru J, na njega… »
Monstrum ubio Igora u Velikom Polju, objavio snimak: Osumnjičeni iskočio kroz prozor suda, privedena majka

Monstrum ubio Igora u Velikom Polju, objavio snimak: Osumnjičeni iskočio kroz prozor suda, privedena majka

Telegraf pre 20 dana
Oglasio se Dačić. Telegraf.rs i ovog jutra objavljuje najvažnije vesti iz crne hronike u Srbiji koje su se dogodile tokom prethodnog dana. Monstrum Srđan P. (37) napravio je zločin kakav Srbija ne pamti. U Velikom Polju juče je pretukao starca, zapalio… »
"Popio je kafu i izašao": Gordana ispred svoje kuće zatekla jezivu scenu: Ubica iz Obrenovca hteo da kupi kuću od nje, ali se…

"Popio je kafu i izašao": Gordana ispred svoje kuće zatekla jezivu scenu: Ubica iz Obrenovca hteo da kupi kuću od nje, ali se…

Blic pre 20 dana
Veliko Polje kod Obrenovca potreslo je jezivo ubistvo kada je Srđan P, nakon što je po drugi put u nekoliko dana zapalio kuću Igoru J, na njega nasrnuo automobilom, a snimak njegovog umiranja objavio na društvenim mrežama. Meštani su u šoku, a u selu… »

Vesti dana »