Povezane vesti

Đoković otkrio zašto je odbio višemilionske ugovore

Đoković otkrio zašto je odbio višemilionske ugovore

Vesti online pre 20 dana
Novak Đoković poznat je po tome što pažljivo bira s kim će sarađivati i koje kompanije će predstavljati. Nije tajna da je u više navrata odbio ponude dve velike američke korporacije, uprkos njihovoj globalnoj popularnosti i milijardama koje obrću. Radi… »
Đoković otvorio dušu: Mora da ima moje vrednosti!

Đoković otvorio dušu: Mora da ima moje vrednosti!

Hot sport pre 21 dana
Najbolji teniser želi samo najbolje! Gostovao je Novak Đoković u podkastu kod Džeja Setija i tom prilikom govorio o stvarima o kojima nismo mnogo čuli od njega. – Odbio sam brojne kompanije jer nisu bile u skladu sa mojim vrednostima. Teško mi je da… »
„Odbio sam brojne kompanije“: Đoković otkrio zašto nije hteo njihove milione, imao neugodne razgovore sa agentima

„Odbio sam brojne kompanije“: Đoković otkrio zašto nije hteo njihove milione, imao neugodne razgovore sa agentima

Nova pre 21 dana
Novak Đoković pažljivo bira sa kim će sarađivati i koju će firmu predstavljati, javna je tajna da je dve velike američke kompanije odbio više puta. To su giganti u svom poslu, multimilijarderske kompanije koju zna svako dete na planeti, ali se Đoković… »
Novak: Odbio sam brojne kompanije, za moje agente to nije idealno

Novak: Odbio sam brojne kompanije, za moje agente to nije idealno

Sport klub pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otkriva da pažljivo bira sponzore i da ne može s nekim da sarađuje – tek tako. Bila je to jedna od brojnih tema o kojima je govorio u podkastu kod Džeja Šetija. “Odbio sam brojne kompanije jer nisu bile u… »

Vesti dana »