Povezane vesti
Tramp i Netanjahu u klinču oko katara: Kad je tačno američki predsednik obavešten o napadu u Dohi? "Znali su ranije"
Blic 16.09.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da ga izraelski premijer Benjamin Netanjahu nije unapred obavestio o izraelskom napadu u Kataru, koji je izveden prošle nedelje. Trampovi komentari usledili su nakon izveštaja "Aksiosa", u… »
"Uskraćena mi je prilika da se suprotstavim!" Tramp: Netanjahu me nije obavestio o izraelskom napadu u Kataru
Večernje novosti 16.09.2025
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da ga izraelski premijer Benjamin Netanjahu nije unapred obavestio o izraelskom napadu u Kataru, koji je izveden prošle nedelje. Foto: Tanjug Trampovi komentari usledili su nakon izveštaja… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 1 povezana
Zastrašujuća tradicija za crno-bele pred 180. večiti derbi: Partizan nije pobedio Zvezdu baš dugo...
Kurir pre 3 minutajoš 4 povezane
"Krišom sam potisao ugovor" Novi učesnik Elite je vozač kamiona, a cilj mu je da postane glumac ili voditelj (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana