Povezane vesti

Disident u SAD-u u strahu zbog bekstva dvojice stranih državljana iz Srbije

Disident u SAD-u u strahu zbog bekstva dvojice stranih državljana iz Srbije

Slobodna Evropa pre 21 dana
"Bio sam šokiran i ogorčen kada sam saznao da su Cui Guanghaj i Džon Miler nestali iz kućnog pritvora u Beogradu." Ovo je u pisanom odgovoru za Radio Slobodna Evropa (RSE) rekao Bo Hui, stanovnik Los Anđelesa u Sjedinjenim Državama, koji je, kako tvrdi… »
Kineski disident u strahu zbog bekstva dvojice kineskih špijuna iz Srbije

Kineski disident u strahu zbog bekstva dvojice kineskih špijuna iz Srbije

N1 Info pre 20 dana
Kineski umetnik i disident Hui Bo, koji živi u SAD, izjavio je da je šokiran i ogorčen zbog bekstva državljana Kine i Velike Britanije, Cuija Guanghaija i Džona Milera, iz kućnog pritvora u Beogradu. Hui, koji živi u Los Anđelesu, naveo je u pisanom… »
Kineski disident u SAD strahuje zbog bekstva dvojca iz pritvora u Srbiji

Beta pre 20 dana
Kineski umetnik i disident Hui Bo, koji živi u SAD, izjavio je da je šokiran i ogorčen zbog bekstva državljana Kine i Velike Britanije, Cuija Guanghaija i Džona Milera, iz kućnog pritvora u Beogradu. Hui, koji živi u Los Anđelesu, naveo je u pisanom… »

Radio sto plus pre 20 dana
Hui, koji živi u Los Anđelesu, naveo je u pisanom odgovoru za Radio Slobodna Evropa (RSE) da su ga Cui i Miler proganjali zbog kritikovanja predsednika Kine Sija Đinpinga (Xi Jinping). Viši sud u Beogradu je ovog meseca saopštio da su Cui i Miler u… »
Žrtva u SAD u strahu: Kako su dvojica stranih državljana pobegli iz kućnog pritvora u Beogradu?

Žrtva u SAD u strahu: Kako su dvojica stranih državljana pobegli iz kućnog pritvora u Beogradu?

Danas pre 20 dana
„Bio sam šokiran i ogorčen kada sam saznao da su Cui Guanghaj i Džon Miler nestali iz kućnog pritvora u Beogradu.“ Ovo je u pisanom odgovoru za Radio Slobodna Evropa (RSE) rekao Bo Hui, stanovnik Los Anđelesa u Sjedinjenim Državama, koji je, kako tvrdi… »

Vesti dana »