Повезане вести

Покрет Браво: Претњама професорки Милинков претходила кампања власти против професора Филозофског факултета

Покрет Браво: Претњама професорки Милинков претходила кампања власти против професора Филозофског факултета

Нови магазин пре 1 сат
Грађански покрет Браво осудио је претње смрћу професорки Филозофског факултета, угледној новинарки и активисткињи за женска права Смиљани Милинков. "Реч је о једном од најтежих облика застрашивања, коме су у последње време… »

Н1 Инфо пре 2 сата
Грађански покрет Браво осудио је претње смрћу професорки Филозофског факултета, угледној новинарки и активисткињи за женска права Смиљани Милинков. "Реч је о једном од најтежих облика застрашивања, коме су у последње време… »
Заштитимо професоре и студенте новинарства

Озон пресс пре 2 сата
Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду, добила је претњу смрћу. На званичну адресу факултета стигла је порука: „Црна рука те је обележила.” Професорка… »

Југ пресс пре 4 сати
БЕОГРАД-НОВИ САД-НИШ Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду, добила је претњу смрћу. На званичну адресу факултета стигла је порука: „Црна рука те је… »
АНЕМ, након претњи смрћу професорки Милинков: Заштитимо професоре и студенте новинарства

АНЕМ, након претњи смрћу професорки Милинков: Заштитимо професоре и студенте новинарства

Мој Нови Сад пре 4 сати
Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду, добила је претњу смрћу. На званичну адресу факултета стигла је порука: "Црна рука те је обележила". – Професорка… »
АНЕМ: Заштитимо професоре и студенте новинарства

АНЕМ: Заштитимо професоре и студенте новинарства

Радио 021 пре 5 сати
АНЕМ је, поводом напада на професоре и студенте новинарства, саопштио да је, поред заштите новинара, битно заштитити и професоре и студенте. Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије… »
Смиљана Милинков, шефица Одсека за медијске студије у Новом Саду, добила претње смрћу

Смиљана Милинков, шефица Одсека за медијске студије у Новом Саду, добила претње смрћу

Машина пре 9 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. „С обзиром на то да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је… »
Универзитетској професорки упућене претње смрћу

Универзитетској професорки упућене претње смрћу

Данас пре 10 сати
– Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. „С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је… »
„Црна рука те је обележила”: Шефици Одсека за медијске студије упућене претње смрћу

„Црна рука те је обележила”: Шефици Одсека за медијске студије упућене претње смрћу

Ин медија пре 10 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. –С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је обележила’… »
Професорки новинарства из Новог Сада упућене претње смрћу: „Црна рука те је обележила“

Професорки новинарства из Новог Сада упућене претње смрћу: „Црна рука те је обележила“

Недељник пре 11 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. „С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је обележила’… »
Новосадској професорки упућене претње смрћу, неко зна шта је студирала и то користи као оружје

Новосадској професорки упућене претње смрћу, неко зна шта је студирала и то користи као оружје

Луфтика пре 10 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. “С обзиром да сам завршила основне студије историје, у поруци ‘црна рука те је… »
Новосадској професорки Смиљани Милинков упућене претње смрћу

Новосадској професорки Смиљани Милинков упућене претње смрћу

Радио 021 пре 11 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. "С обзиром да сам завршила основне студије историје, у поруци 'црна рука те је… »
Универзитетској професорки новинарства из Новог Сада Смиљани Милинков упућене претње смрћу

Универзитетској професорки новинарства из Новог Сада Смиљани Милинков упућене претње смрћу

Н1 Инфо пре 12 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. "С обзиром на то да сам завршила основне студије историје у поруци 'црна рука те је… »
Универзитетској професорици новинарства из Новог Сада Смиљани Милинков упућене претње смрћу

Универзитетској професорици новинарства из Новог Сада Смиљани Милинков упућене претње смрћу

Сербиан Невс Медиа пре 12 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. “С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је обележила’… »

Вести дана »