Повезане вести
Покрет Браво: Претњама професорки Милинков претходила кампања власти против професора Филозофског факултета
Нови магазин пре 1 сат
Грађански покрет Браво осудио је претње смрћу професорки Филозофског факултета, угледној новинарки и активисткињи за женска права Смиљани Милинков. "Реч је о једном од најтежих облика застрашивања, коме су у последње време… »
Покрет Браво: Претњама професорки Милинков претходила кампања власти против професора Филозофског факултета
Н1 Инфо пре 2 сата
Грађански покрет Браво осудио је претње смрћу професорки Филозофског факултета, угледној новинарки и активисткињи за женска права Смиљани Милинков. "Реч је о једном од најтежих облика застрашивања, коме су у последње време… »
Заштитимо професоре и студенте новинарства
Озон пресс пре 2 сата
Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду, добила је претњу смрћу. На званичну адресу факултета стигла је порука: „Црна рука те је обележила.” Професорка… »
Заштитимо професоре и студенте новинарства
Југ пресс пре 4 сати
БЕОГРАД-НОВИ САД-НИШ Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду, добила је претњу смрћу. На званичну адресу факултета стигла је порука: „Црна рука те је… »
АНЕМ, након претњи смрћу професорки Милинков: Заштитимо професоре и студенте новинарства
Мој Нови Сад пре 4 сати
Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду, добила је претњу смрћу. На званичну адресу факултета стигла је порука: "Црна рука те је обележила". – Професорка… »
АНЕМ: Заштитимо професоре и студенте новинарства
Радио 021 пре 5 сати
АНЕМ је, поводом напада на професоре и студенте новинарства, саопштио да је, поред заштите новинара, битно заштитити и професоре и студенте. Смиљана Милинков, професорка новинарства и шефица Одсека за медијске студије… »
Смиљана Милинков, шефица Одсека за медијске студије у Новом Саду, добила претње смрћу
Машина пре 9 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. „С обзиром на то да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је… »
Универзитетској професорки упућене претње смрћу
Данас пре 10 сати
– Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. „С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је… »
„Црна рука те је обележила”: Шефици Одсека за медијске студије упућене претње смрћу
Ин медија пре 10 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. –С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је обележила’… »
Професорки новинарства из Новог Сада упућене претње смрћу: „Црна рука те је обележила“
Недељник пре 11 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. „С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је обележила’… »
Новосадској професорки упућене претње смрћу, неко зна шта је студирала и то користи као оружје
Луфтика пре 10 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. “С обзиром да сам завршила основне студије историје, у поруци ‘црна рука те је… »
Новосадској професорки Смиљани Милинков упућене претње смрћу
Радио 021 пре 11 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. "С обзиром да сам завршила основне студије историје, у поруци 'црна рука те је… »
Универзитетској професорки новинарства из Новог Сада Смиљани Милинков упућене претње смрћу
Н1 Инфо пре 12 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. "С обзиром на то да сам завршила основне студије историје у поруци 'црна рука те је… »
Универзитетској професорици новинарства из Новог Сада Смиљани Милинков упућене претње смрћу
Сербиан Невс Медиа пре 12 сати
Шефица Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду Смиљана Милинков примила је претње смрћу на службени имејл факултета. “С обзиром да сам завршила основне студије историје у поруци ‘црна рука те је обележила’… »
Вести дана »

(ФОТО) Студента Богдана полиција у ланцима довела на очеву сахрану
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних

Скуп подршке ухапшенима због инцидента на протесту пољопривредника у среду испред суда
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 33 повезане