Povezane vesti

Komitet za zaštitu novinara zabrinut zbog pretnji Dinku Gruhonjiću

Beta pre 20 dana
Komitet za zaštitu novinara (CPJ) iz Njujorka saopštio je danas da je uznemiren zbog novog talasa pretnji smrću i poruka mržnje usmerenih protiv novinara i univerzitetskog profesora iz Novog Sada Dinka Gruhonjića. "Srbija mora hitno da reaguje - da… »

Radio sto plus pre 20 dana
Komitet za zaštitu novinara (CPJ) iz Njujorka saopštio je danas da je uznemiren zbog novog talasa pretnji smrću i poruka mržnje usmerenih protiv novinara i univerzitetskog profesora iz Novog Sada Dinka Gruhonjića. “Srbija mora hitno da reaguje – da… »
„Vučić mi direktno preti“: Dinko Gruhonjić za Danas o novim uznemirujućim porukama

„Vučić mi direktno preti“: Dinko Gruhonjić za Danas o novim uznemirujućim porukama

Cenzolovka pre 20 dana
Dinko Gruhonjić, novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, godinama je meta pretnji, a poslednjih godinu i po dana one su postale učestale i eksplicitne, od grafita mržnje do direktnih poruka smrću. Najnoviji talas pretnji smrću čija je meta… »

Danas pre 21 dana
Dinko Gruhonjić, novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, godinama je meta pretnji, a poslednjih godinu i po dana one su postale učestale i eksplicitne, od grafita mržnje do direktnih poruka smrću. Najnoviji talas pretnji smrću čija je meta… »

Vesti dana »